pericol de epidemie mondiala?

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AB spune:

Mda s-or adunat tati inteleptii in conciliu. Sigur e "facatura" Domne. Unde s-a auzit ca fiintele noastre umane perfecte sa fie atacate de o tulpina mixta de virusi proveniti si virusi de gripa animalaaaaaaa .. E o aiureala sigurrrrr sigur si castiga bani lumea farmaceutica.

Da sigur bugetul NYC darapanat de criza financiara isi gaseste o placere in a se ruina si dpdv turism. Sau cel al Californiei si Texasului. Sigur din vanzarile de Tamiflu ale lui Roche sau din cele de Relenza. Mexicul nu conteaza ca el ar fi de sacrificat. Si sigur daca urmariti cotarea la bursa a companiilor farmaceutice veti vedea Domne ce bine le merge..... daaa ceva de speriat ce se-mbogatesc astia.

http://www.marketwatch.com/tools/quotes/intchart.asp?symb=DRG

Sau sa comparam cresterea din actuni in turism cu cea in farmaceutice ca sa vedem ce mere pe pere s-ar da in teoria asta :

http://www.marketwatch.com/tools/industry/indchart.asp?bcind_ind=5759&bcind_sid=&bcind_o_symb=&indchart.x=26&indchart.y=9&bcind_period=3mo&bcind_compidx=aaaaa%3A0&bcind_comp=&bcind_compind=4577~171522

Sau cu farmaceutice si biotehnologii

http://www.marketwatch.com/tools/industry/indchart.asp?bcind_ind=5759&bcind_sid=&bcind_o_symb=&indchart.x=25&indchart.y=10&bcind_period=3mo&bcind_compidx=aaaaa%3A0&bcind_comp=&bcind_compind=4570~1887886

Daaaa. merita? Sigurrrr sigur!!!

Serios vorbind eu nu va inteleg. Cazurile din afara Mexicului sunt deocamdata usoare, stranie e doar categoria de varsta.
Deci in afara mediei care face vanzari din raspandirea panicii eu nu vad asa o tragedie.

Ceva negativ ar fi daca s-ar combina cu tulpina dominanta de A H1N1 din toamna asta din US pentru ca pentru aceea cu Tamiflu te poti spala pe cap cu el. Intrucat este aproape in totalitate rezistenta la Tamiflu.
Ramane Relenza, dar si acesta nu poate fi administrat copiilor.
Cand si daca gripa devine violenta ma voi alarma, dar pana atunci ne vedem de treaba si las si media si conspirationismul in pace.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speed spune:

AB, excelent mesaj. cam asta imi statea si mie pe limba dar n-a mai ajuns la tastatura.... indraznesc sa sper ca in cazul unui pericol real nimeni nu va refuza sa se protejeze /sa-si protejeze copiii doar de'a dracu' ca face cineva bani pe spinarea lor...

oricum guvernul irlandez ne-a linistit : au destule masti de dat la oameni !

edit: conchita, ai fost la medic sa vezi ce-i cu gripa ta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musetto spune:

Citat:
citat din mesajul lui speed
indraznesc sa sper ca in cazul unui pericol real nimeni nu va refuza sa se protejeze /sa-si protejeze copiii doar de'a dracu' ca face cineva bani pe spinarea lor...

Draga speed, am "bolduit" paragraful asta, daca nu iti este cu suparare, pt ca mi s-a parut f. important.

Partea buna deocamdata, ca nu se stie ce mai urmeaza, este ca in toate cazurile depistate inafara Mexicului e vorba o varianta usoara si nu s-au inregistrat decese.

Iar daca e vorba de conspiratii, nu mai spuneti la nimeni, dar am aflat ca astia cu Tamiflu sunt mici copii in comparatie cu aia care vand spirt/soap/hand sanitizer. Eu, personal, sunt cu ochii pe ei, sa nu cumva sa faca un cent in plus pe spinarea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns analessya13 spune:

Nu stiam, insa am citit ca Mexicul este o natiune in care se experimenteaza clonarea suinelor: atunci avem rezultatul acestor animale cu imunitate scazuta, deci cu multe probabilitati de a contacta agenti patogeni. E prematur sa cautam responsabili al acestui virus care se raspandeste mult mai rapid decat cel aviar si se dovedeste a fi compatibil cu omul-
Astfel de gene infecte provin de cele mai multe ori de la tari in care experimentele pe animale domestice nu au nici o limita stiintifica.
Sa speram ca o data ce vom trece de aceasta alarma se va realiza o ancheta internationala pentru a se gasi eventuali responsabili.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beshter spune:

Citat:
citat din mesajul lui analessya13

Nu stiam, insa am citit ca Mexicul este o natiune in care se experimenteaza clonarea suinelor

Unde ai citit, Analessya?

Suinele alea ie porci sau alta specie demna sa poarte un astfel de nume rasunator?

You cannot both dance and not pay the piper.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Clonarea porcilor (sau tentative) se face peste tot din China pina in Olanda. Porcul este animalul de baza ptr xenotransplanturi. Este studiat celula de celula pe tot globul. A fost infectat in laborator cu mii de virusuri pentru a i se stabili profilul imunologic. In Mexic (si in orice laborator pe glob) se intimpla experimente mult mai indraznete (si mai periculoase fireste) decit clonarea unor amariti de porci. In mod virtual fiecare cercetator care paraseste un laborator e un posibil focar de infectie pentru o pandemie.
A

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns analessya13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mihaelka

Citat:
citat din mesajul lui analessya13

Nu stiam, insa am citit ca Mexicul este o natiune in care se experimenteaza clonarea suinelor

Unde ai citit, Analessya?

Suinele alea ie porci sau alta specie demna sa poarte un astfel de nume rasunator?

You cannot both dance and not pay the piper.

Da, suinele sunt porci

Am citit azi in ziarul national italian "La Stampa"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Camelia spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxy

Maraki unde ai citit sau auzit stirea asta cu gripa porcina in München.Poti sa-mi dai o adresa de internet sau ai auzit la tv?

roxy mamica lui Alex (17 august 2007)si Cristi (05 iunie 2000)

http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=366&page=1

http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaVie
w.asp?nickname=roxy

Roxy, eu am citit aici.

Mergi la inceput
Mergi la inceput