Strumfi de iul-aug 2007 (138)
Raspunsuri - Pagina 4
musso17 spune:
seara buna fetele
azi am terminat ultimul examen,acum astept rezultatele,mi se strange stomacul cand ma gandesc.
oanamada,da si noi cu canini,nu prea mananca,e cu mainile in gura,diarea nesuferita de aseara,maraieli..tot tacamul.eu as pleca,nu m-as uita in urma...suna dramatic dar chiar asa,in afara de cativa prieteni si familia,putina si aia..nu m-ar tine nimic,dar nimic..am riscat atatea in viata mea incat acum ar fi floare la ureche..mor dupa tara asta,e frumoasa foc,dar ce te faci cu oamenii..so go for it!
oauuuuu,a fost cutremur,exact in momentul in care scriam,mi-au transpirat mainile instantaneu.
ma duc sa fac fasole facaluita.
va pup
cafera spune:
Si eu am inlemnit! Eu credeam ca din cauza ca alearga alexia prin casa se hatana asa. M-a apucat frica abia cand am realizat si mai mult m-am speriat pentru ca nu am avut nici o reactie sa-mi apar fetele.
violetan spune:
Offffffffff, s-a simtit destul de nashpa! Cate gr o fi avut?
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash
violetan spune:
Nasol. E cel mai urat fenomen...poate fi replica mai mare? Io stiam ca nu, dar tot mi-e teama.
poze Laurash
violetan spune:
Pai pt ei mi-e mai teama, mama, sormea etc ca toti stau la etaje superioare ...
poze Laurash
CarlaV spune:
Noi stam la 9 si eram pe fotolii in balcon, n-am simtit NIMIC, aveam geamurile intredeschise, nu s-a auzit zgomot, nu s-a miscat nimic.
Carla, s.32 Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
mychydutza spune:
uf. s-a simtzit si la noi........eram singura cu andrei, s-a speriat si el. eu ceva vreme nu mi-am simtit picioarele de la genunchi in jos.stau la 4....a fost asa ca un branci mai puternic. of, sper sa fie doar atat.........nu pot sa zic ca l-am simtit foarte tare dar pe moment m-am speriat ca naiba. la casa cum s-a resimtit???????
sotzul era in drum spre gara, pleca in delegatie.....a ramas in bucuresti pana maine
cred ca beau un vin si ma culc............
* za rabbit rules *