Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (110)
Raspunsuri - Pagina 16
Corrina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sabinel ma uitam la pozele mikului si ale musettei, ale ramonei. frumosi copii... sa tot facem. |
Apropos de "sa tot facem" - io la toamna ma apucPana atunci sper sa mai scap de kilele astea care ma enerveaza. Care se baga la facut copii la toamna?
fericita de Mihnea-Cristian - 17.08.2008
Ma fac mare
www.tamagochi.ro/pet-tzukitzu" target="_blank">VOTATI VIRTUALA multumim frumos
babytza spune:
PARTEA A DOUA
Citesc acum din urma ...beeeey io nu inteleg ce aveti voi cu Dr. House , dar mie chiar imi place !!!! Stau noaptea si ma uit la el Ador sarcasmul lui si nu ii ratez niciun episod
Kid ai fost mortala cu raportul....cam asa ar arata daca s-ar discuta doar despre bebei
Lidia sperbe pozele pe paturica
Oh Moni am plans si am ras la mesajele tale....da voi fetelor nu prea sunteti cu toate tiglele pe casa..... ce au tropait hormonii pe aici azi-noapte Hi hi hi....ma duc acum si imi fugaresc barbatul ....poate se lasa cu
anamona.... sau vorba ceea "foaie verde batz, n-ai de lucru fatzi" coool expresia !!!! Ma bucur sa aud ca sunteti bine si bunicile se descurca cu printesica
Nikolici nu mi te imaginam asa acrobata
Miruna eu una nu am zis sa plece. Decat daca asta vrea ; sa faca ce vrea ea. Nu ma intereseaza acest aspect. De cand cu circul cu Delphinas nici macar nu o mai citesc. Dar sa nu mai faca tiganeala aici pe forum , ca nu e loc de asa ceva. Dar e chiar aiurea sa fim de acum doua tabere.... Mie una chiar nu mi se pare atat de interesanta incat sa imi bat capul in a face strategii de lupta ...gen : cum sa o facem pe eva sa plece de pe forum...no way sa fim seriosi, am altele mai haioase de facut
Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit David
Corrina spune:
babytza te bagi la facut copii la toamna?
Ma fac mare
Corrina spune:
Aoleo, sa nu se inteleaga gresit: Babytza cu sotzul ei si io cu al meu
Ma fac mare
babytza spune:
PARTEA A TREIA
La multe lunite Andrei de Andrey , Eva de andreutac , Alessandra de danucu , hunii lui Luminita !!!!!!!!!!!!
Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit David
Corrina spune:
Nu vrea sa vb nimeni cu mine Ma duc la culcare ca mi s-a facut...foame Pe maine, noapte buna
Adica pe azi, mai tarziu
Ma fac mare
_giulianna_ spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Corrina
Apropos de "sa tot facem" - io la toamna ma apucPana atunci sper sa mai scap de kilele astea care ma enerveaza. Care se baga la facut copii la toamna? fericita de Mihnea-Cristian - 17.08.2008 Ma fac mare www.tamagochi.ro/pet-tzukitzu" target="_blank">VOTATI VIRTUALA multumim frumos |
Corrina eu m-as baga, da' pot sa-l fac si cu alt barbat? Ca cu asta am vazut cum e
Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi
Corrina spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui _giulianna_
Corrina eu m-as baga, da' pot sa-l fac si cu alt barbat? Ca cu asta am vazut cum e Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008) Ticker Edi |
Giuli, treaba ta, daca nu te dai la barbata-miu, nu ma bag Si nici nu zic nimik nimanui, parol
Sa nu imi spui ca vrei si tu cu Dr. House, ca m-ati spart cu asta
Ma fac mare
_giulianna_ spune:
Saptamana viitoare sunt la Eforie Nord...de vineri pana duminica. Poate facem o intalneala. Spune-i si tu sotului au ca ai chef sa te plimbi pe faleza de la Eforie
LE: nu ca nush cine e individu', n-am vazut nici macar un episod din mult amintitul serial.
Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi
anamona spune:
corina, sunt si eu pe aici
ti-am votat si pe ziua de azi broscuta
intre timp am mai vazut si poze cu Mikul Robbie si Anda
sabinel, o noapte linsitita Amaliei.....eu cred ca febra e din cauza Izei
acum serios vorbind, sper sa fi fost doar un episod iar maine sa fie totul in regula
Babytza
Nushulica merci de vestea cu next, eu sunt mare fan, thea are majoritatea hainutelor de la ei.
Mimihoo atentie la 8 euro gasesti 2 body-uri
e drept si eu abia astept reducerile pentru toata familia :) site-ul in euro are preturi cu 30% mai scumpe decat in UK
acum fiind la zi cu forumul, pot linistita sa merg la nani