Tatuaje
Raspunsuri - Pagina 6
bb_yasmi spune:
delphin, ff frumos si finut tatuajul tau. si eu sunt tare mandra si tin mult la tatuajul ales. mi-as mai face dar am un sotz mai "calm" care ma mai tempereaza....![]()
daca nu, urmatorul il fac o data cu fii'mea.....

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi &
ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007 
Ashera spune:
Intru si eu in clubul tatuatelor 
Eu am un tatuaj pe abdomen, facut acum mai bine de 10 ani. A fost destul de dureros, insa nu insuportabil. Fiind singurul pe care il am, nu am termen de comparatie ptr durere, insa am auzit si eu ca pe oase doare mai tare. Cea mai dureroasa zona, ziceau la Miami Ink, este pe coaste ![]()
Oria spune:
Eu am 2 tatuaje si le-am ales pentru ca ma reprezinta. Am 2 lupi, de fapt un cap de lup nervos...
pe omoplat si ochii altuia,cu un citat "Real Eyes Realize Real Lies" - la baza coloanei. Le-am facut la 30 de ani, deci cu mintea sufiecient de matura cat sa stiu ca mi le doresc cu adevarat, fiecare semnificand o schimbare majora din viata mea. De la ideea de personalitate alfa, fidelitate, lupul dacic si religia zonei in care m-am nascut, plus faptul ca iubesc foarte mult aceste animale dincolo de simbolistica lor, nu regret nicio clipa faptul ca m-am decis sa imi ingrop in piele niste cumpene din viata...
Mai vreau sa fac unul singur, "blossom cherries", simbol al puterii feminitatii, al fragilitatii vietii, tatuaj la care petalele de flori cazute reprezinta oamenii dragi care au pierit, si recunosc e un tatuaj care il fac de dragul unui parinte pe care l-am pierdut.
Una peste alta, gata cu melancolia!
Ideea e ca nu vad nimic gresit, e o chestiune de optiune purtarea unui tatuaj, dar cel mai mult imi plac tatuajele facute cu un anume scop, care au un anume sens si semnificatie in viata cuiva, dincolo de arta propriu-zisa...