Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (110)
Raspunsuri - Pagina 12
300 spune:
Daca aflati cate grade avea e scara richer valsul de adineauri sa-mi spuneti si mie....
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
nikolici spune:
musette pink pink pink super misto Lucutza , poza cu ochelari de automobilist super tare.
mimihoo merita wi fit-ul…vreau si iooo de mult, sa nasez ca “tampa” in casa .A NU SE INTELEGE CA TE-AM FACUT TAMPA.DA???
preety tu ziceai de blondul din HOUSE nu???Ieri uitandu ma la un episode, pe care by the way nu l am terminat ac eram rupta in freza de la atata costica, mi am dat seama ca nu Wilson il chema si am informat eronat forumimea.Il cheama CHASE, si ar merge…eu ma gandeam la Wilson dr. oncolog, ala de care isi bate joc non stop HOUSE.
lumi stii ca eu nu am dat fier pt. ca K era consti oricum, dar asa stiu si eu ca constipa.Incearca LASS BABY, la noi functioneaza la 3 zile se pare.Si daaaaaaaa a facuta kk ieri, deci nu imi venea sac red, déjà sarbatorim cand vedem kkaciosul in pampersica
cd sigur ca face u cafeaua, doar la nisip pe vernada sa ne vada cokalarul de Herastrau.
Vazut poze cu super Miku!!!
20.20 eu am simyit un cutremur, si barbatul meu zice ca sunt nebuna, ca nu a fost nimic
Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)
baby_boy spune:
a avut 5.2 pe scara richter..la noi s-a simti bine
Cristina , mamica de Raducu (7.10.2008)
EvaF spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Muuh 5.2 pe Richter si in Bucuresti a durat 3 secunde Miruna, mama lui Alexei (13.07.2006) si a lui Dimitri (02.09.2008) |
de la etajul unde suntem cocotati a parut ca a tinut mult mai mult de 3 secunde. Erau vibratiile cred.
Mi-am dat seama ca e slab in intensitate dar cam lungut mi s-a parut.
le: de fapt altfel imi explic, in situatii din astea neplacute timpul se dilata, cand suntem fericiti se contracta, cred ca tine de mine cum am perceput timpul.
************************************************************************************
Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)
Welcome, my son!!!
Corrina spune:
brrrrrrrr, am simtit si eu, dar la Cta sigur au ajuns mai putine grade, urasc cutremurele si soarecii
fericita de Mihnea-Cristian - 17.08.2008
Ma fac mare
www.tamagochi.ro/pet-tzukitzu" target="_blank">VOTATI VIRTUALA multumim frumos
nikolici spune:
asa...deci a fost totusi cutremur si i-am dovedit si sotzului aratandu-i pe relaitatea comentariile.
Am venit de la party, Karina a fost ok , a stat mai mult in wrap si a dormit iar ma-sa s-a destrabalat cu ea in carpa.Cand ma gandesc ca avem nunta saptamana viitoare...imi vine sa fug sa fug sa fug.Nu mai zic ca nu am cu ce sa ma imbrac...ma rog, oi vedea eu.
ps. nu am ajuns in timp la starea civila din pacate caci au uitat sa ne anunte ca s-a schimbat locatia pt. sectorul 1.Pt. cine are vreo cununie acolo adika la sectorul 1, casatoriile nu se mai oficiealizeaza la primaria de pe Titulescu.
nikolici spune:
si sa nu uit...ca tot ma plangeam eu ca m-am vopsit singura atat pe par cat si pe fatza .
Am aflat cum sa va luati vopseaua ramasa pe piele, functioneaza foarte foarte bine....acetona.
gata fug la piscinaaa///revin
babytza spune:
Seara buna Am venit si eu de la petrecere. A fost dragut , as mai fi stat dar m-am grabit sa ii fac baita puiului ...dar acesta doarme de rupe de la 6....nu a fost chip sa il luam cu noi ,e tare marait ca ii da si al doilea dintisor, se vede sub gingie, asa ca dupa biserica a venit tati cu el acasa si eu cu Valentina si cu mami ne-am dus la resto.
Am vazut azi ce nu am mai vazut in viata mea. 8 copii botezati in acelasi timp.... Si preotul era beat ....si a scapat un bebe mic in cazanul cu apa sfintita..... Din fericire nu a patit nimik , l-a prins repede de gat si l-a scos, dar ce sperietura saracutzul.... Of of of...numai in Ro se poate asa ceva. Nu se intelegea om cu persoana, urlau piticotii unul si unul.....era haos in biserica. cameramanii (8 si ei la numar evident) se impingeau si inghionteau sa prinda si ei pe camera momentul unic din viata ...BOTEZUL.....uf....
Maine voi avea si eu pozele , abea astept sa le vad. Si sa ma laud cu fratiorul Valentinei care e un scumpic
Eu nu am simtit cutremurul , tocmai veneam spre casa. Sotul l-a simtit si s-a speriat un pic
Revin dupa ce trezesc copilul sa il spal si sa il culc la loc.... asta daca se scoala
Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit David