Vitamine romanesti in Germania (20)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kaiuda spune:

pai eu nu am stiut ,ca pana acum nu am mai fost internata..si cand a venit factura ma cam curentat
am crezut ca asta e doar la AOK

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_specht spune:

Kaiuda nu ai krankenhaustagegeldversicherung.?adica primesti tu bani pt fiecare zi de spitalizare.

mihaela si Dennis 20.09.2005
www.onetruemedia.com/shared?p=23f95f74bca9bef4cfc0fa&skin_id=5&&utm_source=otm&utm_medium=text_urlurl" target="_blank">dennis

Dennis-puiu

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=243eebabe6e91c82714dd9" target="_blank">simleu silvaniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noiembrie spune:

Angiuta , m-ai inteles , gresit s-au m-am exprimat eu gresit, nu stiu!
Eu nu am fost la Arbeitsamt , ca sa imi recunoasca diplomele, ci pur si simplu , ca un om care nu are nici o cunostinta , prieteni , pe aici, am zis sa o iau de jos , si sa incep sa caut .Stiu si eu ca la Arbeitsamt , nu se face asa ceva , dar macar niste informatii de care ai nevoie , ar putea sa iti dea , nu-i asa ?
Nu ma bazez pe diplome si nici nu fac caz de ele , atita timp , cit nu stiu germana foarte bine . Ca sa reusesc sa imi practic meseria aici , ar trebui sa cunosc germana la nivel foarte inalt , si din pacate , pentru mine , nu sint acum , in aceasta situatie.!
Si daca a-si avea un teanc de diplome , si nu a-si sti sa fac nimic , nu ar fi penibil?
Dar asa cum au punctat si alte fete , foarte multi angajatori , nu prea sint foarte interesati de diplome , mai ales daca vii din alta tara(este iarasi adevarat ca ai o bila alba , daca se cere o anume diploma si tu o ai !)iar la Arbeitsamt , ca sa cauti ceva de lucru , poti sa uiti!Cel putin asta este situatia mea , nu ma compar cu nimeni , si nu ma indoiesc ca sint multe persoane , care au avut experiente pozitive in ce priveste Arbeitsamt-ul .
Nu spun , de cite ori am fost la ei , si m-au intors pe toate partile , dar repet , poate nu am avut eu noroc . ! Nu generalizez .
Eu va doresc tuturor celor care incercati sa va gasiti un loc de munca (cu ajutorul Arbeitsamt-ului , sau fara!)sa reusiti si sa fiti multumite de ce faceti !
Pentru mine , diplomele din Romania , nu ajuta prea mult(am si renuntat sa scriu tot in C.V-uri)la gasirea unui loc de munca.Si nu ma refer la sistemul de invatamint (pentru mine cel din Romania a fost bun!)din Romania .Desi mai nou acest sistem , scoate semianalfabeti cu diplome_ ,fara suparare! Am vazut ca si sistemul de aici , are atitea lipsuri ...dar este sistemul lor , si daca vrei sa te integrezi si sa faci ceva , trebuie sa faci asa cum dicteaza ei , daca nu ....esti liber ...
Este strict o parere personala , si va rog sa o luati ca atare !
Nu incerc sa conving pe nimeni de nimic , mi-am spus doar punctul de vedere .
Kaiuda , eu am luat din tara ,reciver cu cartela (antena am cumparat-o de aici)de la Digi.tv. Am contract facut , in ordine , am atitea programe , de vizionat , timp sa am !
Si eu am platit cind am fost internata in spital(atunci cind am fost gravida)cei 10 euro pe zi , si o data si masina de salvare (tot 10 euro)ca au chemat-o cei de la cabinet unde m-am dus la control.(am avut o sarcina extrem de dificila !)
Hai ca v-am plictisit destul !Va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kaiuda spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaela_specht

Kaiuda nu ai krankenhaustagegeldversicherung.?adica primesti tu bani pt fiecare zi de spitalizare.

www.onetruemedia.com/shared?p=23f95f74bca9bef4cfc0fa&skin_id=5&&utm_source=otm&utm_medium=text_urlurl" target="_blank">dennis

Dennis-puiu

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=243eebabe6e91c82714dd9" target="_blank">simleu silvaniei

pai nu am,pt ca in 10 ani nu am fost niciodata internata si nu prea ma interesat subiectul
unde se face asigurarea asta,si cam cat platesti pe luna?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

I'm back si am adus si netu cu mine,ca de dimineata o cam disparut

am fost la shopping,am luat niste lucruri super ptr fetita la care merge Andi la gebu azi vreau si io o fetita,m-am saturat de masinute ,in rest lidl,aldi,rossman,kaufland,nkd, merg dupa Andi la bus,revin......

INGERASUL EMMA AIDA

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_specht spune:

pai platesc 5 euro pe luna la Deutsche ring www.deutscherring.de/produkte/kranken/krankentagegeld/index.do?open=produkte&menueid=7.4.0" target="_blank">aici
nici eu nu am fost internata dar nu se stie niciodata si e bine sa ai asigurare.

Dennis-puiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Codruta ai dreptate fata cu tot ce spui,keep going esti de-a mea ,cine ce sa se supere,fiecare face cum il taie capul,noi ne-am spus propria experienta cei drept negativa,dar asta e! numai lupt cu morile de vant,nu am aspiratii inalte,
Bey Miriut adica esti acasa si nu intri sa ne dai ziua buna,lasa soacra in pace nu o stresa,sau o fi invers ,hai zi care-i treaba,inca nimic,maine mergi la interviu,tinem pumnii,cum te mai simti de la spirala aia?
Monik tu cum esti? unde a umblat sasu tau in we,ce treburi a avut,de nu a stat cu tine,cum esti?
Am fugit iar.....

INGERASUL EMMA AIDA

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angiuta spune:

Nu cred ca se supara nimeni, cel putin eu nu vad nici un motiv de suparare. Oriunde in lumea asta cred ca e greu cand esti strain dar odata ce ne-am hotarat sa traim intr-o tara straina trebuie sa ne asumam si riscurile si sa luptam pentru ceea ce ne dorim.

Problema sistemului romanesc de invataman este ca nu mai e ce-a fost odata, au vrut sa faca bine si a iesit cat se poate de rau. Cel putin asa mi se pare mie.

Azi Vladut a fost cuminte, a mancat si pranzul la gradi si a adormit in drum spre casa. Sunt mandra de el . Ma duc sa pregatesc si eu ceva de mancare.

Va pup!

Angiuta, mamica lui Vladut (8 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trischa spune:

Claudia,ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa se implineasca,asta la partea cu,,vreau si eu o fetita,,
Eu teoretic ar trebui sa bagajesc,practic am facut o prajitura,am pus copila la somn si astept sa adoarma.mai tarziu mergem la inot.joi plecam in Ro si eu nu am pregatit nimic.macar sa duc masina in spalatorie ca nici nu stiu ce culoare mai are,am parcat langa un bloc pe care il darama.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Daca pleci ia-ma si pe mine, daca pleci vreau sa vin cu tine

Spor la impachetari.

Miki

Mergi la inceput