Ma poate ajuta cineva si pe mine?
La semnatura am niste poze care nu mai pot fi vazute si vreau sa le scot. Vreau sa-mi pun alte poze la semnatura. Cum sa fac?
Va rog sa-mi explicati cu calm, sunt pe langa informatica...
mary si gogoasa mica
Profil personal/Editeaza profil/Optiuni profil - dai pe + si apare Semnatura.
Alexandru, tati de 3 copii perfecti
(un baietel nazdravan, o fetita mica luptatoare, si un ingeras in cer)
_
Am risipit timpul sau timpul m-a risipit pe mine?Daca am ochii deschisi de ce pasesc in intuneric?M-am contopit cu el si m-am pierdut in abisul gandurilor infinite.Stiu ca nu stiu nimic si nici macar asta nu stiu.Cand voi inceta sa exist am o armata de ingeri in suflet si una de demoni in sange.Si totusi,sunt doar o fiinta asteptand...
ma scuzati ca dau buzna aici, parca era pe undeva un subiect special pentru incercat semnatura.
sper ca nu e nici o problema ca o incerc aici. daca e vreuna, imi cer anticipat scuze.
mamica lui david(21.05.2007)
"It is not enough to love those who are near and dear to us, we must show them that we do so" (Lord Aveburry)
Pai, prima oara cum le-ai pus Mary_ary?
Uite, intra si aici... poate te lamuresti ce trebuie sa faci: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53222
Succes.
as putea sa folosesc ca semnatura urmatorul tabel?
scuze! l-am sters deoarece oricum nu functiona! avea link-uri catre site-ul infertilitatea este o boala!
Laura
Nu reusesc sa-mi modific semnatura .Dupa ce fac modificarile si le trimit imi apare asta "Eroare copilul nr. 1: Daca ai adaugat un copil, sexul si data nasterii trebuie completate (numele este optiona'.Imi poate spune cineva ce se intampla? Mentionez ca nu modific nimic legat de copil .