Burtici fericite de septembrie-octombrie (46)
Raspunsuri - Pagina 11
Emy10 spune:
Starchi, curajoase fete amandoua!
Tinem pumnii, o sa vezi ca o sa fie totul bine! 
19+ cu 
selen80 spune:
Intr-adevar, Vik, lasa ca ai aflat destule vesti bune la controlul asta, mai e timp sa afli sexul...uite, eu am 21 de sapt si inca nu stiu
(situatie care sper sa se remedieze in vreo ora-doua, asa
)
felicitari pt BB sanatos si pt disparitia hematomului!
21+ cu ursuletzul nostru
nunta
9 luni
claucia spune:
hai sa va zic eu: patut de bebe, cred ca la fel de bun si cu plasa si de lemn, depinde de cum arata camera si cum vreti voi. Nu stiu ce sa zic, eu am avut din cel cu plasa cu prindere si la jumatate. cand e bb mic de tot, nu are rost sa il pui jos ca oricum nu se intoarce si nu sare, si sa nu te apleci pana la pamant.
Carucior eu am avut si am unul de care sunt f multumita. Un Chicco 2 in 1, plus scaun de masina. Si anume fara landou, INSA cu intindere pana la orizontala perfecta si a fost f bun pentru nou nascut. Foarte bun spatarul si intindere perfect orizontala. Ulterior am ridicat spatarul, dupa 5-6 luni cate putin, iar pt mai tarziu se transforma in carucior sport - este pana la 3 ani. In plus, are scaun de masina care se ataseaza caruciorului de la 0 ani si il face sa stea cu fata la mami (fara scaunul de masina ar sta cu spatele la mami) si era f comod ca o puteam duce din masina in carucior fara sa o deranjez sau iarna sa o scot de sub paturica sa o pun iar in alt loc.
Are si copertina de ploaie si acoperitoare de picioare (de fapt se acopera tot caruciorul pana la gat) ca o prelata asa, daca e frig afara.
V-am spus asa ca sa stiti cam la ce sa va uitati, sa va dau o idee, poate gasiti si mai bun :-)) ah, am dat pe el atunci 8 mil, era oferta dar am inteles ca acum e mai ieftin. Pare scumput dar nu este pentru ca are si scaun de masina si luat separat e si acela scumput.
Lucruri am luat o gramada inainte de nastere, cam tot ca sa fiu pregatita pt ca nu mai iesi afara sau la cumparaturi cateva saptamani, si vroiam sa aleg eu, e si asta o placere sa imi imaginez cum ii vor sta si ce voi face cu hainutele, body-uri, paturici, scutece de finet (petnru pus pe pat/canapea, etc), bibi, suzeta in caz de nevoie, puloverase, sterilizator etc.
Clau
19+ si Alessia Maria
13 iulie 2007
varsta bb2
ralu0308 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui iuliapapusa Buna fetele.Imi pare rau ca nu am mai scris ieri, am avut cateva treburi.As vrea sa va intreb si eu ceva.Oare e mare rau diferenta dintre ecograful 3d si 4d?As vrea sa fac un 3d dar nu stiu daca e bun.Cel 4d costa 250 ron.Mi se pare mult pt un ecograf.Astept sugestii.Sper ca toata lumea sa fie bine si bebeii la fel.Cat despre noi si eu sper sa fim bine nu am mai avut dureri de burtica dar nu stiu daca mi s-a inchis colul.Voi afla la urmatorul control care este tocmai pe 17 mai.Off mai e o groaza de timp si ma tot gandesc daca este totul in regula.Va pe toate dulce.![]() +18 |
Din punctul doctorului meu de vedere 3D si 4D e cam acelasi lucru. 4D e mai spectaculos pentru noi ca mamici la ce vedem in burtica.
