Vitamine romanesti in Germania (20)
Raspunsuri - Pagina 13
claudia74 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui trischa ............. si o iubeste si copila ca doar e lila |

INGERASUL EMMA AIDA
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
Yasmine spune:
Neata!
>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin
Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena
m0oniik spune:
Neatza si de la noi
Vad ca iar ati scris nu gluma , mai mult timp imi ia pana va citesc decat scriu ![]()
Mariana - ai grija de tine .
.
Si aici ploua si e frig . Ar trebui as merg dupa paine dar nu am cu ce , masina lui sotu e kapput 
si sa dus la lucru cu masina mea ( nu vine numai seara ), cu bita nu am cum sa merg ( e bita de sport ), iar pe jos ii departe , poate se opreste ploaia asta si trimit copilul cand vine de la scoala .
Eu ma apuc sa mai si lucrez un pic , trebuie sa termin casa 
si nu am nici un chef .
Iar de mancare ce fac azi , spanac cu cartofi pai si ochiuri , merge repede si ne si place .![]()
Monik 29+
www.onetruemedia.com/my_shared?z=36bbff5725b03576dc3f95&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poze Monik
mikiriki spune:
Yasmine, bine ai venit 
Monik, de ce nu stai tu cumintica? 
Duamna T. te-ai suit pe bicicleta?
Ioana, nici eu nu am soare 
Mariana, ai grija de tine
Va doresc o zi buna. A mea e rea, dar trece ea 
Miki
claudia74 spune:
| citat din mesajul lui m0oniik Neatza si de la noi ...... Iar de mancare ce fac azi , spanac cu cartofi pai si ochiuri , merge repede si ne si place . Monik 29+ www.onetruemedia.com/my_shared?z=36bbff5725b03576dc3f95&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poze Monik |
si mie imi place
.Yasmine herzlich willkommen
.INGERASUL EMMA AIDA
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
claudia74 spune:
| citat din mesajul lui mikiriki Va doresc o zi buna. A mea e rea, dar trece ea ![]() Miki |
trece ea sigur si va iesi si soarele

INGERASUL EMMA AIDA
Timisoara Impreuna
mikiriki spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui claudia74
trece ea sigur si va iesi si soarele ![]() ![]() ![]() ![]() INGERASUL EMMA AIDA www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia Timisoara Impreuna 'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine' |
mda

Miki
osna spune:
buna dimineata fetelor,am trecut sa va salut .si la noi ploua,e urat dar fac bagaje ca joi dimineata o taiem iar.pina duminica seara.de cand a dat caldura parca nu mai stim a sta si pe acasa![]()
imi iau cafeaua si fug.....v-am pupacit pe toate.
mamica fluturasului Matei
claudia74 spune:
| citat din mesajul lui osna buna dimineata fetelor,am trecut sa va salut .si la noi ploua,e urat dar fac bagaje ca joi dimineata o taiem iar.pina duminica seara.de cand a dat caldura parca nu mai stim a sta si pe acasa imi iau cafeaua si fug.....v-am pupacit pe toate. ![]() mamica fluturasului Matei va invit in bucataria mea |
unde plecati iara Mihaelo,are sotu liber? si peste 3 sapt mergeti si voi la

INGERASUL EMMA AIDA
Timisoara Impreuna