Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (111)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

hopa si eu m-am intors....
mai am juma de ora si plec sa-mi iau printesu.....abia astept.
am zis ca pun poze si n-am avut timp...de fapt, mi-a zis roxana cum...dar n-am parola...
claudinna, eu am spus mai devreme ca nici sasha nu mai vrea lapte deloc....i-ai dat paine cu lapte?si a mancat?..sa incerc si eu....ca nu mai vrea deloc lapte, teroristul.
laura, multa sanatate.
denisa, super puzzle! ai putea sa te interesezi de unde etc...peste o luna e ziua soatei mele si as vrea sa-i fac o astfel de surpriza....pe langa banalu tricou,parfum etc.
kllemi....sa-mi spui si mie ce zice marele stanciu. eu am o bomba de doct de familie,bombaaaa!!! si al meu sasha la fel....de fapt, nu la fel, adika nu se scoala din 2 in 2 ore....ci la fiecare ora...si bea apa! sunt vesnic

din ciclul ma bag ca musca in.....lapte....eu am crezut ca feli e plecata undeva asa...mare.munte,tara etc.
ma rog, nu cunosc sub si nici nu vreau sa-l cunosc.dar in viata ne certam cu 5 persoane , dar gasim alte 200 cu care sa vorb.asta referitor la plecarea fetelor de pe forum.
bine, cu siguranta, nu sunt eu in masura sa dau astfel de sfaturi.
mai am juam de ora si plec sa-mi iau comoara....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Salutare!

Ne-am intors din plimbari. A fost fain fain, iar am papat fructele la iarba verde. Ne-am intors cu o foame de lup, iar am devorat 200gr de fasolica si morcovete, cu carnita aferenta evident, si cu un strop de iaurt. yummi... apropos de ce spuneai, Corrina, cred totusi ca suntem pe locul 3 ca papica, pe 1 e clar Edi de giulianna si pe 2 e Falkone de Feli. Cred ca pe acelasi loc cu noi e si soricelul Babytzei, daca nu ma insel.

Nu spunem dupa cine a suferit Edisor, nu spunem, nu-i frumos... stie ea cine-i. Dar dragoste cu sila nu se poate, asa ca noi nu ne-am suparat!

Ratonel, le dau fasole verde fix de 2 zile. De fiecare data au mancat-o, desi prima oara nici nu era fiarta bine si nu se blenduise ca lumea... of. Dar nu o dau sub forma de supa, cred ca oricum ar papa-o, dar ne chinuim mult cu lingurita, ci sub forma de piure. De fiecare data amestecat cu 1-2 legume, neaparat cu morcovel, ca la noi daca morcov nu e, nimic nu e! Cumpar fasole congelata, la punga, o fierb si gata. Peste 50% din compozitie este fasole verde.
Despre dinti... noi avem simptome de la 4-5 luni, adik balim la greu si roadem tot, dar cu pauze. Ba am avut si ceva temperatura la un moment dat si kk moale, dar au disparut.... asa e cu dintii, simptomele vin si pleaca pana ies dintisorii, si simptomele pot sa apara si cu 2-3 luni inainte sa sparga gingia. De vreo 2-3 saptamani si ai mei se trezesc noaptea des, plang f tare, adorm fara sa pape, deci nu de foame se trezesc... ii astept la cotitura pe domnii dinti!

MommyMagda, eu le dau in lingurita picaturi de Fe Haussman. De cele mai multe ori il inghit, nu il combin cu nimic, desi pediatra mi-a spus ca pot sa-l pun si in lapte (pe de alta parte, daca nu beau tot lapticul din bibe, ce fac, unde se duce fierul?). Incerc sa ii tin la verticala, in brate, 5 min dupa ce le-am dat (il dau seara, inainte de baita si deci inainte de masa, altfel mi-e teama ca-l varsa). Acum le dau 8 picaturi o data, am luat-o progresiv, incepand de la 3 picaturi si nu le voi da mai mult de 8. (se da 1pic/kg corp/zi). Sper sa te ajute.

Vigantol: nu, nu se mai gaseste decat pe la farmacii mici, de cartier, care isi facusera stocuri... avem inlocuitor cum zicea si Ramona, vitamina D3.

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
poveste despre comori
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

rotonelu, a mancat!
lui ii place painea, desi nu-i dau prea multa, ca ii mai dau cu supa.
am intrebat dr si mi-a zis ca pot sa-i dau putina, mai ales ca facem in casa si biscuiti nu-i dau...mananca decat cerealele alea seara...pe care mai nou nu prea le mai mananca...

deci e obisnuit cu painea.
mi-a placut ce ai zis referitor la cearta

kllemi, sunt curioasa ce-ti zice dr asta. dar cred ca bebe se va da pe brazda usor, usor. stiu ca e disperant sa nu pape, am trecut prin asta de cateva ori. din fericire au fost doar scurte episoade

blog in scutec

Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Laura, acum am citit din urma, imi pare rau!!!! Dar sincer iti spun, mai cere o parere si schimba medicul!!! Chiar daca ai fi gresit, ceea ce nu cred ca e cazul, nu e ok sa te trateze asa... imi pare rau de Alexia, zau, mai mergi la un doctor, poate schimbati tratamentul... curaj, mami!

