Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(119)
Raspunsuri - Pagina 20
denisamada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dyana27 denisa, bebelina ta nu a dormit??????? ca ieri am vazut ca ne-am distrat amandoua ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A dormit de la 11:45 la 3, apoi de la 3:30 la 7:30. Am avut si vremuri mai bune.. Si asta in conditiile in care am lasat-o cu noi in pat, ceea ce nu-mi place deloc. O adormeam si cand sa o pun in pat... parca avea senzori la coborare, se trezea si incepea sa tzipe. N-am mai avut nervi si am lasat-o cu noi in pat. Asa sta cuminte, de-aia nu cred ca are ceva (colici sau alte "suferinte"), doar se rasfata.
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )http://picasaweb.google.com/costinstroie/AdelaMarisa#5324202110819507042
olishka spune:
Salutare!!!!!
Va rog ajutor!!!! Mi s-a sters complet memoria. Trebuie sa merg sa depun actele pt alocatie, trusou si nu stiu incotro s-o iau si cu ce acte. Am salvat undeva si nu mai gasesc unde
Olga, mamica lui David iepurasul 

rivali spune:
m_monique, frumosi copii. Sa-tim traiasca. Sunt cam de aceeasi varsta cu ai mei.
http://picasaweb.google.com/valna76/UntitledAlbum#5330010653208223746
Eseea spune:
| citat din mesajul lui alina.n "Dar spune-i cat mai clar, eu de ex in prima noapte in trei, m-am dus sa-i pregatesc lapticul lui bebe si i-am spus sotului sa se uite la copil pana ma intorc eu. Ei bine, am auzit copilul ca tipa si tipa si tipa si cand ma duc...sotul se uita la el, asa cum ii spusesem." super ![]() ![]() ![]() Sa stii ca si noi la fel suntem in pat o pun numai dupa ce adoarme pe mine,cat o tin sa dea aerul afara si se chinuie saraca....altfel soate laptiul afara. Chiar fetele nu stie nimeni sa-mi raspunda la intrebare : pana la cate luni trebuie sa le soatem noi aerul la bb? Mami fericita!!! Vine barza! ![]() |
mortalaaaaa faza

uite cu aerul nici nu mai tin minte exact
, pana pe la 4 luni cred, depindeeeee, iti vei da seama singura cand nu mai e nevoie.Mami de fetita
si de baietel
Eseea spune:
| citat din mesajul lui olishka Salutare!!!!! Va rog ajutor!!!! Mi s-a sters complet memoria. Trebuie sa merg sa depun actele pt alocatie, trusou si nu stiu incotro s-o iau si cu ce acte. Am salvat undeva si nu mai gasesc unde ![]() Olga, mamica lui David iepurasul ![]() ![]() |
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=94230&SearchTerms=demersuri,dupa
Mami de fetita
si de baietel
dyana27 spune:
olishka, pai din cate imi amintesc eu trebuie buletinul, certificatul de nastere al lui bebe, parca si buletinul sotului mi-a trebuit, si certificatul de casatorie (toate in original + copii)
diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel
minunea noastra David
claudela spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui rivali
claudelaeu stiu ca la un copil alaptat la san nu se pune problema constipatiei chiar daca face o data la 3-4 zile. Cred ca nu este tocmai bine sa il ajuti cu termometru sau cu supozitoare Vlad Andrei ( 4.01.2007) si Stefan Alexandru (17.03.2009) http://picasaweb.google.com/valna76/UntitledAlbum#5330010653208223746 |
Doctorul ne-a zis sa nu ne facem probleme ca isi regleaza pe parcurs si ... activitatea asta...
aris26 spune:
salutare,
va ca nu sunt singura care a avut o zisi seara grea ieri. piticu nu a dormit mai mult de 2 ore adunate toata ziua. pai in ritmul asta scad rapid sub 50 de kg
...am avut una dintre cele mai grele seri din cariera mea de mama. nu stiu daca a fost o colica....dar sa tzina toata ziua??? ce colica mai e si aia. iar seara a atins apogeul, bb era rupt de obosala, il durea burta si nu putea sa doarma. cred ca s-au adunat toate, a fost marait ziua si nu a dormit in consecinta cerea mancare f des....a mancat de 20 de ori cate putin si cred ca mai rau a facut. sa ma vedeti cum faceam raliu prin bucuresti aseara sa cumpar si debridat si bonisan si orice care are alta compozitie decat infacolul si espumisanul
. pana la urma a adormit pe la 12 si a dormit pana la 5.30, e adevarat ca in pat langa noi, asa ca eu am dormit ca pe ace. sa nu mai zic ca trebuie sa imi pun o punga de plastic sub mine...m-am trezit fleashca
.
de dimineata s-a trezit la 9.30 si o luase de la capat cu plansul...pana la urma a adormit plimbat prin curte asa ca acolo l-am lasat...si acum tot in fata ushi de la bucatarie e. eu cred totushi ca sunt cam mici sa stea trezi toata ziua pentru ca se intra intr-un cerc vicios.
dyana - nu imi spune, al meu ma ajuta cat de cat si tot sunt un pachet de nervi dupa o zi de plansete. pe copil nu ma pot supara asa ca...cine sa fie aa negru si rau? sotzul. incerc sa ma abtin si sa nu fac scene de femeie isterica, dar cand l-am auzit aseara ca mi-a dat comanda de chiftelutze cu sos si cartofi piure
l-am chemt sa stea cu copilul ca sa pot face mancare, a stat 20 de minute si cand a vazut ca nu are ce sa-i faca sa taca m-a chemat
. am respirat adanc si am innumarat pana la 5...pana la urma tot cu schimbul l-am culcat pe bb si asta in conditiile in care era semifinala champion's league. trebuie doar sa ai grija sa nu iti sara mushtarul...se simt si ei neputincioshi. trebuie incurajat:"uite ca la tine s-a linistit"
olga - cererile tip le-ai completat? la mine pe cereri am avut nishte bilete capsate cu documentele necesare pt fiecare dosar in parte. maine trebuie sa ajung si eu ca in curand imi expira negatia.
hai ca m-am intins ca o zi de post![]()

aris26 spune:
kea - se uita la el nu?
spune f multe asta despre felul lor de a actiona...trebuie sa fim mai atente la ce cerem