Eu m-am programat pt 4D, pt ca in Suceava 3D si 4D sunt la acelasi pret (nu stiu de ce)
Raluca
20+ mamica de viitor
- Alexandru 09.09.09http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Ralu&year=2009&month=9&day=9&babycount=1
starchi spune:
Partea aII-a.
Ca pana nu spun tot ce am pe suflet, nu pot sa tac. Iertare daca va plictisec
!
Cele care ati facut amnio:
- ce ati luat dupa amnio? eu doar no spa forte 3 zile. Trebuia sa iau si antibiotic?
- care e perioada de risc de dupa? De avort spontan, de infectare?
- ce informatii iti da rezultatul fish?Am sanse sa ma linistesc saptamana viitoare? Sau mor incet 3 saptamani?
- tre sa mai fac si morfofetala de 22 de saptamani daca tocmai am facut una saptamana trecuta?
Va pup anticipat pentru raspunsuri!
starchi spune:
Multumesc Ralu, Emy!!!
Acum sa va zic si de lucrurile pt bb.
In primul rand, de la matei experienta, va pot spune lucrurile f utile, asa cum mi le livreaza acum mintea-mi bezmetica:
- body-uri muulte din bumbac - neaparat cu nasturi pana jos in care il pui pe bb!!! mai ales pana la 6 luni. Dupa aceea sunt ok si cele care se baga pe cap.
- masa de infasat
- caruciorul care sa fie 2 in 1. Sa nu fie f greu ca-ti cresc muschii in dureri cand schimbi directia sau urci si cobori trotuare. Asa ca atunci cand cumparati sa faceti o tura cu el sa vedeti cat este de rigid sau de greu.
- scaunul de masina
- marsupiul
- tarcul
- scaunul masa (dupa pampers - mi se pare inventia secolului)
Noi am avut patutz de lemn, e f ok, nu f scump. Singurul dezavantaj e ca nu poti sa-l iei in excursii.
Daca vb de firme si eu recomand Chiocco. Dar sunt convinsa ca exista si alte variante la fel de bune.
Drag cu drag la toate!
Starchi
iuliapapusa spune:
Ralu0308 care este pretul la 3d eu am fost si am intrebat dar saraca asistenta incerca sa vorbeasca cu 5 persoane de odata si nu am inteles bine la zicea 50 ron ba nu stiu ce de 100.Si cand e recomandat sa l faci la cate saptamani?
+18
selen80 spune:
Starchi,
fetele curajoase! rezultatele sigur o sa fie bune
si ma bucur ca mai aud si alte pareri despre herghelegiu....ca in rest am auzit doar ca e cam morocanos....
referitor la intrebari n-as sti ce sa-ti raspund.....le las pe fetele mai experimentate....
21+ cu ursuletzul nostru
nunta
9 luni
ralu0308 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui iuliapapusa Ralu0308 care este pretul la 3d eu am fost si am intrebat dar saraca asistenta incerca sa vorbeasca cu 5 persoane de odata si nu am inteles bine la zicea 50 ron ba nu stiu ce de 100.Si cand e recomandat sa l faci la cate saptamani? +18 |
Saptamanele ideale pt 4D este 22 maxim 23 sapt.
Raluca
20+ mamica de viitor
- Alexandru 09.09.09http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Ralu&year=2009&month=9&day=9&babycount=1
Roxxy80 spune:
Salutare!
Burticilor, va multumesc din suflet pentru incurajari
. Incerc sa gandesc pozitiv. Sper sa fie totul bine si pentru Matei si pentru mine.
Lunea viitoare am si eu eco morfo la 21 de saptamani. De abia astept. Sunt si tare curioasa cum va fi doctorul acesta. Nu am fost niciodata la el, dar dr ginecolog mi l-a recomandat. Am citit numai de bine de el. Il cheama Pascal Basile, Romar Polizu. La 3D-ul din trimestrul trei vreau s amerg iar la prietenul Iosup.
Roxana, mami de printisor Matei iubit si drag (29.11.2007) si
cu piciulina roz
Maria 20+