Aradence DC (120 )-Cu gandul la licurici...

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Multumim de urarile de bine!

Ioi Gabi ce tare m-am enervat ca am stat acolo mai bine de 40 de minute ca sa ma intrebe dup-aia unde-i plicul ala amarat?! La gunoi, unde sa fie? Imi venea sa plang de nervi, ca asa de tare ma grabeam, era aproape 12 si io n-aveam nik de mancare acasa... Da' am rezolvat tot, ca m-am oprit pe la Real si am luat un pui gata rotisat, am facut rapid cartofi prajiti si mujdei si ne-am porcit. Am platit si amenda online, merci de info.

Alina, vrem si noi jocul ala!!! Ca de munca ne-am saturat! Pune-l pe un CD si ada-l incoace!

Alina a, io chiar nu-mi pot imagina sa stau in pat atata. Esti tare! Bafta multa sa mearga sarcina bine si sa nu te mai doara nimicutza!
Atata l-am pupat pe micul asta al meu azi! Nu stiu cat si ce pricepe cu ziua asta a lui, ca de o saptamana tot primeste cate un cadou la doua zile, ca asa s-a intamplat sa fie, si doar sambata ii tinem ziua, asa ca l-am ametit pe bietul copil!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licuriciul din sufletul meu

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_rubi spune:

La multi ani, Vladut! Ada, sa va traiasca feciorul!

Mie nu-mi merg emoticoanele si scriu din aduceri aminte...

Alina.a, stai acolo in pat cuminte ca se descurca ceilalti cu bulina, plus ca e deja fetita mare...

de Mara 18.01.2007 si Dora 24.03.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Ada scoate repede din gunoi plicul.Poate o sa ai surpriza sa iti debiteze pv-ul la valoarea intreaga si atunci trebuie sa dovedesti tu ca l-ai platit in 48 de ore de la data comunicarii. Daca nu ai plicul nu ai cum sa dovedesti. Ati primit cu confirmare de primire? In mod normal ar trebui sa ajunga la primarie pv-ul cu tot cu confirmarea de primire semnata de contravenient...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

LA MULTI ANI VLADUTZ!

MONI 26s+ SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Daca traiesti cu ochii pe cer afli mai multe despre Pamint. Daca stai cu ochii in pamint, nu afli mare lucru despre cer."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinacsa spune:

La multi ani, Vladut!
Ada, sa va traiasca juniorul !
Cristina si gemenele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Vladut
Sa cresti frumos alaturi de familia ta minunata.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Am fost din nou azi cu Diana la oftalmologie si iar n-a vazut clar tot din ultimul rand de jos,asa ca i-a pus picaturi pentru dilatarea pupilei.Sunt bucuroasa ca nu i-a iesit deloc miopie .Are doar astigmatism ceva combinat 0,5 cu 1 ,dar zice ca poate fi fiziologic si sa dispara,sau chiar daca ramane asa e prea slab sa ii puna probleme.Mai mergem peste 6 luni la control.

MONI 26s+ SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Daca traiesti cu ochii pe cer afli mai multe despre Pamint. Daca stai cu ochii in pamint, nu afli mare lucru despre cer."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancapolgar spune:

LA MULTI ANI, VLADUT!
Ada, sa va traiasca puisorul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Da Gabi, am semnat confirmarea cand am primit plicul. Pa, am treaba importanta de rezolvat! Sa rascolesc in gunoi!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licuriciul din sufletul meu

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Moni, bine ca Diana ii ok cu ochii!

Eu trebuie sa merg cu Ade la ortoped, am observat ca calca putin in interior cu picioarele, acum m-am plimbat mai mult cu ea si am observat, in casa nu mi-am dat seama. Nu stiu exact la cine sa merg, dr.-ul de familie mi-a dat trimitere la fizioterapie la Orto Janto, dar cred ca merg la dr. Petrica in Policlinica.

Pe mine ma doare gatul, sunt ragusita, si-a facut aparitia si rinita alergica, mi s-a facut un herpes in nas...., ma simt super!

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput