Indiferenta DOARE
Raspunsuri - Pagina 2
musetto spune:
Din ce spui tu, pe mine cel mai tare ma mira ca nu au venit studentii, in special cei fara familie si/sau copii mici. Zic asta, pt ca pe vremea cand eram eu studenta (si libera ca pasarea cerului ), abia asteptam cate un eveniment dintr-asta. Si mergeam chiar daca de multe ori nici nu stiam exact despre ce era vorba, doar asa, la recomandarea cuiva, aruncata in vant intr-o pauza dintre cursuri. Dar de multe ori surpriza era foarte placuta. Era varsta la care eram foarte curiosi sa aflam cat mai multe, sa experimentam cat mai multe. Si debordam de entuziasm si aveam timp si energie berechet si inca ni se parea ca tineretea n-are sfarsit... De aceea nu inteleg, ce s-a schimbat in studentii de azi? De ce ar fi ei diferiti din punctul asta de vedere? Alte categorii de po****tie poate ca nu au timp sau dispozitie sau alte obligatii si pot sa inteleg daca nu raspund la apel. Singura explicatie pe care mi-o dau este ca acum Romania (si in special capitala) abunda in asemenea evenimente si nu mai pot studentii sa le faca fatza la toate .
In rest, sunt de acord cu Eliza: duminica seara nu prea e o alegere de fericita, mai bine ar fi fost sambata (zic si eu)...
Sabina spune:
sunt indiferenti! nu le creste nota la examen, nu le pasa...
Azi a fost MULT mai bine. Am reusit sa aduc 4 persoane la care nu ma asteptam sa vina, de azi pe azi:) Plus inca unii de la care ma asteptam oarecum sa apara.
mi se pare f bine.
Inca odata, multe, f multe concerte se pun duminica, nu asta e problema:)
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo
Tzuni spune:
Incerc si eu o parere: o legatura cu asociatiile pensionarilor? Sunt atatia mosi si babutze care candva mergeau la teatru si concert, dar acum nu-si mai permit. Daca ii anunti ca e gratuit, pun pariu ca scot hainele elegante din sifonier si se duc sa asculte muzica frumoasa....
_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit siiii.... IN LUPTA CU KILELE
www.youtube.com/watch?v=VCAx2YciYx8&eurl=http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134738&whichpage=13" target="_blank">MELODIA MEA ZILNICA
si....
www.imdb.com/title/tt0846789/" target="_blank">SECRETUL MEU
Sabina spune:
ai dreptate:)
uite, azi au venit niste babute, care au primit notificare prin intitutul Cultural, nu mai stiu exact cum, m-am bucurat:)
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo