Licurici de ianuarie-februarie 2009 (15)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

aalina - si pe mine m-a emotionat tare povestea ta

Cristina, mama fericita de Stefan Carol (29.12.2008)

http://b1.lilypie.com/hQRfp2.png

http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/CAROL/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Buna dimineata (la mine e inca dimineata)

LA MULTI ANI la Filip de Anuc, sarbatoritul zilei de azi

ei, tot surprize din astea sa-mi faca bebe - azi noapte a dormit jupanul "intins" de la 12 noaptea pana la 7 dimineata. Yay! Si apoi motaiala si papica cu mami in pat pana la ora 10. Pentru cine mai tine minte reclamele din vremurile de demult... zic si eu "Titan Ice - Alta viata" Ma cam indoiesc eu ca o sa-l tina dormitul asta si de-acu' incolo... da oricum, chiar asa din cand in cand e bine

Aalina, atat de frumos ai scris. Am zambit,am ras, am plans, apoi am zambit si am ras iar. Si da, asa e, fetita ta, alaturi de ceilalti copilasi care au plecat, vegheaza asupra parintilor si fratiorilor lor

Cristi, bafta mare la vaccin

Bebelusi, frumoase poze, bebe Vladut si petale albe

Selene pentru PM. Bafta multa si nervi tari sa se rezolve problema cu actele - mai, eu am senzatia ca astia se chinuie cum pot sa faca viata mai grea si birocratia mai complicata. Ooof ca parca oamenii alta treaba nu au toata ziua, decat sa caute/autentifice/copieze/faxeze hartii Ma bucur ca lucrurile sunt tare "hot" intre tine si tatal Dariei, tot asa sa o tineti

Carevasazica Irina la ora asta isi face suvitele. Drept urmare:

Hai suvite! Hai Irina!

Anuc, incearca sa nu te stresezi prea tare! Ei pun uneori mai mult, uneori mai putin... iar daca in saptamanile respective bebe a crescut in lungime, clar ca va pune mai putin in greutate De aceea se fac aici cantariri o data pe luna, nu mai des - atata tim cat bebe e in grafic, e OK

Ciufik, vin si io pe listuta ta... da' pe mine programeaza-ma ia asa, peste vreo 3 ani Desi deja mi-e dor de burtica...

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

Our Goblin Prince

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Multumesc mult fetelor

Acum imi dau seama ca ce am uitat sa scriu a fost ca declansarea travaliului a fost fix identica si la fel ca la Dorian si tati a fost foarte fericit ca nu a asteptat degeaba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Bag si eu agitatele pentru Irina ca ruginiseraaaaaaaaaaaaa Parca imi era dor de ele

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina2700 spune:

Buna fetele!
LA MULTI ANI LICURICILOR CARE ASTAZI IMPLINESC LUNITELE!
Ce harnicute sunteti...am avut ce citi!
Care mai de care se muta ,se pregateste de botez ,merge la coafor ce sa mai agitatie mare!
Fetele de USA care se muta :spor la impachetat (eu urasc mutarile insa am avut parte la viata mea de multe ...)
Daiopri mult curaj! Sa dea Dumnezeu sa treaca totul cu bine!Incearca sa gandesti pozitiv si ai sa vezi ca vei invinge orice dar mai ales nu uita sa te rogi celui de sus care are grija de noi.Si eu am trecut printr-o operatie cu risc f mare acum 11 ani si iata-ma-s printre voi acum.

Aalina minunata povestea, si eu am plins chiar daca tu ai incercat sa o scrii la modul "optimist".Sa dea Dumnezeu sa fiti sanatosi cu totii si sa va bucurati de viata.

Bebelusi am vazut pozicile de la baita si vreau sa-ti spun va Bladut e un inger scump ,dragut foc ca toti licuricii nostri dealtfel.Si fiindca tot am vazut pozicile am realizat ca la baita lui David am uitat sa punem petale de flori in apa .

Anuc nu ai motive sa te stresezi cu greutatea lui BB,eu zic ca sunteti in grafic si atat timp cat Filip este sanatos si vesel chiar nu trebuie sa te gandesti la formula,fiecare BB are ritmul sau de crestere deci eu spun sa te linistesti.

Ciufik o sa tinem cont de dorinta ta cu agitatele si promitem sa nu te lasam sa nasti fara ele.M-as inscrie si eu pe lista ta insa eu trebuie sa mai astept nitel dat fiind faptul ca am nascut prin cezariana....dar e bine sa ma treci acolo pe lista.

Cristi si io zic ca ar fi cazul sa mergi la un gine...pentru linistea ta.Acum sa dea domnul sa fie totul OK si sa fie doar o ingrijorare fara motiv!Succes la vaccin!

Selene eu nu stiu daca as fi avut atat tarie ca si tine ...ori renuntam ori le dadeam cu actele de cap...multa nesimtire la birocratii nostri.Sa dea Dumnezeu sa rezolvi cat mai repede sa scapi de stresul actelor macar!

Irina si fiindca tot te-au convins fetele cu suvitele asteptam pozici cu noul tau look de mamica si doctor tanara si frumoasa!

Anca mai mama tu stai bine cu moralul daca ai 100 de invitati acasa la tine!Pe mine ma obosesc si 4 invitati dapoi 100.Spor la pregatiri ! Sper ca nu tu gatesti pentru atatea persoane!

DarkBendis e bine ca esti relaxata! si sper sa-l tina programul asta pe printul vostru! Si noi lenevim cam pina la 10 in pat chiar daca nu dormim asa ca si eu spun "buna dimineata" pina la amiaza.Cred ca vom vi colege de odisee ca si io tot cam peste 3 ani zic ca ma voi mangaia din nou pe burtika,asta doar daca nu cumva castigam la loto intre timp

Fetelor poop la toate!

http://community.webshots.com/album/570110551mxvPBV?start=12
David Luca Povestea Noastra http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=132371&whichpage=15

Mergi la inceput

Alina te rog frumos......nu ne mai spune Bladut ca suntem oficial Vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciufik spune:

Deci:
- lista bb2: Dark, Alina2700 si io

- lista bb3: Aalina (?)

Listele raman deschise .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ciufik

Deci:
- lista bb2: Dark, Alina2700 si io

- lista bb3: Aalina (?)

Listele raman deschise .

Andreea si Andrei (27.12.2008)

esti criminala!!!!

nu stiu daca v-am zis, dar Patrick mai are din astea cu "la urmatorul bebelus".... noroc ca i-o tai scurt ca la mine s-a inchis magazinul de bebelusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

La cum s-a bucurat IrinaC pentru agitatele de azi io as trece-o din oficiu pe lista .

Am uitat sa va zic ca ieri la control cand ne-a vazut doctorita cate kg avem m-a intrebat daca alaptez doar. Am zis da. Da numa san ii dai? Da. Da iti ajunge? Da. Da nici un pic de formula? Nu doamnaaaaaaaaaaa nici un pic
Mai, mai ca nu ii venea sa creada ca nu imi poate recomanda completarea
A zis ca aratam ca de 4 luni si ma asteptam sa o aud cu diversificarea dar se grabea asa ca m-a ratat

Mergi la inceput

Ciufik si eu vreau in lista

Roxana ai fost tare, dar cine stie..poate te razgandesti....

Aalina exact la fel a intrebat si medicul meu, si daca dta trecuta mi-a zis sa incep sa ii dau cate o lingurita de suc de fructe, acum mi-a zis sa ii pun o picatura doua in ceai, si cand i-am sous ca nu ii dau nici ceai decat rar cand nu ii trece sughitul la titi, a zis: bine, atunci ii pui in ceai cand ii dai la sughit

Mergi la inceput