Aradence DC (120 )-Cu gandul la licurici...

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancapolgar spune:

Alina a., multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Chiar mai Anca, am citit dar am uitat sa scriu... Daca e sa te iei dupa unii doctori numai bine nu ajungi! Bine ca Alex e bine acum.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licuriciul din sufletul meu

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Va rugam frumos sa votati pozele cu Tudor si Ioana aici http://www.jetixcee.com/lazy_town_photo/ro/homepage.php Daca le gasiti greu( ca e aiurea site-u) cautati dupa adresa de email gabrielatodea ( yahoo.com si gmail.com) Am aplicat de 2 ori ca nu a aparut prima poza dupa 24 de ore cum au zis Am trimis o data cu datele lui Tudor si o data cu datele Ioanei, poate castigam 2 rucsacei
Anca nasoala experienta!
Alina.a la multi ani lui Dragos. Am vrut sa va sunam azi dar am ajuns tarziu acasa, iar acum sunt in pat deja...of ce ciuda imi e! Toata ziua m-am gandit sa nu cumva uit
Am fost azi la control cu piciorul, am asteptat 2 ore la rand...am stabilit cu dr. ca nu ma mai operez acum in mai, probabil la toamna. Eu ma simt usurata ca am scapat de o grija.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Sara buna,

Anca bine ca ati scapat de spital. Doamne doamne ce nasol.

Alina.a, waw ce fain e unde mergeti voi. Noi anu asta vom sari cel mai probabil concediul, mai ales afara, asta daca nu cumva castigam la loto .

Carmen ce faini sunteti. E deja mare Serban.

Ildiiiiiiiiiiiiiiiiiii???

Hai sa va spun ce mirobolanie facui io. Ieri dupamasa, inainte de a pleca de la lucru am facut cunostinta cu gresia. Mi-a alunecat picioru drept, m-am lovit singura in stangu si am cazut pe o dunga cu capu de gresie. Culmea e ca nu am apucat sa pun nici mana jos asa ca mi-ai zdanganit creierii la greu. S-a umflat, doar putin, vanata nu is, insa ma doare capul, osul mai bine zis. Toata lumea ma trimite sa-mi fac un control, o tomografie, dar de pierdut nu mi-am pierdut cunostinta, am vazut negru, mi s-au infundat urechile, da apoi am fost ok, cat se poate. Maine poate totusi ma duc sa-mi fac ceva.

la toate.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)

Mergi la inceput

Flavia, de astea te tii tu? Sunt sigura ca esti bine. "Mirobolanie" zici? Ce cuvant misto ai gasit.
Gabi, votat pe eroii sportivi! Si pt Alex, Sportacus e preferatul. Nu stiu daca ati vazut ca a fost la Maruta actorul, Alex a apucat sa il vada. Arata bine la 45 de ani ai lui. Oricum, mi se pare super ideea lor de a face un film-desen animat, care sa ii incurajeze pe copii sa faca sport si sa manance fructe si mai putine dulciuri. Eu ma bucur ca, dandu-i lui Alex dulciurile doar cu portia, s-a obisnuit si chiar daca are multe in fata lui, nu mananca decat atat cat ii e pofta pe moment, nu e din ala care nu se opreste pana nu rade tot. La cate dulciuri are deja nu le mananca nici in 2 ani. Dar eu nu o sa il indop cu ele, putin cate putin mi se pare suficient si doar dupa mancare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Gabi, am votat. Vai ce mortali is pruncii in poza, mai ales Ioana. Am vrut sa mai votez si cu alta adresa de mail, dar vad ca nu ma lasa de pe acelasi calculator. Merg azi la lucru si votez si de-acolo.
Bine ca ai scapat de-o grija cu piciorul.

Flavia, of, mai bine sa mergi la dr. daca persista durerea de cap...ea poate fi de la lovitura, dar mai bine sa fii linistita. Sa ne scrii daca ai fost.

Anca, sa stii ca Dragos mananaca mai multe fructe de cand se uita la desenele astea, e tare "constiincios". No, in tot raul si-un bine.

Noi azi plecam la Tinca, ne-au invitat finii nostri cu ei de 1 Mai, sambata plecam la parinti si numai duminica ne intoarcem.
Dupa masa merg la lucru sa-mi fac inchiderea de luna.

Si pentru ca nu voi fi aici in 2 Mai...
La multi ani David de Ildi
Sa cresti mare si sa fii cel mai cuminte baietel.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

LA MULTI ANI, DAVID!

Mergi la inceput

Flavia, io nu stiu ce sa zic... ca loviturile astea la cap is pacatoase tare. Acu' n-ai nik si peste cateva zile sau luni te trezesti cu "cine stie ce". Mai bine du-te de te controleaza!
Nici noi nu mergem in nici un concediu anul asta, decat pe-aici pe langa casa, ceva Sofronea sau Curtici, poate pe la munte unpic.
Alina, distractie faina la Tinca!
Nici de 1 mai nu facem nik, stam acasa si ne lingem ranile.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licuriciul din sufletul meu

Mergi la inceput

Gabi, votat! Foarte dulci amandoi! Se voteaza zilnic?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

oooo ati deschis subiectul nostru preferat "nia" adica stefania.elisa ii stie pe toti,le-a vazut de un milion de ori mananca mere decand cu "pacus"...asa a invatat sa cante singura "sus sus,totzii..".gabi habar nu am daca am reusit sa votez ,adica nu stiu daca da s-au nu.dar sunt mortali amandoi,tudor frumos ca deobicei daca-l vede eli il adjudeca imediat si ioana e dementiala!!!
flavia ia du-te tu la urgente la spital,ia ceva banuti la tine,spune la urgente de peripetie si ca de atunci vomiti ti-e greata si te doare capul de nu mai poti plus ca ai avut cateva secunde-minute dupa cazatura de lesin...si asa ai indicatii de ct, se face in regim de urgenta la judetean.scapi de o grija si intr-adevar poate fi nimic sau ceva serios.

ildi la multi ani lui david,sa va traiasca!

alina mamica bulinei Elisa(20 iunie 2007) .....si hapy 6+

povestea noastra...

Mergi la inceput