Noua civilitate
Raspunsuri - Pagina 3
ionica spune:
Eu am fost mereu optimista stiam ca se vor trezi intr-o zi ,o noua generatie ,numai ei vor reusi sa faca ceva frumos:
Bravo voua!
Votez si eu si dau link-ul mai departe .
Sophia 2ani 06.09.06
26.03.09 Sarah
http://community.webshots.com/photo/2379816330104564034uhnTsy
arleena spune:
am votat si eu felicitari broscutelor....se poate vota zilnic sau numai o data??
teo a ta e unul din membrii echipei?
mimonix spune:
Teo a mea e unul din membrii echipei , da! Deci eu am onoarea sa urmaresc desfasurarea activitatilor live La inceput am fost socata de initiativele lor, dar cu timpul am inceput sa ma obisnuiesc si sa ma mandresc ca-i cunosc. De fapt, pentru ca vad ca va place am sa va povestesc mai multe dintre activitatile lor...ca sa vedeti ca exista si o noua generatie care nu mananca seminte in parc si nu exceleaza numai prin teribilisme. Totul incepe la scoala, asta mi se pare mie foarte important...alegerea liceului. In liceul ei, actiunile de acest gen sunt multe si foarte frumoase. Exista grupe de voluntariat care merg in spitalele de copii si organizeaza acolo jocuri sau impart jucarii...alte grupe merg la scolile de copii cu dizabilitati...alte grupe participa la actiuni de voluntariat de genul celei descrise de mine aici. Acum cateva luni, au participat la amenajarea unui parc din sector...dar cum? Au facut rost de bani , pregatind acasa diferite produse gen prajiturele, sandwichuri, clatite pe care apoi le-au vandut in scoala (un fel de bufet cu vanzare).Din banii obtinuti profesoara de biologie a cumparat plante, seminte, etc si apoi au mers toti si au plantat. In alta ordine de idei, in scoala se desfasoara cursuri de "leadership" cu ajutorul celor de la Codecs, cursuri de teatru pentru amatori sau cursuri de teatru sport si street dancing. Desigur ca au echipa de baschet si multe alte minuni care-i tin uniti si le dau ocazia sa aiba procupari diverse, sa lucreze in echipa si sa aiba si satisfactii majore. Eu una nu ma asteptam sa gasesc o scoala de stat in tara asta in care echipa de profesori sa fie atat de inimoasa si de deschisa la tot felul de activitati de genul asta...macar nu mai sta copilul non stop cu nasul in calculator O sa va spun si despre ce liceu e vorba, pentru ca sigur multi vor intreba dar departe de mine gandul sa-i fac reclama sau dau nastere la polemici pe tema asta .E vorba despre colegiul bilingv George Cosbuc si chiar sunt curioasa daca prin alte licee se practica activitati de acest gen. M-as bucura sa fie peste tot la fel, inseamna ca tanara generatie e mai "bogata" deja iar eu mi-as schimba definitiv impresia despre invatamantul romanesc
Acum sa nu va inchipuiti ca n-au si ei nebunelile lor, sunt niste adolescenti perfecti ...nemultumiti de multe, mai ales de parinti si de toate generatiile mai mari...au si o sala "de sedinte" la jumatatea distantei intre Cosbuc si Mihai Viteazu care se numeste "la pirati" si va asigur ca aluia ii merge bine bussinessul acolo (ce i-as mai trimite eu OPCul , dar ma abtin ca sunt sigura ca vor gasi alt loc obscur si afumat , inca nu m-a lasat de tot memoria si-mi amintesc de micile satisfactii ale tineretii )
Cam asta despre ei si preocuparile lor . Sper ca v-am fost de folos aducandu-va un pic de speranta pentru viitor, o idee despre scolile din Bucuresti si un suras pe buze.
Se voteaza zilnic, deci nu uitati sa-i ajutati! www.nouacivilitate.ro/view-team.php?id=20" target="_blank">Froggies
Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea
katty spune:
Am votat si astazi, , cat dureaza campania?
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
"O lumanare nu pierde nimic daca aprinde alta lumanare..."
"Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..."
"Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..."
mimonix spune:
Pana pe 30 se voteaza zilnic...nu mai e mult! Apoi se sustin proiectele in fata unei comisii (nu stiu cine jurizeaza) si se alege un proiect care se va desfasura la nivel national. Sunt sigura ca nu va fi acesta, pentru ca la nivel national n-avem prea multe scari rulante . Dar satisfactia lor, care sunt cei mai tineri din concurs (majoritatea sunt studenti) va fi extraordinara si experienta trebuie sa le fie placuta pentru a le da aripi. Va multumesc!
Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea
katty spune:
Deci pana maine...am vazut ca au cele mai multe voturi pana acum...Bafta!
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
"O lumanare nu pierde nimic daca aprinde alta lumanare..."
"Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..."
"Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..."
ruxandra_sb spune:
Votat.
Minimonix, ce frumos povestesti . Sunt tare curioasa.. despre ce liceu e vorba? Poti trimite PM. Multumesc.
de M si G
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)