Ati simtit cutremurul?

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

pai a cam fost furtuna nasoala in buc...adica nu neaparat nasoala dar 5 min vant cumplit aseara si alte 5 min in seara asta.

vestea buna e ca de maine ii da soarele: http://www.accuweather.com/world-forecast.asp?partner=accuweather&traveler=0&locCode=EUR|RO|RO010|BUCHAREST&metric=1

Iar cainele meu si cei a tuturor vecinilor au dormit in gasca ca fraierii fara sa simta urma de cutremur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

wow, si aici s-a simtit destul de bine, desi stam la casa..
tocmai se urcase sotul pe bicicleta eliptica si initial am crezut ca din cauza lui se misca masa..dar apoi podeaua, casa

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici- Drum bun, Emma!

www.bebelissimo.com/" target="_blank">Bebelissimo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

wau...ce chestie...va multumesc frumos, chiar nu-mi trecea prin cap ca dupa asa spaima, mai ales ptr siguranta copilului meu, voi avea parte asa repede de o surpriza placuta! fain de tot!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Noi eram in masina, n-am simtit nimic. Am aflat cind am venit acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

La mine, Rahova, et.10, s-a simtit in 2 etape, scurt slab-pauza-zgaltaiala tare. De clatinat doar o crema de pe etajera...si inima mea.
Sor-mea zice ca la ea, in Ferentari la blocurile vechi de caramida, a iesit lumea afara cu plapumi, vor sa stea toata noaptea... Sper insa sa nu mai fie nimic la noapte...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Eu eram la mama la bloc la etajul 3(cu cea mica in brate) dintr-o data a inceput sa se miste coltarul si masa, am intrebat-o pe mama ce-i asta, iar in secunda 2 am auzit un zgomot super nasol: un lighean din debara care era pus peste niste borcane goale a alunecat si a cazut jos cu zgomotul de rigoare...brrrr; apoi ne-am uitat la lustra si am vazut ca se misca. Eu sunt obsedata de cutremure, asa ca desi aveam de gand sa las fetele la mama in seara asta, le-am imbracat si am venit acasa cu ele, caci stam la curte...
Mi s-a parut un cutremur destul de scurt in comparatie cu altelele, de intensitate potrivita..

Luny- felicitari!

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88dd200ced1b3702292712&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">A trecut un an...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cinezee spune:

eu am fobie de la cutremur , am facuto dupa ala din `77 am simptome inainte , iar dupa cutremur am stari nasoale , m-a prins in supermarket , fratie mi se facuse rau si nici un om nu m-a ajutat , in final o doamna de peste 50 ani cred m-a intreabt ce am , mi-a trebuit cam 10 /15 min cred sa imi revin

sper ca toate sunteti bine acum

pana la mai sunt cam 4 luni si cam o sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

Cum am petrecut CUTREMURUL!

ora 19,55 caine care a luat-o razna!!! vroia sa sara balconul, scandal cu sotul care dintre noi sa-l mai duca afara, ca doar fusese, balacarit catelul ca a innebunit, castig io avantaj ca am copil mic, care la momentul respectiv se juca linistit pe saltea, ies ei afara, dau sa ma duc la bucatarie sa si incepe Vlad sa planga, jalnic.
Il iau in brate si aud un huruit puternic. Imi dau seama ca este cutremur, nu se clatina nimic, nu zangane nimic, doar zgomotul ala insupotabil. Trece. Se linisteste si Vlad si gata.Avantaj bloc nou, etaj 4/4.
ora 20,35 vine sotul cu cainele de afara, veseli si aerisiti, eu cam alba la fatza Nici nu-mi vede paloarea, incepe sa binecuvanteze telefonia mobila, ca vroia sa-i arunc tigarile de la balcon si nu a putut sa ma prinda

In noaptea asta sta de garda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

Citat:
citat din mesajul lui luny

Citat:
citat din mesajul lui desprecopii

LUNY: ai de la DC un premiu electronic SONY!

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/
serios??

o veste buna! felicitari luny!

Pe mine ma sperie ca nu am avut nici o reatie... de fapt nici acum nu sunt lamurita ce ar trebui sa fac. Betoane si iar betoane. Daca ma mut la casa mi-o fac din lemn.

am fetita de 9 ani!

si :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

mersi, Nicol!
sa dau o pizza si de baut atunci, ca premiu fara cinste nu merge, se strica!

Mergi la inceput