Vitamine romanesti in Germania (20)
Raspunsuri - Pagina 6
mikiriki spune:
Iulia, servesc eu o cafea cu tine. cu lapte te rog Sunt cu nasul in 2 monitoare si o iau razna imediat
Miki
mikiriki spune:
Citat: |
citat din mesajul lui noiembrie Bineinteles , ca raman cu voi!Si daca a-ti fi mai aproape .... |
De ce nu te muti mai aproape de mine?
Miki
noiembrie spune:
Iulia , eu vin la cafea , pot sa aduc si praji , si daca mai vin fete , cu atit mai bine..
Daca nu ai avut de-a face cu institutiile mai sus mentionate , nu ai pierdut nimic!.
Si eu merg dupa amiaza cu Matei la dentist , iar circ , iar lacrimi , ...dar trebuie !
claudia74 spune:
iulia am fost de multe ori in Ulm avem prieteni acolo,te gasim noi staiu calma,cum stati cu wohnung ati gasit ceva? ce ai mai gatit?
INGERASUL EMMA AIDA
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
noiembrie spune:
Miki , da imi pare rau , ca nu sintem mai aproape , insa nu pot decide doar eu (din pacate!). Zana nu se lasa dus de aici , este de aproape 19 ani si s-a invatat !
Chiar daca sint asa departe , asta nu inseamna ca nu vom veni , macar in vizita o data . Lasa stresul cu calc .
tumpi spune:
Si eu servesc o cafea, chiar am nevoie ca-s cu capu-n cuie
Multam de raspunsuri fetele, am sama uit si eu dupa TKK astia sa vad ce ofera si daca ma iau.
Miki, pai sa-mi spui ce si cum la ce ora chestii din astea.Desi tu te-ai uitat pe prognoza?Ca astia au anuntat toata ziua ploaie.Bine,exista umbrela, da pe mine ma deprima ploaia.Si daca e vin cu busul(tb sa ma duc sa vad de unde il iau ca nu am mers pana acum cu el) ca desi fac mai putin cu masina nici nu vreau sa ma gandesc ca o sa ma plimb o ora numai sa gasesc parcare si nu se merita ca daca stam cateva ore atunci banii mi se duc pe parcare
Ce de plecati in tara voi.Eu una nu astept sa ma duc (nici nu am de ce sa merg)si desi ziceam ca ma duc in toamna poate de ziua mamei, cred ca zic pas, mai bine o iau pe ea la mine ca oricum in oct pleaca iara in italia.Eu n-am mai fost de anul trecut din ianuarie, iar al meu din 2007.Nu stiu, prefer sa ma vad cu cei dragi prin alte parti,dar nu in Ro.Nu dati cu pietre va rog
Fac o pauza si apoi ma intorc la ale mele.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
claudia74 spune:
fetelor a aducem pe ardeleanca aici in zona ce ziceti,facem intalniri in fiecare luna
INGERASUL EMMA AIDA
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
trischa spune:
De data asta insist..io am mai zis dar o mai fac..hai sa ne mutam mai aproape una de alta.io sunt pentru..cine mai vrea???
Miki,noi plecam joi,daca vrei hai.ai timp pana atunci sa -ti faci ordine in probleme si promit ca te ducem pana unde vrei tu.si te aducem si inapoi.
Cuscra,iti tin pumnii si ma gandesc la voi.sa treceti cu bine peste ziua de azi
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
Eu am un car de nervi, ca nu reusesc sa rezolv niste probleme administrative urgente.
Va citesc din umbra, sper sa nu va suparati ca nu sunt activa, dar efectiv nu ma pot gandi acum la nimic altceva...
de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
noiembrie spune:
MAAAIIIIIIIIIIII , si eu vreau in tara !.Nu i-am vazut pe ai mei din septembrie si mi-e dor de ei Parintii mei sint mai in virsta , si eu asemeneasi de la un anumit numar de ani in sus...devii mai sentimental . mai ...Bine depinde si de "aluat " si de relatii . .
Ma duce si pe mine cineva pina la Bucuresti?