*LMA*!! Puiutzi de Randunici 2008!! (251)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

eu sunt suparata ,a cazut andru si si-a spart buzitza..era cu fratele meu se plimba prin casa ,il tinea de manutza si a tras manutza si a cazut cu guritza de pragul de la usa ..off si e din alumimiu/pvc naiba sa o ia iar pragul e subtire si ascutit..ia curs sange ,off ce a mai plans si i s-a umflat f rau...nu a vrut sa mai papaceasca acum seara...a papacit la culcare 160ml si atat..i-am dat 3 ml de nurofen ..imediat i-am pus comprese cu apa rece ..cu ce as putea sa-i mai dau?daca pot ca nu prea ma lasa

tonic si eu te pup..da ,atunci andru dormea ...mai intru si ziua pe ramurica cand doarme andru...

vad ca si mihaitza s-a julit .lovit la caputz azi..mai fir-ar ele de cazaturi..off cred ca pun in functiune hamul..ma doare inima sa -l vad plangand ,suferind...

am vazut si eu sashonel frumusel cetetitorul si supermanul in putzulica goala mai nici eu nu le-am vazut ..oare am sarit peste sau unde au fost ?

iulia multa sanatate ,naty multa rabdare iti doresc...

simonette mamica curajoasa ..imi place cum vorbesti despre puiutzii tai...mai nici andru nu zice decat mama ,tata ,tatai a se intelege tataie,apa..papa imita . de vreo 2 zile isi ia biberonul singur si bea apa..a zis intr-o zi ham si cam atat in limba noastra in limba lui ii turuie gura toata ziua..

lyvy

da ma a fost cutremur ..eu nu l-am simtit, eram in bucatarie si n-am simtit nimic ..eram cu andru si fratele meu ..si a iesit soacra din dormitor ,buimaca de somn: ati simtit cutremurul?..io ma uitam chioras ,nu pai ce a fost?..da ma acu'un minut...hai ca o sa spuna astia la televizor...ii zic fratelui printre dinti: maica crde ca visa ..apoi apare socrelu ..a fost cutremur!!! ...apare si catalin ,care era in sufragerie cu o musafira a fost cutremur..eu nimic ...sunt mai nesimtita...dar chiar nu am simtit ,eram si stresat cu andru ,cu oala in mana sa-i incalzesc mancare ..n-am simtit..

luny
gudine

bai da unde e clau?io nu stiu...
blankar
vad ca si amira a luat o cazatura...azi a fost ziua cazaturuilor fir-ar ele sa fie...

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Gudinde,un grand !ti-as fi scris dar nu ma pricep la chestii tehnice de-ale calculatoarelor!
Simonetta,abia astept poze cu cei doi printisori!
Sam zice multe,multe pe limba bebelusilor,si cateva pe intelesul nostru:tata,mama,Dede,pa-pa,etc...da,o sa aiba timp de vorbit.stiu ca lui David cand nu mai tacea,ne facea capul mare ii ziceam sa invete acum ,sa taca!e usor de invatat sa vorbesti,mai greu e sa taci!
Bravo,Luny pt premiu!
Eu eram cu sotu si Sam in pat si cand a inceput sa se miste patul l-am intrebat pe Geo ce are de ne misca asa tare,apoi a inceput geamul sa faca zgomot si intr-un final a picat o rama de pe biblioteca!asa a fost la noi!
Imi pare rau de Iulia,uite ca avea dreptate Nicoleta,care vad ca nu mai apre sa ne cinsteasca!
Livi,hai pune si tu poze noi cu Iris
Chiar cum a simtit Clau cutremurul???

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

bai mie mi-a scapat ..nu se poate ...unde e clau ?

Mergi la inceput

Roxana si Ramo, la copilasi!Ramo,daca sta ai putea sa ii pui samantana sau iaurt,trage tare bine orice umflatura!
Blanka,de cand zic ca eu voi fi Soacra cu 3 nurori!asa ma vad si eu,cu 3 feciori ca niste flori.si mi-au mai zis mai multi(printre care si Naty) ca sigur si bb3 tot baiat va fi!sunt sigura ca asa va fi:sunt "facuta" sa fac doar baieti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

Rami

Mergi la inceput

Wow,Sashone in putzica goala,asa ceva!Super

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Simo27

Roxana si Ramo, la copilasi!Ramo,daca sta ai putea sa ii pui samantana sau iaurt,trage tare bine orice umflatura!
Blanka,de cand zic ca eu voi fi Soacra cu 3 nurori!asa ma vad si eu,cu 3 feciori ca niste flori.si mi-au mai zis mai multi(printre care si Naty) ca sigur si bb3 tot baiat va fi!sunt sigura ca asa va fi:sunt "facuta" sa fac doar baieti!

simo mersi si ..maine pot sa-i mai pun?ca acum doarme...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

Simo speranta moare ultima!
la 3 ma opresc si eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Si eu as intreba unde e Ioana ca n-a mai scris de mult.

Mergi la inceput

Ramo,eu i-am pus toata noaptea..e mai bine sa ii pui acum,ca atunci cand e treaz,nu cred ca va sta cu samantana pe buzita!
Blanka,am o prietena care are 2 baietii si i-am zis ca astept sa vad ce o sa fie al treilea,ca sa stiu ce voi avea si eu!
Iar au inceput matele ....

Mergi la inceput