Salvare in caz de cutremur

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns popescudora spune:

Eu stiam ca inca un loc protejat este in cada. Voi ati auzit de varianta asta? Ca inca nu sunt sigura daca sa o pun in aplicare sau nu...

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Citat:
citat din mesajul lui popescudora

Eu stiam ca inca un loc protejat este in cada. Voi ati auzit de varianta asta? Ca inca nu sunt sigura daca sa o pun in aplicare sau nu...

POZE

ceva ceva ai tu dreptate...dar cada trebuie sa fie invers si tu sub ea...sa stai ca sub un clopot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

mie mi se par ff utile aceste instructiuni.eu am cosmaruri legate de un cutremur maaare, ma tot gandesc ce fac eu cu doi copii mici, la etajul 9 in cazul unei calamitati naturale.deci un rucsac de urgenta mi se pare super.

asa cum alte parti ale lumii au fost lovite de dezastre, asa ni se poate intampla si noua.

Ile , mami de Victor ( 22 dec 2005) si Andrei ( 25 iulie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Eu am notata tot ce ati postat voi si am dar prietenilor sa citeasca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Citat:
citat din mesajul lui popescudora

POZE

Stiam ca in cada trebuie sa stai in caz de tornada.Asa am vazut la televizor.Dar cum si la noi au inceput sa apara tornadele,e bine de stiut.

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iael spune:

Ce parere aveti de baie ? Stiu ca baile (camerele de baie ) veneau turnate si se montau direct la blocurile construite din beton .Oare nu e un loc sigur ?

Mergi la inceput