Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(71)
Raspunsuri - Pagina 15
ramonaiani spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui CarlaV Chiar, fetele din Germania, nu stiti vreun site care sa trimita in RO mancare de bebe/copil? |
Din pacate nu cred ca e altul decat babypoint
Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07)
31+
alynta27 spune:
| citat din mesajul lui catalina_b Fetelor, in sfarsit am reusit sa intru si eu sa va dau vesti. Pe 23 aprilie, la 8:55 dim s-a nascut bebe Dragos George, prin cezariana (pentru sa s-a nascut de Sf Gheorghe, ne-am hotarat sa-l numim George). 3.400 Kg, 52 cm, Apgar 9-10. M-a amuzat ca a inceput sa tipe direct din burtica, nu iesise decat capul si el deja avea ceva de comentat. Noi suntem foarte bine, luni cred ca ne da drumul acasa. |
Felicitari! Refacere rapida!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
[ 37+] cu
MateiBurtica 2
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
laurraa spune:
Buna fetele!
BebeBeca, super dulcik; mie mi se pare ca Rebeca este leit TU si Sara seamana mult cu tati;

Carla, super ca aveti Ikea la Bucuresti; eu si pt casa va trebui sa fac drumuri de bucuresti; bureteii de dormit mi i-am uat caci imi fcaeam griji cu somnicul ei, iar cea antisufocare pt mai tarziu;
Maria, si la mine au inceput niste dureri care nu le cunosc; si cand misca bebe ma doare, e normal oare? de exemplu astazi ma durea burta si ea misca f mult, era agitata, iar uneori simteam dureri cand misca
si la baie merg ffff des; sper sa nu-mi faca surpriza
ma duc in pat ca ma doare

35 + minune de
Maya Teodora 
AMR 4 saptamani
Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea si minunea noastra ***www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" *** burticutza ***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09
alynta27 spune:
| citat din mesajul lui Bebe Beca http://family.webshots.com/photo/2857862300102095467MFFJFM AM uitat sa pun linkul. |

M-am topit vazand pozele! Sa-ti traiasca printesele!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
[ 37+] cu
MateiBurtica 2
David
Cum a aparut Printul!
alynta27 spune:
| citat din mesajul lui laurraa Maria, si la mine au inceput niste dureri care nu le cunosc; si cand misca bebe ma doare, e normal oare? de exemplu astazi ma durea burta si ea misca f mult, era agitata, iar uneori simteam dureri cand misca si la baie merg ffff des; sper sa nu-mi faca surprizama duc in pat ca ma doare ![]() ![]() |
Asta simt si eu! Si doaaaareee! Si m-am speriat si eu! Dar la control mi-a zis caci colul nu e dilatat si e lung! Ne "pregatim" organismele pentru marea intalnire!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
[ 37+] cu
MateiBurtica 2
David
Cum a aparut Printul!
alynta27 spune:
Baby-First felicitari! Refacere rapida!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
[ 37+] cu
Matei
Burtica 2
David
Cum a aparut Printul!
ely2304 spune:
alynta:am vz pozici cu burtik..a crescut
e lunguiata..
in rest pari la fel...nu am vz mari schimbari..
ely 38+ sapt
....MARINA-DENISE
http://photobucket.com/ely2304
http://bd.lilypie.com/Yf15p1.png
anda_magda spune:
fetelor intru pt ultima ora pe forum ca graviduta.... hehehehe, as mai vrea eu sa mai stam dar nu ne mai lasa dr...in fine. imi e o frica de mor, dar zoe tre sa fie barbata si va trece si asta! va multumesc tuturor pt incurajari. o sa va stiu aproape de mine.
sa ma anuntati si pe mine daca mai aveti vesti importante.
va
si sa fiti cuminti pana ma intorc!
catalina ne vedem maine!
Vine bebica ....
+37
Pana atunci gotobina nevoie mare 
http://www.flickr.com/photos/magduta/
alynta27 spune:
| citat din mesajul lui ely2304 alynta:am vz pozici cu burtik..a crescut ![]() e lunguiata.. in rest pari la fel...nu am vz mari schimbari..![]() |
Daaa, a crescut! Abia o mai port!
Multumesc!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
[ 37+] cu
MateiBurtica 2
David
Cum a aparut Printul!
alynta27 spune:
| citat din mesajul lui anda_magda fetelor intru pt ultima ora pe forum ca graviduta.... hehehehe, as mai vrea eu sa mai stam dar nu ne mai lasa dr...in fine. imi e o frica de mor, dar zoe tre sa fie barbata si va trece si asta! va multumesc tuturor pt incurajari. o sa va stiu aproape de mine. sa ma anuntati si pe mine daca mai aveti vesti importante. va si sa fiti cuminti pana ma intorc! |
Nastere usoara si curaj! Sa vezi ce experienta frumoasa si unica vei avea!

Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
[ 37+] cu
MateiBurtica 2
David
Cum a aparut Printul!