Vitamine romanesti in Germania (20)
Raspunsuri - Pagina 3
mihaela_specht spune:
ce tzapa miki da ce-s neam cu tepes?
mihaela si Dennis 20.09.2005
www.onetruemedia.com/shared?p=23f95f74bca9bef4cfc0fa&skin_id=5&&utm_source=otm&utm_medium=text_urlurl" target="_blank">dennis
Dennis-puiu
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=243eebabe6e91c82714dd9" target="_blank">simleu silvaniei
osna spune:
morgen!
nu am mai apucat sa intru ieri,am umblat toata ziua pe la möhnesee,cu vaporasul,prin padure,am profitat la maxim de vremea de afara.
ma pun si eu sa citesc din urma ce ati mai scris,ca vad ca deja e capitol nou
va pup
mamica fluturasului Matei
mikiriki spune:
Miha-ha, dar de ce e inmormantarea atat de tarziu?
Ioana, noi suntem la AOK. Inca nu am avut probleme.
Duamna T. mi-a trecut supararea
Miki
mihaela_specht spune:
miki inca nu stiu poate sa fie mai repede ,habar nu am cum se procedeaza aici.
si eu stiu de 3 zile dar am inteles ca aici se tine mai mult,probabil cand are popa liber.
www.onetruemedia.com/shared?p=23f95f74bca9bef4cfc0fa&skin_id=5&&utm_source=otm&utm_medium=text_urlurl" target="_blank">dennis
Dennis-puiu
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=243eebabe6e91c82714dd9" target="_blank">simleu silvaniei
Kaiuda spune:
Neata fetele,ce vorbarete sunteti de dimineata
am si eu o intrebare, voi cum vedeti programele tv din tara? pe net?
aveti ceva linkuri si pt mine?
eu am unul dar nu vede chiar toate programele...si as vrea sa prind euforia ca am auzit ca are emisiuni misto
ramonaiani spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tumpi Fetele, am si eu o intrebare acum.La ce casa de asigurari sunteti? |
Si noi tot la TK. Cat am fost studenti am platit vreo 54 euro, dupa aia am intrat pe asigurare de familie - plateste consortul. A fost totul OK cu ei, n-am avut probleme, si vad ca i-au aprobat cu placere preluarea costului pt tratamentul contra parodontozei sotului. Deci ii recomand ...
Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07)
31+
mihaela_specht spune:
Kaiuda www.cool-digitv.net/" target="_blank">hier
Dennis-puiu
Kaiuda spune:
si noi suntem tot la AOK dar acum 3-4 luni cat am fost insarcinata am fost internata de 4 ori ma pus sa platesc 10 euro pe fiecare zi de spitalizare ma cam uscat de bani cei drept...
angiuta spune:
Kaiuda asta e valabil pentru toate casele de asigurari (nu stiu cum e cu cele private). Pana la 28 de zile de spitalizare (sau 21 nu mai tin minte exact) platesti cate 10 euro pe zi.
Angiuta, mamica lui Vladut (8 iunie 2007)