Vitamine romanesti in Germania (20)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Citat:
citat din mesajul lui trischa

............. si o iubeste si copila ca doar e lila

INGERASUL EMMA AIDA

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Neatza

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmine spune:

Neata!

>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin

Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m0oniik spune:

Neatza si de la noi

Vad ca iar ati scris nu gluma , mai mult timp imi ia pana va citesc decat scriu
Mariana - ai grija de tine ..
Si aici ploua si e frig . Ar trebui as merg dupa paine dar nu am cu ce , masina lui sotu e kapput si sa dus la lucru cu masina mea ( nu vine numai seara ), cu bita nu am cum sa merg ( e bita de sport ), iar pe jos ii departe , poate se opreste ploaia asta si trimit copilul cand vine de la scoala .
Eu ma apuc sa mai si lucrez un pic , trebuie sa termin casa si nu am nici un chef .
Iar de mancare ce fac azi , spanac cu cartofi pai si ochiuri , merge repede si ne si place .

Monik 29+ www.onetruemedia.com/my_shared?z=36bbff5725b03576dc3f95&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poze Monik

Mergi la inceput

Yasmine, bine ai venit
Monik, de ce nu stai tu cumintica?
Duamna T. te-ai suit pe bicicleta?
Ioana, nici eu nu am soare
Mariana, ai grija de tine

Va doresc o zi buna. A mea e rea, dar trece ea

Miki

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui m0oniik

Neatza si de la noi

......
Iar de mancare ce fac azi , spanac cu cartofi pai si ochiuri , merge repede si ne si place .

Monik 29+ www.onetruemedia.com/my_shared?z=36bbff5725b03576dc3f95&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poze Monik

si mie imi place .
Yasmine herzlich willkommen .

INGERASUL EMMA AIDA

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mikiriki

Miki

trece ea sigur si va iesi si soarele

INGERASUL EMMA AIDA

Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui claudia74

Citat:
citat din mesajul lui mikiriki

Miki

trece ea sigur si va iesi si soarele

INGERASUL EMMA AIDA

Timisoara Impreuna

mda

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

buna dimineata fetelor,am trecut sa va salut .si la noi ploua,e urat dar fac bagaje ca joi dimineata o taiem iar.pina duminica seara.de cand a dat caldura parca nu mai stim a sta si pe acasa
imi iau cafeaua si fug.....v-am pupacit pe toate.

mamica fluturasului Matei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui osna

buna dimineata fetelor,am trecut sa va salut .si la noi ploua,e urat dar fac bagaje ca joi dimineata o taiem iar.pina duminica seara.de cand a dat caldura parca nu mai stim a sta si pe acasa
imi iau cafeaua si fug.....v-am pupacit pe toate.

mamica fluturasului Matei

va invit in bucataria mea

unde plecati iara Mihaelo,are sotu liber? si peste 3 sapt mergeti si voi la

INGERASUL EMMA AIDA

Timisoara Impreuna

Mergi la inceput