Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(119)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Fetelor pana la cate luni trebuie sa le scoatem noi aerul la bb?Mititica mea plange si in somn din auza gazelor-colici:(

Mami fericita!!!
Vine barza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Kea, eu in ziua aia intram in 36 de saptamani, deci aveam fix 35 incheiate.
Daca a fost ok bebelul la nastere, eu zic sa te relaxezi si sa te comporti normal cu el. Va fi numai spre binele lui si al tau sa fii o mamica relaxata

De Joanna mai stie cineva ceva? Oare a mai facut investigatii?

Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

alina - multumim de el sunt mandra foc..... de mine, aceeahi problema ca si gigelica, nu intru in mai nici o haina. am descoperit ca nici bluzele nu imi prea vin probabil datorita sanilor xxl si faptului ca tot ce am este s sau xs. ce o fi fost in capul meu o viatza....nici macar o bluza m???
problema cu aerul o am si eu, daca nu il scoate avem circ si de scos il scoate f greu, amortesc cu el pe umar si el adoarme atarnat ca o maimutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimonaMami spune:

Monica mami esti bine? Lipsesti cam mult la apel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veron1ca spune:

Fetelor multumesc mult ca mi-ati zis ce folositi voi pt iritatii.
Am vazut ca linkul catre poze nu merge, sper ca asta merge
http://flickr.com/gp/37812378@N03/VF07D1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Pisik, deci ai avut un avans de numai doua zile. Credeam ca ati avut sansa sa va apropiati mai mult de 37 de saptamani.

Voi ce lapte praf dati ca si completare?

Si eu am probleme cu pantalonii, cei de gravida ma jeneaza la operatie, iar ceilalti ma strang si iar nu ma simt ok.

Anca tinem pumnii sa ai nastere usoara!

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ZoRi spune:

Cristina felicitari pt printesa, e o scumpica. Ti-am urmarit povestea la Fiv in Ungaria, intr-o perioada eram si eu "unguroaica", nu stiu daca iti mai amintesti de mine. Ma bucur din suflet pt voi, pt ca stiu cat de mult v-ati dorit un bebe. Sa fie sanatoasa si mancacioasa sa creasca mare si frumoasa!

Monica ti-am dat ieri un sms, dar acum imi dau seama de ce n-ai raspuns si pt voi.
La multi ani/lunite Luana!

Aris o dulceata flacaul tau! Si tu arati super!
Si eu am aceeasi problema nu mai intru in nici un pantalon. Cel mai grav e ca sambata avem botezul si nu mi-am gasit nimic de imbracat. Ieri m-am plimbat vreo 4 ore prin magazine si nu mi-am gasit nici o rochita care sa-mi placa si sa-mi vina bine. Chiar nu stiu ce-o sa fac, probabil ca mai dau si maine o raita prin magazine .

In rest noi suntem bine, mai vomitam dar nu asa des ca inainte. Si puiul meu a inceput sa doarma noaptea din ce in ce mai mult, de ex azi-noapte a dormit de la 12 pana la 7 dimineata. Ma-m trzit speriata cand am vazut ca afara e ziua si nu-mi venea sa cred ca a dormit atat. L-am schimbat, a papat si a adormit din nou pana la 12. Si acum din nou .
Noi folosim crema pt fundulet preparata la farmacie si e foarte buna, Paul nu s-a iritat pana acum.
Pt colici si noi papam Debridat, si chiar isi face efectul. Am folosit si Bonisan si sab simplex care mi s-au parut apa de ploaie.

Desi scriu atat de rar acum chiar m-am lungit ca o placinta.
Va pup si sper sa fiu prezenta pe forum mai des decat pana acum.

ZoRi mamica de Alexandru-Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Kea aceiasi problema o am si eu cu pantaloni ,mi-am cumparat o pereche de jeansi cu talie inalta si observ ca nu ma deranjeaza deloc la operatie si mai ami si tine si burta

Noi folosim laptele praf Humana,din pacate eu am din ce in ce mai putin laptic

Monica si minunea vietii noastre Timeea Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

un pus si eu poze cu pitacul
http://community.webshots.com/album/571508909FjNAQH

maaaaaaaaaaa, voi semanati cu noi
okii sint definitivi la 2 ani; la sase luni incep sa se contureze.

Filles du Sud cu Izia, famille Dragoon

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

ma inscriu si eu la pb cu hainele... am niste baloane care le apreciaza doar barbatii, pe mine ma dau gata: nici gecile nu ma mai cuprind si ma doare se spatele din cauza lor... printre bluze si rochite am scos tot ce era mulant, vb lui aris- tot ce era S- si le-am pus deoparte, sa le dau.

Filles du Sud cu Izia, famille Dragoon

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput