*LMA*!! Puiutzi de Randunici 2008!! (251)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Buna seara, fetelor!

Noi am fost dimineata in Grande Arena, ne-am plimbat o gramada prin magazine, am cumparat una alta de rasfat , i-am dus pe pitici la locul de joaca (o sa descarc poze mai incolo), apoi am facut nani. Stefu nu stiu ce-a avut ca a dormit extrem de putin...dimineata ne-am trezit toti la 10 iar dupa-amiaza Stef abia la 4 s-a culcat 40 de minute

Ma bucut tare ca v-au placut pozele
Pai am avut 12 adulti si 5 copilasi, trebuia sa facem destula papa pt. toti. Oricum, va zic, am facut super lejer, mie imi place sa pregatesc mult mai variat si mai deosebit...dar chiar nu mai puteam...Tortuletul l-am comandat la cofetaria Ana, excelent a fost, pe masura pretului

Tonic, tot OMRON e si aparatul meu de aerosoli, noi l-am luat de la o farmacie de langa Budimex, unde era cu 1 mil mai ieftin decat in Dona sau Sensiblu-uri.

Miha, de la Zara le iau eu camasute baietilor, iar nasa s-a orientat la fel . Nu aveti in BM?

Cleme, la fel si sotul, we asta are liber, urmatorul peste o luna Urmatorul we lucreaza si urmatoarele doua are doar una din zile libere

Ramoo, pup si eu o buzita , of, ce umflatel e acolo...o sa-i treaca...Stef s-a lovit la buza de sus, dar pe interior, musca din tablia patului si tzopaia si si-a spart pielita aia ce uneste buza pe interior...a curs la sange...apoi s-a mai lovit o dat ain acelasi loc, a doua zi, facand acelasi lucru si a treia zi mergea de-a busilea si si-a prins mana sub el si a dat cu gura de parchet tare si s-a umflat fix acolo....

Simonette, sa nu-l mai cunosc pe Ianis, e atat de dulceeee! Amandoi sunt frumosi foc!

Azi m-am intalnit in Grande Arena cu sotul lui Roxaniciu si cu baietii, Doamneee, niste scumpi! erau imbracati la fel si ziceai ca sunt gemeni!! tare dulci si blondaneti, creti si cu ochi albastri!!

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Si eu tot Omron, aparat de aerosoli am, il recomand, este foarte bun.

Tonic, felicitari pentru 2 ani si jumatate de alaptat!! Tare! Sanatate piticului, sa treaca repede tusea urata!

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Despre intarcat eu stiu amanunte de la 2 prietene. Una a intarcat la 2 ani si i-a spus baietelului ca a pus pisica gura pe san si el nici nu a mai vrut sa auda de el , cealalta la 1 an si 5 luni, a pus leucoplast pe sfarcuri si a zis ca are buba, fetita a incercat, a vazut ca nu se mai poate si a renuntat. Foarte intelegatori copiii astia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Tonic chiar ca ai avut rabdare!
Simonette f frumosi baietii tai! si ce au mai crescut! tin pumnii sa fie "tititza"!
Ramo am vazut bubita!
Nicoleta cred ca aia cu leucoplastul o sa o aplic si eu!

eu sunt cu gentile intinse pe aici..mai e putin! ma iau emotiile!

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestea noastra

Mergi la inceput

Mihule, va fi bine!! Si poate treci prin Bv! Ar fi culmea sa ma vad cu tine inainte sa ma vad cu Simo! Simo!!! Am fost azi la zoo si ti-am trimis mesaj!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Legat de intarcat, noi avem aproape o luna de cand am pus punct. Am facut-o treptat, si oricum nu mai era mult lapte daca dupa 3 saptamani se simtea un guguloi mic si dureros la un san, iar celalalt n-avea nimic.
N-am luat nicio pastila, niciun ceai si ma simt foarte bine. Ideea e ca daca incerc sa trag, iese inca lapte. E in regula? Cat mai dureaza chestia asta?

Valentina si Matei (10.04.2008)

Mergi la inceput

Mimo, ce face Vlad? Cum e cu mancarea? Ca vad ca MAtei de o saptamana a inceput sa manance legumele, si cu ou, si cu peste...

Si de cand mananca cu mare placere si piure de fructe, se kkceste de 3-4 ori pe zi, de ma dispera.....

Mergi la inceput

Valentina, daca nu ai nicio problema, nu mai incerca sa scoti lapte. Eu stiu ca sanii sunt capabili sa produca lapte pana la 2 ani ai copilului! Deci e ok. Asa stiu eu...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Nicoleta

Valentina, daca nu ai nicio problema, nu mai incerca sa scoti lapte. Eu stiu ca sanii sunt capabili sa produca lapte pana la 2 ani ai copilului! Deci e ok. Asa stiu eu...

Mergi la inceput

Merg la nani. Somn usor.

Mergi la inceput