Piolica... eu n-am inteles din mesajul Cristinei ca ne deranjezi si sunt sigura ca nu asta a vrut sa spuna pentru ca NU NE DERANJEZI!!!! Vorba lui Muuh, tu si asa scrii rar, ce Dumnezeu! Eu zic sa incepem sa ne comportam cu toatele ca niste femei mature, nu ca niste 'adolescente' care-si iau jucariile si pleaca... sigur, cele care nu se simt femei mature...
Evident ca daca nu-ti (mai) face placere sa scrii, sa ne citesti... nu te forteaza nimeni, dar din nou nu cred ca e cazul, deci... hai, revino la ganduri mai bune!

Andreea, de acord! Eu zic ca e musai sa ne cunoastem. Acum astept sa se trezeasca Edi sa ii arat si pozele cu frumoasa Maia, abia astept sa vad reactia.

Bitza, off, imi pare rau, sanatate multa puiului!!

Bafta Ada si Cristina cu vaccinul! Sa nu fie efecte adverse.

Edwin, esti frumos foc si fara par!

_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
poveste despre comori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

lumi, super! osa-i inlocuiesc si eu vesnicul cartof(la noi ,daca ceva nu are cartof si iaurt...nu are nimic!).....o sa incerc.....cu fasolica.sa vedem.
claudina,diseara papa lapte cu paine ori bataita...putinica,iti dai seama(ma refer la paine....oricum , n-ar apuca prea multa paine de tacsu.....care mananca o paine juma la o masa....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Tre sa intervin neaparat, cu toate ca discutia nu-mi place.
piolica nu vreau sa crezi ca e vreun afront la persoana ta, departe acest gand.Nu inteleg de ce tre sa ajungem sa parasim si in special sa anuntzam ca parasim forumul.Daca vreti faceti-o, daca credeti ca nu aici va e locul si ca incomodeaza ceva, asta pt. linistea voastra sau spuneti ce aveti pe suflet ca sa ajungem la un rezultat care multumeste ambele parti sau pe toata lumea si sa ne continuam discutiile.
Plus un lucru nu-mi place daca cineva se simte lezat personal, as dori ca nimeni altcineva sa nu intervina in discutie.Mi se pare fair play ca omul sa aibe drept la replica si nu intermediari.
Si o mai zic o data glumele sunt pt. cei care le inteleg ca sa nu mai scriu destepti.
Sa lasam falsa modestie deoparte va rog frumos!!!

ps. de ieri am inceput sa citesc odiseea de la inceput, de cand nu eram eu.Era o atmosfera foarte relaxata, as vrea sa va surprind asa din cand in cand cu cateva randuri pe cele care ati scris de la inceput si nu numai.Preety a fost frumos impresionata cand i-am dat un paste la ce copiasem de pe odisee si anume la ziua cand si-a vazut pt. prima data gogosarelul mic mic.

Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Raport de 7 luni:

Edi, 9240gr si cateva zeci de centimeri, inca nu l-am masurat.
Robi, 9350gr si cateva zeci de centimetri....

Edi se rostogoleste, incearca sa mearga de-a busilea (dar ridica prea mult fundul si se sprijina in cap a.i. se dezechilibreaza si cade pe o parte), Robi inca nu se rotogoleste, are fundul greu, stau binisor in fundulet, Edi paseste bine sustinut, de altfel amandoi stau bine in piciore sustinuti... zicem ma-ma, ta-ta, da-da, na-na, ca-ca si altele de gen...

La capitolul mancare si combinatii, ca tot intreba cineva, nu mai stiu cine:

Dimineata:
- mar, para, banana, mango, ananas, nectarina, portocala, pomelo - in diverse combinatii + branza calcica
La pranz:
- morcov, pastarnac, patrunjel, dovlecel, cartof dulce, cartof normal, fasole verde, brocolli, conopida, toate in diverse combinatii + un strop de ulei de masline sau unt, alternativ. De ieri adaug la piure si un strop de iaurt. La supele creme adaug lamaie, ardei gras, ceapa. Papam si carne de vaca si de curcan.
Dupa-amiaza:
- iaurt facut in casa + fructe - de ieri.

Cam asta, as putea scrie 10 pagini, dar, vorba Adei, pe cine (mai) intereseaza....?

_
GHIDUL MAMEI
poveste despre comori

Mergi la inceput

Ratonel, daca-ti adctivezi PM-ul iti trimit eu parola de pe webshots...

Laura, iti trimit si tie acum un PM cu parola de la mailul comun, daca nu ai primit-o deja...

_
GHIDUL MAMEI
poveste despre comori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Nikolici mie glumele tale chiar mi se par super tari.Subtile, faine, cu gust...Poate iar mi-o iau pe cocoasa ca ma bag in discutia asta dar probabil dupa cum ati observat si dupa cum am promis eu nu mai comentez nimic referitor la o anumita persoana, dau ignore nici macar nu citesc.
Si mi se pare o super idee cea cu citatele de la odisee, deci asteptam sa ne surprinzi
Carla ma bucur sa te vad din nou pe aici!Banuiesc ca e tare greu si cu serviciu.Cu cine sta Sasha?Ma gandesc la asta deoarece Andrei e tot in faza in care nu vrea sa stea cu nimeni decat cu mama sau tata si nici in alte case nu se simte prea bine.
Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

lumi pe mine ma intereseaza.Kiki nu mai baga nimic la ghiozdanel.Am fost in piatza am cumparat legume si un biberon chicco pt mancare solida.Mama cand a dat de gustul legumelor care i le pusesem in bibe asa mai lichide...taraboi...adika ceata lu Pitzigoi dai un bibe si zici ca striga doi.
Asa ca ma delectez si eu cu ce mananca copii vostrii.Dar citesc si alte floricele pe campii sa parafrazez si eu.

Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput