Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (110)
Raspunsuri - Pagina 10
Muuh spune:
Eu sunt fan doctor House dar pe bune daca umorul vostru are ceva de a face cu ala din film. La noi e o gascutza de mamici anti Eva care cu orice pret dar cu orice pret o vor afara de pe topic. Sa va explic cum sta treaba, forumul e public scrie cine vrea, ce vrea (in anumite limite) si cine nu e interesat nu citeste. Cat despre a face misto cand o tii langa danga cu aceiasi poanta devine deja rasuflata.
denisa.g spune:
buna fetelor!!!!
Azi la ora 12 ne-am crestinat.
Edwinas a plans pana sa-l bage in apa .. asa de plictiseala .. apoi dupa ce l-a bagat in cazan a fost cel mai dulce copil ... cuminte!!!!!
Acum lumea e inca la restaurant iar eu am venit acasa sa stau cu el, sa ii mai dau putina tzitzi ...
Pupam fetele si ne bagam la recuperat daca putem .
Corrina spune:
Denisa sa traiasca crestinul mic!!! Petrecere frumoasa
fericita de Mihnea-Cristian - 17.08.2008
Ma fac mare
www.tamagochi.ro/pet-tzukitzu" target="_blank">VOTATI VIRTUALA multumim frumos
denisa.g spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Corrina Denisa sa traiasca crestinul mic!!! Petrecere frumoasa fericita de Mihnea-Cristian - 17.08.2008 Ma fac mare www.tamagochi.ro/pet-tzukitzu" target="_blank">VOTATI VIRTUALA multumim frumos |
Multumim frumos!!
Chiar vroiam sa-ti spun ca mi-au intrat banii - inclusiv martie (si alocatie si ai mei - 85%) . Sper ca ti-au intrat si tie.
andreea_ada spune:
denisa sa-ti traiasca crestinul ...asteptam poze
ramona am vazut cam jumate din pozele cu anda ....si eu chiar imi mentin afirmatia ...seamana cu tine ...
mamica fericita de Maia Sofia - 23.09.2008
poze cu pitica
300 spune:
Denis, sa-i traiasca Edwinashul crestinat! Si distractie placuta in continuare, banuiesc ca te mai intorci la party, nu?
Muuh cam ai dreptate. Dar sa nu pleci si tu...
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
300 spune:
Andreea_ada ma bucur daca ti se pare ca seamana cu mine. Mi-era mila sa nu transmit chiar nimic din Genotipul lui nebunescu mai departe... (desi oricum s-ar fi transmis ceva ca la temperament pare sa semene si cu mine - cand are draci)
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
Corrina spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui denisa.g
Multumim frumos!! Chiar vroiam sa-ti spun ca mi-au intrat banii - inclusiv martie (si alocatie si ai mei - 85%) . Sper ca ti-au intrat si tie. de Edwin www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi trei |
Da, i-am si cheltuit, merci
fericita de Mihnea-Cristian - 17.08.2008
Ma fac mare
www.tamagochi.ro/pet-tzukitzu" target="_blank">VOTATI VIRTUALA multumim frumos
baby_boy spune:
Denisa pupam micul crestin Edwin!!! Asteptam poze
Cristina , mamica de Raducu (7.10.2008)
baby_boy spune:
Lumi cand ai timp poti sa mai postezi reteta de iaurt...scuze dar n-am salvat-o ..plss..plsss..as vrea sa fac si eu in curand
Cristina , mamica de Raducu (7.10.2008)