Noua civilitate
In timp ce noi (astia mai batrani ) ne tanguim si bombanim, tanara generatie s-a hotarat sa faca ceva pentru o viata mai buna. Incantata fiind de aceasta initiativa minunata va propun sa fiti alaturi de ei in incercarea lor de a civiliza poporul.
Votati-i www.nouacivilitate.ro/view-team.php?id=20" target="_blank">AICI pentru a le incuraja initiativele si pentru a arata ca va pasa !
PS Media de varsta a grupului este de 15 ani, de aceea va rog sa fiti ingaduitori cu [] calitatea imaginilor si formularea ideilor!
Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea
Raspunsuri
luny spune:
jos palaria in fata acestor copii!!
numa de ar avea urechi de auzit, minte de inteles si nitel bun simt cei din jurul lor,incat sa fie capabili sa ia niste masuri in ceea ce priveste schimbarea propriilor obiceiuri si atitudini...
Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
mimonix spune:
Vad ca acest subiect vi se pare prea putin interesant! Asa probabil li se pare si celor care se imbrancesc pe scarile rulante si stau gramada de vorba sau se joaca la butoanele de oprire ....Mie cel mai rau imi pare ca initiativele de acest fel, la varsta la care inca mai crezi ca poti schimba omenirea sunt luate in ras sau nebagate in seama si uite asa crestem o noua generatie de "nu-mi pasa, nimanui nu-i pasa"
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
mimonix spune:
Macar l-am adus din nou pe prima pagina, ca poate nu l-ati vazut pana acum! Uite ca va mai dau o sansa sa-i apreciati sau sa-i comentati, sa-i votati sau sa veniti cu initiative noi
poze
cristi_2003 spune:
votat
Cristina, mama fericita de Stefan Carol (29.12.2008)
http://b1.lilypie.com/hQRfp2.png
http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/CAROL/
katty spune:
Frumoasa initiativa...am votat si eu!
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
"O lumanare nu pierde nimic daca aprinde alta lumanare..."
"Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..."
"Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..."
Lara spune:
Sunt MINUNATI!
I-am votat si am dat mai departe. Ma bucur sa vad ca exista asa copii, cu asa preocupari. Ma gandesc ca Romania mai are o sansa. Dea Domnul sa fie cat mai multi ca ei si sa fie auziti.
Multmesc, Mimonix
Lara, mami de Ioana
www.piczo.com/Forsweetdiana?" target="_blank">Rugati-va pentru DIANA
-----------------------
sanziana72 spune:
Am votat si eu. Sper sa aiba succes cu initiativa lor si cati mai multi sustinatori.
"We can do no great things - only small things with great love." ("Nu putem face lucruri mari – doar lucruri mici cu multa dragoste.")Mother Teresa (1910 - 1997)
mimonix spune:
Mi-a mai venit inima la loc, va multumesc mult Inseamna ca problema era doar lipsa de vizibilitate a subiectului
poze
Lorikay spune:
Nu credeam ca mai exista copii cu astfel de preocupari. Poate totusi tara asta mai are o sansa. Votat!