Bebelusi de mai 2003 (8)
Raspunsuri - Pagina 7
dana d spune:
Nu a iesit nimic, poate acum.
Si inca una: cum fac sa mai adaug poze in webshots, poze pe care le am primite pe mail de la Lumy din cele facute la ea acasa cu Francesca? Da stii tu, ca la prosti, pas cu pas. Eventual pe PM
Lumy spune:
Lumi "LA multi ani" pentru data de 18 septembrie! Sa ai parte numai de bucurii!
Am inceput urarea mai devreme ca miine imi duc calculatorul la un "control" si nu stiu cind o sa-l iau!
http://community.webshots.com/user/luminitafeodorov
Lumy
parpalak spune:
dana_d, merge aia cu "size", dar inainte trebuie sa fie textul selectat (stii tu, litere albe pe fond bleumarin). Cind vezi ceva de genul (size=1)(/size=1) (dar cu paranteze patrate), numai textul dintre cele doua perechi de paranteze va avea marimea respectiva (la fel si culoare, tip, ingrosat (bold=butonul ala pe care scrie B), inclinat (italics=butonul cu I), subliniat (underline - butonul cu U), sau taiat (strikethrough=butonul cu S).
Cu webshots, faci asa: mergi la pagina respectiva, aia cu ..user/userul-tau, si ii dai pe "Edit albums". Daca vrei, poti sa adaugi la un album existent sau poti sa-i dai New album. Si dupa aia adaugi la fel cum ai facut prima oara. Daca nu te descurci zi-mi exact pina unde ai ajuns si-ti zic mai departe.
Sanatate la bebei si mamici.
parpalak spune:
Deci, sa-nteleg ca daca vreau sa nu-mi fac viata mai grea decit este deja, sa incep diversificarea cu cereale. Si eventual cu suc de portocala. Pentru sucuri de morcovi si mere si supite o asteptam pe buni, in noiembrie :)))))
Si sa va zic, azi la 11 si la 3 mi-a mincat 120 ml adunate iar de la 4 la 5 jumate ne-am tot jucat cu bibe, din care am reusit sa scoatem 60 de ml, dintre care jumate pe piept.. E clar care-i programul de la noapte....
pisi_ella spune:
Fetelor, am fost cam agitate, sa stiti!...Nu am plans mult, insa am gemut si ne-am vaitat...Am avut si un pic de febra...Insa acum suntem bine si dormim! I-am bagat, pe la ora zece seara, un Novocalmin, insa tot era agitata si febra persista...I-am dat acum vreo trei sferturi de ora si o lingurita de Calpol...Acum doarme si se pare ca s-a linistit...Sa vedem maine ce ne asteapta! Fetelor, neaparat sa le dati bebeilor ceva impotriva febrei, preventiv, la vaccin...Sa nu asteptati sa fac febra, ca sa le dati...Eu i-am dat, chiar inainte de vaccin, si tot a facut un pic de reactie...Probabil ca ar fi fost mult mai urat daca nu-i dadeam...
Va pup!
_ella
_ella
parpalak spune:
Si sa v-arat si voua cine ma chinuie in halul asta.. :)))
http://community.webshots.com/user/parpalak
Doinna spune:
Fetelor,eu sunt o mamica de iunie dar mi-a fost data idea de a va intreba pe voi,deh,aveti mai multa experienta:Puiul meu(astazi a facut 3 luni)face kk o data la 5 zile si atunci ajutat de mine cu supozitor de glycerina ptr ca mi-e asa mila de el cum se chinuie si-l doare burtica incat il ajut de fiecare data chiar daca intotdeauna zic ca0i ultima data,si o sa-l las sa faca singur.Oricum ,intrebarea este daca ati avut asemenea probleme...ce sfaturi imi dati?Mentionez ca ii dau numai piept.
Va multumesc din suflet.
parpalak spune:
Doinna, daca ai timp si rabdare sa cauti pe la "Parintii intreaba.." o sa gasesti pareri ca e normal si de 7 ori pe zi si odata la 7 zile. Poti sa-i dai Gripe Water (sau echivalentul lui din Romania), care-i un siropel anticolici, care mai si favorizeaza digestia. Parerea mea e sa nu-ti faci probleme daca bebele tau e mai "econom" :). Poti sa mai incerci si cu o lingurita-doua de suc de portocale, cica si asta are acelasi efect.
Si La Multe Luni!, sa-ti traiasca! :)
Aalina spune:
Bina mai Parpalak si eu care am tabarat disperata pe poze si nici una cu noua freza...Pupici lui Paul.
Doinna imi pare rau ca nu te pot ajuta. Puiul meu a iesit intotdeauna bine afara. Din cate am citit insa nu e recomandat sa folosesti prea mult supozitoarele pentru ca e va invata cu ele. Dorian are dimineata program fix. Dupa ce mami ii schimba pampersul de noapte in cel curat face urgent. Daca il las pe celalalt nu face si gata . Asa ca prima grija schimbam baiatul ca sa il schimbam iar :))
Noi aseara am mancat orez cu lapte si ne-am lins pe botic de nu ne mai satura mama. Si uite asa am dormit pana la 3 cand am mai bagat 150 de lapte si ne-am trezit bine dispusi la 6.30. Asa mai zis si eu program frate. Acu tre sa mai vad de ce face figuri la piureul de legume pe care il lingea pana acum.
Parpalak cred ca e bine sa incepi cu cereale. Am observat ca lui Dori ii plac mai mult cele care se prepara cu lapte decat celelalte. Ma rog ...au si ei pretentii culinare ...ca doar sunt tauri.
Dana inceteaza cu ideile astea. Eu mi-am pus sterilet si uite ca nu imi vine si nu imi vine. Si fuga la test de sarcina. Bine ca a iesit negativ ca deja o luam pe aratura.
Aalina spune:
Am uitat sa va spun ca la plimbare noi mergem jumatate din drum in carut dupa care ne plictisim si mergem cealalta jumatate in marsupiu. Ca de lumea se vede mai frumos de sus.