cojite pe cap
Bebelusei mele de 3 luni nu ii mai trec cojitele.Are pe cap,pe urechi ,pe sprancene.I-am dat cu Advantan,ii trec o zi,doua si ii reapar.I-am schimbat samponelul si uleiul Sanosan ,cu Nivea dar degeaba ca i-au aparut si pe corp niste bubite rosii.Luni avem programare la dermatolog,dar astept un sfat si de la voi.
Raspunsuri
puisorul spune:
Este un ulei special la gama Avene si Mustela pentru cojitele de pe cap. La pitica mea i-au aparut o singura data si am scapat de ele cu ulei de masline. O faceam cu un tampon de vata umezit cu ulei, caciulita in cap si la o jumatate de ora o spalam.
Ani de Stefana (23.01.2008)
Stefi
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele
mychydutza spune:
la mine a mers foarte bine samponul spuma Stelaker de la Mustella. e plin de parabeni dar intr-o luna a scapat de coji. dupa aia l-am spalat mai rar cu samponul ala. pe corp poti sa o dai cu ulei de masline fiert in bainmarie(nush cum se scrie corect).e mai natural.......sanatate.si sa nu incerci sub nicio forma sa-i cojesti cojitele alea.........
* za rabbit rules *
Alinutzaa spune:
Noi am folosit cu mare succes uleiul de migdale dulci. A facut minuni intr-o saptamana.
Alina, mamica de Tudor (05.08.2007)
Un pici pe nume Tudor
adra_bell spune:
Noi am scapat cu Stelaker de la Mustela, crema, o dadeam dimineata in zonele cu cojite, o spalam seara. Foloseam Sanosan, i l-am schimbat, acum o spal cu sampon si sapun bio.
De uleiul de migdale nu am stiut pana acum, dar e de notat
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce
Germina spune:
Buna mami. Noi am dat cu ulei de copil pe cap, am lasat un sfert de ora (fara caciulita) si apoi spalat normal (noi cu Johnson am apucat, cu ala ne spalam si acum). Dupa baie cojitele sunt inmuiate si se duc usor cu un pieptan. Fara sa zgarai pielea capului, o sa vezi ce usor se desprind. Nu mai reapar.
La petele de pe corp nu ma pricep, foarte bine daca mergi la un dermatolog.
oanamada spune:
Noi am folosit Sanosan si pe langa ca am facut alergie la el...nici nu am scapat de aceste cojite...de atunci nu mai folosim decat Mustela, toata gama....
Oana siCati mica (1 an si 8 luni)
CATI POZE NOI
"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."
vikky spune:
Multumesc fetelor.De doua zile ii fac baita numai in ceai de musetel,si pe corp au disparut bubitele.Sigur de la uleiul Nivea a fost.O singura data am dat-o si i-au aparut bubitele ,i-am luat ulei de masline si numai cu el o sa o dau.Cojitele de pe cap sa vedem cu ce ne trec.De la doua luni le avem si nu scapam de ele,si pielea pe cap e foarte uscata ,si pe urechi si pe sprancene la fel.Sa vad maine ce zice dermatologul.