Cluj rulz! - cap.91

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dara spune:

Salutare la toata lumea!

Simona (Arleena) am citit ce a patit baietelul si mi-am amintit de ce-am patit noi in vara... Eram cu sotul acasa si Daria cu soacra-mea si cu o prietena a acesteia in parc. La un moment dat suna fix-ul, raspunde sotul meu - era prietena soacra-mii care ne anunta precipitata ca Daria a cazut de pe topogan si si-a spart capul. Nici nu stiu cum am ajuns pana in parc - era intinsa pe o banca si-i curgea sange din cap si era speriata de numa'- si apoi la urgenta. N-a fot cazul sa o coase, i-au pus doar un el de leucoplast care arataca o cusatura... Dar spaima pe care am tras-o... Si stiu sigur ca soacra-mea a supreavegheat-o...

Stanca, am uitat sa-ti trimit ce ti-am promis pe mail... Iertare, luni dimineata ma execut.

Cristiana te-am sunat acum vreo doua zile dar n-am insistat, mi-e dor sa vorbim... Noroc ca mai citesc pe-aici si mai stiu de tine si de fete ce faceti.

Mariana n-am primit vesti de la cei de la Baia Mare, azi auvenit la Cluj cu fetita, sper sa fie bine.

Raluca sa-ti traiasca flacaul, ma bucur pentru tine ca ai copii mari si frumosi... Mi-ar mai fi placut si mie un baietel...sau o fetita, sa fie doi...dar nu ma pot hotari.

Pup restul gastii, sper sa mai vin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

ciao fetelor

La multi ani Luca!sa ne traiesti baietel scump , sa fii sanatos , sa ia un car de noroc ca iubit esti cu siguranta
abia astept sa te pupacesc si serbez!

sunt f bine dispusa si m-ati relaxat si voi tare cu gandurile voastre bune.merele nostru "secret" e ca avem un cumparator la casa...stiti cu toatele ca avem o casa minunata dar prea mare pt noi, facuta sa ne vina parintii care nu se mai muta cu noi, si...e prea mare, la fel si ratele la credite iar in conditiile actuale sa stiu ca voi sta asa urmatorii 25 de ani...e mult.
asadar daca o vindem ne mutam un an in chirie pina facem una mai mica cu un nivel, mai usor de intretinut si incalzit pe care o vom iubi la fel de multsanatosi sa fim.avem si teren si auroizatie de constructie. pe str Bradutului la 5 min de unde stam acuma.
nebunia va fi sa stam un an in chiriesi faptul ca mi-e greu sa ma despart de casa asta...dar cum ziceam la vremuri noi trebuie sa ne adaptam.

pt Sofi mi-a dat homeopata un sirop de care am citit pe net lucruri ff bune:Tropical Noni, e un sirop 100% bio si natural, Noni e un fruct, si care ajuta mult sistemul imunitar si pe cel nervos la copii sa se dezvolte armonios.

Dana, iarta-ma daca nu am raspuns. si mie mi-e dor sa vorbim, te sun cat de curand si ne vedem sigur in maice mai faceti voi?bine , sanatosi?

Simo arleena, off saracul copilas, socra-mea a patit-o cu nepotelu nostru, era cu el pe trotuar, l-a lasat o sec din mana sa ia ceva de pe jos si cand s-a intors era in mijlocul drumului...era sa lesine saracasanatate multa ii dorim micutului.

Simona ptr trairile respective poti veni la noi in curte, numa atata ca avem semnal

va pup, we prelungit cat mai bun!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabri_andrei spune:

La Multi Ani,Luca! Sa fi sanatos si mereu fericit.
Aoleu,Arleena ce spaima ati tras,imi pare tare rau de copilas.
Carrie, sa va ajute Dumnezeu sa va iasa toate cum vi le doriti.
Noi suntem pe acasa, am fost la o plimbare luuunga si acum ne odihnim.
Va imbratisez si va doresc un weekend frumos si relaxant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TatianaG spune:

RALUCA, pentru LUCA, multa sanatate, viata lunga si frumoasa!

NONNA, Clara merge la inot la Palatul copiilor. Conditiile mi se par ok, vestiarele sunt curate, dusurile si toaletele la fel. Vestiarul de la intrare e cam mic si aglomerat, dar noi ne schimbam inauntru, in cel de langa bazin (trebuie sa-mi duc si eu slapi). La bazin n-am intrat, ce-am observat eu ca apa e foarte clorurata (presupun ca in limitele acceptate), se simte mirosul de clor pe costumul de baie si prosop. Face orele cu Ciprian si sunt foarte multumita ca nu aplica metoda de aruncare in apa doar daca copilul este pregatit pentru asta, iar in 8 ore Clara a evoluat foarte mult - se baga cu capul in apa, innoata singura cu pluta si-i place sa si sara in apa.

