insula Kos- Grecia
Dragele mele,
a fost cineva pana acum in insula greceasca Kos?
Cum a fost? V-a placut? Noi am vrea sa mergem in aceasta vara si nu prea stim multe despre ea decat cele spuse de operatorul de turism.
multumesc
mussette
Raspunsuri
Camelia spune:
Noi am fost in Kos vara trecuta.Este excelent daca mergi doar pentru plaja si baie.Plajele sunt frumoase, cu nisip fin, marea superba.Nu ploua niciodata, incepand din mai si pana in septembrie.In schimb, bate vantul. De aceea e o insula agreata de iubitorii de surf.Daca vreti sa vizitati, alegeti altceva.Insula Kos e destul de mica si cu putine locuri de vazut.Singura excursie pe care am facut-o a fost la Bodrum, care e la 20 de minute de mers pe mare fata de Kos.Noroc ca noi am fost un grup mai mare , ne-am distrat foarte bine impreuna si nu ne-am plictisit.
Mie personal mi-a placut mai mult Grecia continentala.Insa fiica-mea care vroia doar sa se balaceasca si sa se joace in nisip a fost deosebit de incantata de concediul petrecut acolo.
Eseea spune:
am gasit acest subiect de anul trecut.
a mai fost cineva in insula Kos? cum a fost, ceva detalii?
Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg
Everything is hard before becoming easy...
Laura T spune:
Si pe mine ma intereseaza pentru la anul, sper sa mai fie chartere, ca am pus ochii pe un super-hotel, Porto Bello Royal.
Gini75 spune:
Am fost in Kos anul asta, la jumatatea lunii iunie, cu fetita mea de 2 ani. Am stat o saptamana, in Tigaki, in nordul insulei. A fost o vacanta foarte, foarte frumoasa. Vremea a fost excelenta, plajele frumoase, apa calda. Am inchiriat masina 3 zile si am batut toata insula. Mi-a placut mult orasul Kos, unde trebuie mers si seara pentru a vedea portul. Am mai fost la gradinile lui Hipocrate, la baile termale de la Agios Fokas. Am ajuns la mai multe plaje: Paradise Beach, Markos Beach (care mi-a placut cel mai mult, datorita nisipului), Agios Stefanos (aici este un peisaj superb, o insulita in fata pana la care se poate inota), Agios Theologos (ideala pentru snorkeling), Limnionas. Restul zilelor am stat in Tigaki, la relaxare.