Vitamine romanesti in Germania (20)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kaiuda

mamaa toata lumea papa spanac yami, yami...cred ca imi caut si eu o reteta pe net de dieta...apropo nu tine nimeni regim pe aici? sau sunt singura grasunica

Stai linistita. Si eu sunt grasunica . Eu incerc sa mananc moderat. Am cam dat in bara cat am fost la Claudia ( ar fi fost culmea sa nu fi mancat din bunataturile ei ) , dar acum revin la meniul zilnic ( aduca nu mai mananc dupa ora 18)

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

al meu spanac e gata,Miki poti sa vii la masa,mai fac pita cu ou si e gata masa,mey nici numai stiu la cine ce am vrut sa scriu, Corina (Yasmin) am primti datele voastre copiii is nascuti la HD? si da-mi si tu data nasterii deci Lugoj...... cam asa arata datele noastre,Claudia intru imediat pe mess,am avut o problema majora si am iesit .
Mariana ai grija de tine
Corina,osna spunea ca pleaca la un bauernhof joi si peste 3 sapt in ro la resita .

INGERASUL EMMA AIDA

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

ClaudiaH,
bubite, gen iritatie=Hautausschlag. Asta stiu eu.

Mai, inseamna ca noi astia cu partial privat si aia integral privat suntem mai prosti!!!! Ca ne lasam mulsi, sau cum? Voua v-a fost nasterea gratuita in spital? Sau a vazut numai KK factura de la spital si a acoperit-o? Ma enervez iar!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m0oniik spune:

Citat:
citat din mesajul lui mikiriki

Iar vorbiti de mancare? Mi-e foame si nu am spanac. Cine ma invita la masa?
Miki

Miki - hai ca te invit eu la spanac , eu sunt gata deja .
Si multe sa nu mai fi supi da !!! ca ma apuca si pe mine

Yasmina - bine ai venit

Eu nu as avea curaj sa pun tzitzi , dar am sprancenele , buzele si ochii tatuate , la anu cand merg si eu in Ro trebuie sa le retusesc , aici nu stiu unde se face .

Monik 29+ www.onetruemedia.com/my_shared?z=36bbff5725b03576dc3f95&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poze Monik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Citat:
citat din mesajul lui m0oniik

[quote]citat din mesajul lui mikiriki

Eu nu as avea curaj sa pun tzitzi , dar am sprancenele , buzele si ochii tatuate , la anu cand merg si eu in Ro trebuie sa le retusesc , aici nu stiu unde se face .

Monik 29+ www.onetruemedia.com/my_shared?z=36bbff5725b03576dc3f95&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poze Monik

wow tu vb serios de aia esti asa mandra,in ro ti le-ai facut?

INGERASUL EMMA AIDA

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Trischa,
si mie mi-ar placea cu bicicleta. Numai ca avem la dealuri pe aici si imi scot sufletul. Voi aveti Fahrradsitz pt copila sau Anhänger?

Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m0oniik spune:

Citat:

mamaa toata lumea papa spanac yami, yami...cred ca imi caut si eu o reteta pe net de dieta...apropo nu tine nimeni regim pe aici? sau sunt singura grasunica

te invit si pe tine la spanac daca vrei . Eu inca nu pot tine regim ,dar dupa ce nasc putem face impreuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kaiuda spune:

Citat:
citat din mesajul lui m0oniik

Citat:

te invit si pe tine la spanac daca vrei . Eu inca nu pot tine regim ,dar dupa ce nasc putem face impreuna

cu cea mai mare placere
cat ai luat in greutate pana acum? eu am luat 30 de kg
mai am 15 de dat jos

Mergi la inceput

Voi ma terminati, un post cu implanturi mamare si urmatorul "cand mergi la inmormantare", avem de toate pe-aici

Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Citat:
citat din mesajul lui ceska777

Voi ma terminati, un post cu implanturi mamare si urmatorul "cand mergi la inmormantare", avem de toate pe-aici

Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi

Miki

Mergi la inceput