Vitamine romanesti in Germania (20)
Raspunsuri - Pagina 14
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
Claudia,
, mersi ca ai intrebat de mine. Nu e vorba de casa, la casa e totul ok deocamdata, sa vad cat ii tine. Oricum sper sa rezolv problema ca am un stres urias!
de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
Kaiuda spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui claudia74 Alooooooo fetele noi :Celesta,Kaiuda numai ziceti nimic? Puiul te pregatesti de geburtstag? Adina ati venit din ro, nu tu Trischa Mihaelele alles klar? INGERASUL EMMA AIDAjavascript:insertsmilie(' ')www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia Timisoara Impreuna 'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine' |
Neata la fete

eu ma tot informez pe net ca mi-sa pus pata sa imi pun silicoane

si vreau sa vad preturile din romania
mikiriki spune:
| citat din mesajul lui anangel_lexi Buna tuturor. Oricum sper sa rezolv problema ca am un stres urias! ![]() de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)Din ce in ce mai mare Si primele perlute www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet ![]() |
Doamne ajuta sa rezolvi tot!

Miki
noiembrie spune:
Miki -"Nu mor caii cind vor cainii si nici cainii cind vor domnii " asa ca trebuie sa treci si prin ziua asta cu capul sus!
Mooniik , lasa fato treaba , lasa motorul la turatie mica , nu auzi ce zic fetele , vrei sa apuce iar ?
Claudelule , tu nu zici nimic , mergi pe burta , ia spune-ne cu ce vrei sa ne surprinzi?Ce bunatati mai pregatesti .?
Mai dar voi aveti chef de calatorit , nu gluma!Bravo .
Tuturor o zi frumoasa 

Am un munte de haine , de calcat , dar nu am tragere de inima !
Si totusi cineva , trebuie sa o faca si pe asta . Si cum v-am spus , eu sint "cineva" , la mine acasa , deci concluzia este , ca eu voi face !
Si a-si vrea sa fac niste croissante dar e munca multa , si poate maine ..![]()
mikiriki spune:
Vin si eu cu o propunere/intrebare
. Dupa 3 ore de dormit pe noapte, dus catzel la notdienst, pazit sa nu i se intample ceva, dat tablete si scos afara.......ati dori sa avem un cont comun de pus poze? ![]()
Miki
claudia74 spune:
| citat din mesajul lui anangel_lexi Buna tuturor. Claudia, , mersi ca ai intrebat de mine. Nu e vorba de casa, la casa e totul ok deocamdata, sa vad cat ii tine. Oricum sper sa rezolv problema ca am un stres urias!![]() de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)Din ce in ce mai mare Si primele perlute www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet ![]() |
atunci care-i baiu Alexandra, e ceva bai la job?
mai ai musafiri, a inceput sotul cursul de limba,ai gasit gradi ptr Maria?INGERASUL EMMA AIDA
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
mikiriki spune:
| citat din mesajul lui noiembrie Miki -"Nu mor caii cind vor cainii si nici cainii cind vor domnii " asa ca trebuie sa treci si prin ziua asta cu capul sus! ![]() Am un munte de haine , de calcat , dar nu am tragere de inima ! |
Ai dreptate, numai ca eu sunt foarte ``sensibilicioasa``

Dupa ce termini treaba la tine, te astept la mine. Pun de-o cafea

Miki
noiembrie spune:
Anangel , sa reusesti ! Daca putem sa te ajutam cu ceva , spune!(m-am repetat!)
Yasmine , bine ai venit , sa vezi gasca adevarata ce este aici!Sper sa iti placa aici!
noiembrie spune:
Miki , lasa sensibilitatile , astea erau bune intr-o era demult apusa .Trebuie sa fii mai "nesimtit " ca sa treci prin lumea sta . Si asa ca trebuie sa te autoeduci , in sensul asta!
Raspuns la intrebare -din partea mea tot concursul , eu nu stiu sa pun poze , si nici nu sint fotogenica , dar imi place sa ma uit la ale voastre!![]()