Vitamine romanesti in Germania (20)
Raspunsuri - Pagina 18
mikiriki spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Kaiuda mamaa toata lumea papa spanac ![]() |
Stai linistita. Si eu sunt grasunica
Miki
claudia74 spune:
al meu spanac e gata,Miki poti sa vii la masa,mai fac pita cu ou si e gata masa,mey nici numai stiu la cine ce am vrut sa scriu, Corina (Yasmin) am primti datele voastre copiii is nascuti la HD? si da-mi si tu data nasterii deci Lugoj...... cam asa arata datele noastre,Claudia intru imediat pe mess,am avut o problema majora si am iesit
.
Mariana ai grija de tine 
Corina,osna spunea ca pleaca la un bauernhof joi si peste 3 sapt in ro la resita 
.
INGERASUL EMMA AIDA
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
ceska777 spune:
ClaudiaH,
bubite, gen iritatie=Hautausschlag. Asta stiu eu.
Mai, inseamna ca noi astia cu partial privat si aia integral privat suntem mai prosti!!!! Ca ne lasam mulsi, sau cum? Voua v-a fost nasterea gratuita in spital? Sau a vazut numai KK factura de la spital si a acoperit-o? Ma enervez iar!
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
m0oniik spune:
| citat din mesajul lui mikiriki Iar vorbiti de mancare? Mi-e foame si nu am spanac. Cine ma invita la masa? Miki |
Miki - hai ca te invit eu la spanac , eu sunt gata deja
Si multe

sa nu mai fi supi da !!! ca ma apuca si pe mineYasmina - bine ai venit

Eu nu as avea curaj sa pun tzitzi
Monik 29+
www.onetruemedia.com/my_shared?z=36bbff5725b03576dc3f95&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poze Monik
claudia74 spune:
| citat din mesajul lui m0oniik [quote]citat din mesajul lui mikiriki Eu nu as avea curaj sa pun tzitzi Monik 29+ www.onetruemedia.com/my_shared?z=36bbff5725b03576dc3f95&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poze Monik |
wow tu vb serios de aia esti asa mandra,in ro ti le-ai facut?
INGERASUL EMMA AIDA
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
ceska777 spune:
Trischa,
si mie mi-ar placea cu bicicleta. Numai ca avem la dealuri pe aici si imi scot sufletul. Voi aveti Fahrradsitz pt copila sau Anhänger?
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
m0oniik spune:
| citat din mesajul lui Kaiuda mamaa toata lumea papa spanac ![]() |
te invit si pe tine la spanac daca vrei
Monik 29+
www.onetruemedia.com/my_shared?z=36bbff5725b03576dc3f95&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poze Monik
Kaiuda spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui m0oniik
te invit si pe tine la spanac daca vrei Monik 29+ www.onetruemedia.com/my_shared?z=36bbff5725b03576dc3f95&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poze Monik |
cu cea mai mare placere

cat ai luat in greutate pana acum? eu am luat 30 de kg

mai am 15 de dat jos
ceska777 spune:
Voi ma terminati, un post cu implanturi mamare si urmatorul "cand mergi la inmormantare", avem de toate pe-aici![]()
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
mikiriki spune:
| citat din mesajul lui ceska777 Voi ma terminati, un post cu implanturi mamare si urmatorul "cand mergi la inmormantare", avem de toate pe-aici Ceska, mamica de Benjamin mic si scump (23.12.2007) Blogu` nostru Filmulete! Poze f. noi Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra |

Miki