Si noi am avut peripetii la topogan. Acum o luna, intr-o dupa masa, Dani si-a fracturat mana cazand de pe scarile unui topogan (scarile "ascunse" din parcul de langa Somes), iar la o jumatate de ora dupa aceea, Edi si-a fracturat clavicula cazand de pe alt topogan la un club de copii, fiind impins de un copilas (tati a mers cu ei s-o ia pe Clara de la o petrecere). Asa ca seara eram prezenti cu amandoi la ortopedie...Din fericire am scapat deja de gips si bandaj, suntem pe drumul cel bun ca Edi a inceput sa-si foloseasca din nou mana (dreapta) dupa 3 sapt de imobilizare. Dani si-a folosit mana si cu gipsul, nu era atata de grav. Partea buna e ca baietii au devenit mai atenti cand se catara sau se urca pe topogan.

CARRIE, iti doresc sa va iasa socotelile asa cum vreti voi! Ii place Theei la FTK?

Va doresc o seara placuta!

Tatiana si
Clara Maria (31 ian 2004), Daniel Cornel si Eduard Mihai (09 dec 2005)

Album 1 Album 2 Album 3 www.flickr.com/photos/tatianagut" target="_blank">Album 4 ALBUM NOU Copilasi ian-feb2004 www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">Mamici ian-febr 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

ola gagici

trupa mea doarme si eu lucrez putin da nu ma pot abtine sa nu va salut

ieri am fost la o petrecere la gradina, a fost f bine desi cam frig iar dupa masa il serbam pe Luca.

ma asteapta o sapt importanta, in care se va decide ce facem pe viitor si am mari emotii.dar sunt pozitiva si optimista ca va fi bine, mai ales ca suntem impreuna!ieri am fost sa vizionam niste apartamente potentiale de inchiriat, m-am regasit f pretentioasa...si trebuie sa ma educ in ideea ca nu voi regasi conditiile de aici si ca e pe perioada determinata.

Tatiana, imi pare rau de peripetiile cu baietii, gemenii vad ca-s impreuna la bine si la greu:) bine ca a trecut greul si nu a fost ceva mai grav.mi-a frica si mie pt Thea e asa repezita si zapacita ca in permanenta e cu picioarele cu vanatai si julite.
la FTK ii place mult, e tare entuziasta!Clarei?

va pup fetelor, o duminica frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Am revenit cu bine.Acum dau cafeluta pentru toata lumea si revin cu povesti.Mi-a fost dor de voi.

Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Neata!
Vad ca se aduna trupa iar
Avem 5 dintisori mai sunt vreo 3 pe drum si o maseluta, ca atare Diana mea e tare rea, da nici nu-i de mirare, cred c-o doare.
Ce-ati facut in weekend?
Noi am fost la padure, inspre Ciurila, am lasat masina la strada si ne-am dus pe jos vreo 5 min pana la o vale unde nu era curent si nici tipenie de om, a fost o relaxare totala pt noi.

Poze Diana
Povestea nasterii

Raluca de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

buna dimineata si de la noi sunt in marasti la parintii mei, cafeaua mi-am baut-o cu tata, ceea ce e cam rar la noi, dar ff binevenita!! deci Stanca, multumim!!

dragelor, va multumesc din suflet pt. gandurile bune si urarile cu drag, si mii de de la noi!!

deci noi am petrecut asa: am plecat joi la tara, unde e o liniste de te doboara, ne-am relaxat si am intrat in gradina, la straturi... eu ador acest aspect al gradinii, apoi am tras o plimbare prin padure cu copiii, ne-am bucurat unii de altii la maxim, iar ieri am avut o minipetrecere, adorabila de-altfel; e interesant sa vezi 5 copii intr-o camera la joaca, dar mai ales sa-i auzi oricum, accidente n-au fost

Criss, multumim!!!

ma striga bebe furios ca l-am "parasit", dar sper ca azi sa revin cu detalii pt. fiecare

pozici Stefania si Luca-Mihai

mama si sotie fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Si cu intarziere LMA Luca!!!!!!!!!!!!!!! Sa cresti mare si s-o faci fericita pe mami!

Poze Diana
Povestea nasterii

Raluca de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara spune:

Salutare la toata lumea!

Am o rugaminte, poate ma ajuta cineva (cine poate, bineinteles ;) )
Avem serbarea de sfarsit de gradi in curand - la grupa Dariei se face mai repede pentru ca o educatoare pleaca in strainatate - si Daria este papusa Barbie si ne-ar trebui o peruca blonda cu par lung. Aveti careva intamplator sau stiti de unde putem inchiria?

Multumesc anticipat de ajutor!

Va pup!

Mergi la inceput