23 de ani...

23 de ani... | Autor: Rufus

Link direct la acest mesaj

...de la cutremurul de la Cernobil; totul, in urma unui experiment straniu.

http://www.realitatea.net/ucraina-comemoreaza-23-de-ani-de-la-cel-mai-grav-accident-nuclear_504972.html

Eu eram la Neptun, faceam plaja. Voi ce faceati? (cei care erau, normal...). V-a afectat viata?

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Cutremur, Rufus? Acolo fuse o explozie. Sau ai vrut sa pui intre ghilimele si ai uitat?

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Directionati 2% din impozitul pe venit si viata animalutelor comunitare va deveni mai buna www.asociatiaclopotel.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

in prima faza nu s-a prea stiut pe la noi ... am avut colege de clasa care nu au venit la scoala si au stat in casa cu perdelele trase.
Ce departe pare totul!

www.de-azi.ro
poze familia mea

inspiratie, dragoste, putere ... pentru oricine crede ca nu mai poate...
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI
http://www.youtube.com/watch?v=vMCnjMbUOFg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

chiar asa, ce departe pare totul!
aveam 12 ani si tin minte ca in contrapartida ca nu mai pot merge in tabara la mare (deh, soarele iradiaza), am fost trimisa in doua tabere la munte ( le tin minte cat traiesc, la Cisnadie si la Poieni Sat, ca acolo soarele era mai pe dupa brazi asa...
Urmarile accidentului de la Cernobil sunt o dovada clara despre ce crima poate insemna lipsa informatiei!

_

“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil creste in inima mea ****** am un inger pazitor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellej spune:

Aveam 8 ani, banuiesc ca eram la scoala :) Oricum, nu-mi amintesc sa fi luat medicamente sau sa se fi vorbit acasa de asta. Nu l-am perceput in nici un fel atunci.

Cu siguranta insa ca am fost la mare chiar de 2 ori, n-am ratat nici un sezon de la varsta de 1 an (30 de ani de mers la mare an de an :))

Mare e gradina lui Dumnezeu si multe animale sunt in ea :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Eu tin minte ca dupa ce s-a aflat (aprox. 2 saptamini de la explozie) ne-au dat la scoala pastile cu iod sa le tinem sub limba. Atit imi amintesc, pentru ca informatiile erau extrem de putine si de vagi. Stiam ca a fost o explozie la Cernobil, ca erau radiatii si toata lumea era experta in timpii de injumatatire a uraniului.

Drum bun, licurici iubit!

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!!

excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Poze dintr-o excursie la Cernobil

http://www.grcade.com/viewtopic.php?t=2217

Mara si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui miki68

Cutremur, Rufus? Acolo fuse o explozie. Sau ai vrut sa pui intre ghilimele si ai uitat?

Explozie. Cred ca am ramas setat de la subiectul cu cutremurul.

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cinezee spune:

eram la scoala prin clasa a 8 a , imi aduc aminte doar ca la ceva timp dupa aceasta catastrofa , eu controale medicale in scoala constant si ne punea parca sa luam niste pastile

pana la mai sunt cam 4 luni si cam o sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

Nu am luat pastile, nu am stit, viata mea a decurs firesc. Aveam 15 ani... nu cred ca ma speriau prea multe atunci!

am fetita de 9 ani!

si :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elvie spune:

Eu avem sapte ani jumate pe atunci si locuiam foarte aproape de granita cu Ucraina ,Imi amintesc ca ne-a dat de la scoala o multime de pastile mici, albe cu iod si pt. acasa de care am fost tare incantata plus ne-a dat si zile libere de la scoala.Ce bucurie pe capul nostru.Imi amintesc ca cateva zile nu am vazut tipenie de om pe strada iar tatal meu era foarte ingrijorat,statea cu ochi pe noi ca pe butelie sa nu o zbughim afara la joaca.

Anul trecut mi-am facut analize pt. tiroida si a iesit totul in regula (dupa cate pastile am inghitit ,era si cazul sa fie bine )

Elvie & printesa mea mica Lara (16.03.2006)

" I have always been delighted at the prospect of a new day ,a fresh try,one more start,with perhaps a bit of magic waiting somewhere behind the morning..." Joseph Priestley(1733-1804)

Mergi la inceput