Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (110)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Citat:
citat din mesajul lui sabinel

38 cu 7 i-am bagat paracetamol. si a mai pus capac si zguduiala, la etajul 4 ne-a leganat putin.

_
nasterea strumfitei mele
piticania creste

Sabinel sigur n-are nimic la gatutz..adica rosu-n gat ma refer si sper sa treaca cat mai repede.

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

multumim mult dar mult, ca ne-ati urat petrecere frumoasa

soatza mea si a cerut scuze ca nu m-a crezut cu cutremurul, asadar imi gateste ca noi suntem la pat mufe

Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paula-Laura spune:

eu n-am simtit nimik, in mod dubios si eram in casa ... e adevarat ca stau la 1, dar totusi

nu ca m-as plange ca am ratat o sperietura

Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

Laura, m-am uitat si n-am vazut nimic. daca ar avea ceva in gat banuiesc c-ar da semne de disconfort si n-ar manca, insa ea a mancat azi si bine chiar. o sa urmez sfatul Roxanei cu sosetele in otet. imi vine sa ma dau cu capul de pereti cand vad cat de mofturoasa e si nu poate sa-mi zica ce-o doare...
va pup si va multumesc inca o data

_
nasterea strumfitei mele
piticania creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paula-Laura spune:

Sabinel, e foarte ciudat ce i se intampla Da-i paracetamos supozitor sau chiar novocalmin daca ajunge la 39. Si mai zicea cineva sa ii dai anti-termic ca tratament, nu doar cand creste febra.
sa aveti o noapte linistita

Ada multumim de sfaturi Si nu e off-topic, ca trebuie sa ne invatam bebelusii cum sa se protejeze, nu????

Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Sabinel alterneaza paracetamol cu nurofen la 4 ore..la noi ,cu Andy,functiona..si dacai maine e asa ,cred ca ar trebui sa o vada dr.

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_ada spune:

nu pot sa ma calmez
am pielea gaina si picioarele ma inteapa

mamica fericita de Maia Sofia - 23.09.2008
poze cu pitica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

andreuta nu te speria au spus si la tv ca e putin probabil sa mai fie replici, hai fii calma, linisteste-te, ai s avezi o sa fie o seara ca toate celelate
nikole ce zice dr house? ia pune-l sa-i trasmita ceva andreei sa o incurazeje, pai sta asa de lemn tanase

Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

vazut poze cu huni superbi in baie
ce mari s-au facut, si ce haiosi sunt asa ciufulici :)

vazut si Luca si mamica slaba si frumoasa
la pozele din patutz era si sotzul in spatele meu...cica ia uite un bebe in patutz la tzuki :))) acelasi patutz cu aceleasi aparatori si cearceaf :))))
noua ni se pare ca seamana cu tati :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Buna seara,

Noi nu am simtit nimic, eram prim baneasa mall la ora aia.... habar n-aveam, dar dupa un timp ma suna mama disperata sa vada ce facem!! Ma bucur f tare ca nu l-am simtit, eu sunt ffff panicoasa de felul meu, andreea ada te inteleg, dra cica nu sunt sanse sa mai fie replici in noaptea asta, asa ca hai fruntea sus si somn usor si linistit!!

CD se vede ca sotul nu a citit mesajul lui gaia.nevia!!! NU e bine sa se ascunda sub masa, trebuie LANGA masa!!! Serios!! Ia baga un ochi! Desi nu cred ca mai e cazul... Baie placuta!

sabinel din pacate si Daria a facut saptamana asta febra 39, 3 zile la rand... stateam noaptea si abia asteptam sa treaca 4 ore sa-i dau nurofen / panadol alternativ... Nici in ziua de azi nu stiu de ce a facut febra... Supozitor novocalmin e de la 4 ani in sus, eu nu m-am incumetat sa-i dau insa i-am dat un supozitor Paracetamol si numai asa i-a scazut. Dupa 2 ore avea iar febra... timp de 3 zile i-am dat chiar daca avea febra si chiar daca nu avea nurofen alternativ cu panadol din 4 in 4 ore si i-a trecut. Ziua si seara poti sa-i faci si cate o baita un picut mai rece decat temperatura pe care o are in acel moment, o mai racoreste... Tin pumnii sa treaca si sa aveti o noapte linistita si racoroasa.

Monica pup burtica marisoara! Ce zici de invitatia lui Feli? Te bagi ori nu la o fitzosica? Ca io abia astept!!! Eu zic sa mergi linistita in concediu, te mai relaxezi, vei vedea..

ratonelu eu zic ca nu e semn bun ca bea asa de multa apa, dar din pacate nici nu stiu sa-ti spun ce semn este Imi aduc aminte ca m-am dus odata cu fi-miu la dr ca se tot plangea ca il doare capul des si dr m-a intrebat daca bea muulta apa, daca se trezeste noaptea sa bea....ca asta ar fi fost rau... Din fericire nu era cazul.. Eu zic sa nu uiti sa spui asta dr cand mergeti data viitoare. Mai bine sa ii toci nervii degeaba decat sa omiti sa-i spui un lucru poate important. Te pup dulce si pe tine si pe Sasha.

babytza cum stam cu clipul? ca io tot uit de cate va zile sa caut o poza decenta sa ti-o trimit. POate ma invrednicesc in seara asta....

Noapte buna tuturor.

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei (11.07.2004)

poze cu noi

poze DARIA

Mergi la inceput