Tatuaje

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eleni spune:

Me, me, me... le ador.
Am 3... nu m-as mai fi oprit dar m-am maritat si legitimul nu e neaparat un fan. Sunt facute acum 14-15 ani, cu "tehnologia" de atunci, dar tot le iubesc. E drept ca ma uit la Miami Ink si mereu ma gandesc sa fac un credit sa bag un drum rapid pana acolo sa ma pictez si eu... e super ce fac oamenii aia.
Ideea este ca trebuie sa iti asumi ce iti faci. Sa te gandesti cum o sa evolueze zona aceea (daca se lasa, daca se intinde pielea, daca te umpli de vergeturi, o sa arate ca naiba), cum o sa evoluezi tu ca om si atunci sa iti poti ascunde la o adica expunerea ca desi am evoluat mult, tot nu devii "director de banca" daca esti tatuat(a).
Si sigur mai conteaza si ce iti faci, ca mai tarziu, la maturitate s-ar putea sa te rusineze imaginea (in facultate aveam o colega care si-a tatuat un catel care facea kk. La momentul respectiv a fost haios, acum nu mi se mai pare prea simpatic, si o plang pe colega).
Eu am rezistat fara probleme durerii, dar sunt ceea ce se numeste "buna de carne" si m-am si vindecat rapid.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deianira spune:

Xio, temporare din acelea care se sterg urat nu vreau .
Deus, aveam la un moment dat fixatia ca VREAU tatuaj asa ca m-am dus si mi-am facut unul cu henna ca sa vad cum sa ma acomodez cu el. Bunnnnn... zis si facut, in primele 3 zile l-am iubit si ingrijit ca pe ochii din cap, ma uitam non stop in oglinda sa ma admir :-)) , dupa aceea, chiar daca imi placea enorm tatuajul, locul si semnificatia, eram disperata sa il indepartez .

Eu sunt o buna admiratoare in domeniul asta, deocamdata. Pe viitor, cine stie, poate o sa am alta ordine in ganduri si o sa vreau unul "pe bune".

Good things happen to good people.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

i'm happy !!!
am vorbit cu o prietena buna care e foarte talentata la desen sa imi definitiveze designul pentru tatuajul pe care'l vreau pe burta !!! sper sa'l termine cat mai repede ! abia astept !
eu oricum am niste cicatrici "dragute" pe burta de la cele 2 laparoscopii... deci am deja urme permanente. tatuajul macar va fi o "urma permanenta" frumoasa si importanta pentru sufletul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo1970 spune:

eu nu am niciun tatuaj, nu m-am gandit, cred ca nu m-as putea obisnui cu ideea de ceva "atit de" permanent

da' am vrut sa zic doar ca-mi plac f mult si ca ma uit la Miami Ink si mai nou si la LA Ink, chiar sunt fan, ma fascineaza si mi se pare intr-adevar uimitor ce fac oamenii aia acolo, cred ca-s niste adevarati artisti

cre' ca dac-as ajunge pe-acolo m-as baga si eu, dar m-am intrebat uneori (asa, ipotetic) pe care dintre ei l-as alege sa-mi faca tatuajul si mi-a fost greu sa ma hotarasc, toti fac niste chestii absolut deosebite

imi place mult si de Kat von D, am vazut ca are si linie de make up in Sephora

eu am inteles ca zona costelor este cea mai dureroasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

My God, si eu imi doresc un tatuaj cu disperare.
Sotul are 2 tatuaje si e open-mind, n-ar avea nimic impotriva, acum trebuie doar eu sa ma hotarasc. Sunt fan Miami Ink, nu pierd niciun episod. Eu vroiam de pe la 17 ani sa-mi fac tatuaj dar cand au auzit ai mei mi-au facut o morala Plus ca intre timp mi-a si trecut de tatuaj, dar deh, acum mi s-a infipt cuiul in cap...
Stiti cumva fetelor care sunteti posesoare de tatuaje, toate acele sunt sterile si le desfac in fata ta sau le sterilizeaza ei si trebuie sa-i crezi pe cuvant? Sincer imi e cam teama de treaba asta. Sper ca n-am pus o intrebare tampitzica. De durere nu mi-e frica si abia astept sa-l fac. Va tin la curent.
Mama cred ca o sa faca urat, am incercat sa-i bat un apropo o data si iar mi-a facut capu mare Eh... mamele, dragele de ele, sigur asa o sa fac si eu la vremea mea.
Va pup!

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

Deci e adevarat ca in zona oaselor e mai dureros, nu? Dar de faza cu sprayul care amorteste stiti ceva? Suport destul de ok durerea, da' parca ideea aia de ace care strapung si tot strapung nu ma incanta exceptional de tare . La Miami Ink ma mai uit si eu cand mai prind emisiunea la tv si de fiecare data se nimereste atunci cand eu nu mai am chef sa-mi fac tatuaj sau am uitat ca voiam asta ... si dupa ce ma uit la emisiune, ma apuca din nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

ylari, in cazul meu a desfacut acele in fata mea. iar in legatura cu parerea mamei...hmmmm.....cat am fost copil la ea acasa, conta 80% parerea ei....acum conta doar a sotului... si i a luat ceva timp sa isi dea seama ca imi doresc cu adevarat si ca "trebuie" sa fie de acrod!!!! si ete asa....in loc sa mi-l fac cand eram pustoaica, l-am facut femeie maritata si proaspat nascuta...

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

asta e modelul pe care l-am ales eu sa mi-l fac. exact aceleasi culori si in acelas loc. http://www.flickr.com/photos/12658420@N07/2734570237/sizes/o/

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2 spune:

Vin si eu cu 2 tatuaje....o cobra pe picior facuta la 17 ani ce naiba a fost in capu meu nu stiuca acum imi pare f rau, nu pot purta o fusta sau o rochita eleganta,ca se vede ca naiba cu cobra mea pe piciorse duce naibi toata eleganta si mai am o floricica superba pe pulpa sus.

Un sfat, ganditi-va de 2 ori inainte sa alegenti modelul si pe care parte a corpului il puneti.

Anita si Rachella -17.o1.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

ane2 - de acord sa ne gandim bine cand alegem modelul si locul - dar de ce nu este sexy al tau pe picior? este prea mare?

bb-yasmi - foarte frumos modelul - te va ambitiona sa ramai cu un abdomen frumos pana la 70 de ani:) ai bebe acuma?

MadameBovary - acele este obligatoriu sa fie sterile si manusile plus sa dezinfecteze inainte si dupa locul.

AlexaIoana - vrem sa vedem si noi rezultatul

www.de-azi.ro
poze familia mea

inspiratie si putere...pentru cine crede ca nu mai poate...NEVER, NEVER, GIVE UP !
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI
http://www.youtube.com/watch?v=vMCnjMbUOFg

Mergi la inceput