Strumfi de iul-aug 2007 (138)
Raspunsuri - Pagina 3
oaana spune:
musso,sanatate multa,eu ii repar repede repede cu Ercefuryl,ii dizolv praful de la o pastitluta(imi tot vine sa vorbesc ca si Catinca)si gata,nu mai are nimic.
musso17 spune:
multumes mult de raspunsuri..am in casa doar smecta,nu am mai avut probleme,dar maine ii iau biotics si ercefuryl.
seara buna.
oanamada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oaana musso,sanatate multa,eu ii repar repede repede cu Ercefuryl,ii dizolv praful de la o pastitluta(imi tot vine sa vorbesc ca si Catinca)si gata,nu mai are nimic. |
- te pupam
Seara buna dragele mele....
Georgi maica...si voi va luptati cu nemernicii aia de canini...Cati a facut putina diaree acum doua zile...dar la noi problemele sunt cu febra..stam numai pe la un 37.8-37.9...de vreo 4 zilisoare! Eu ii dau biotics, i-am dat si smecta...merge...noi bagam la greu banane, morcov fiert..ca daca tot ii plac...profit!
Acum, desi i-am dat leurda..vad ca am trecut in partea cealalta- facem bile, bile!
Bag seama ca v-ati aranjat concediile...si vacantele...ce frumos!!!! Eu una nu-mi pot face absolut niciun plan...in viata noastra e posibil sa intervina niste schimbari majore...este posibil sa ne mutam intr-o alta tara pentru vreo 2-3 ani...pentru ca sotul meu s-ar putea sa primeasca un job foarte misto si foarte bine platit acolo...asa ca...inca vreo saptamana stam si asteptam sa primim un raspuns. Eu sunt cu sufletul strans rau de tot...si mi-e frica sa ma gandesc la aceasta plecare, dar pe de alta parte realizez si sunt cat se poate de constienta ca este drumul cel mai scurt posibil catre Touaregul meu, catre o vila cu gradina pentru Catinca...catre un trai mai bun pentru toti trei...sincer, mi-e cam greu sa vorbesc despre chestia asta pentru ca mi-e frica..nu-mi place ideea sa plec departe de ai mei (mai ales de bunica mea), nu-mi place ideea sa pun un mare Stop la cariera mea de aici pe care ar trebui s-o reiau din august..nu-mi place ideea sa ma duc acolo singura si sa ma sui pe pereti de plcitiseala intr-o tara straina, fara prieteni, doar eu si fata mea...toata ziulica..singurele (ma rog, n-am fi chiar singure ca sunt si nasii nostri acolo, dar pentru mine tot singura se numeste!). Na, ca v-am zis...am tot amanat..de vreo doua luni de cand sotul meu tot da interviuri, examene si alte nebunii...tot rumeg chestia asta...dar pana acum n-am avut curajul...sa vedem cum o sa fie! Na, ca m-am pus pe bocit...bine ca doarme al meu...
Va pup, o seara buna!
Oana siCati mica (1 an si 8 luni)
CATI POZE NOI
"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."
Timi07 spune:
citat din mesajul lui mychydutza salutare......... simo, sa-ti fie de bine vacantza! musso, felicitari pt examen!bafta maxima in continuare....... eu cu planurile de vacanta nu stau prea bine, din motive de sotz......nu-l scoti domne' pe asta din barlog nici tras cu tractoru. probabil cateva zile la marea noastra si dupa aia la munte la Vatra Dornei. de felul meu sunt/am fost foarte umblareatza......dar cu sotzul nu ma asortez deloc la capitolul asta. asta e, sanatosi sa fim. in alta ordine de idei.....m-am tuns.....iar. cica "bob" dar cum parul meu sta numai cum vrea el.....dupa prima spalare arat intr-un mare fel mama pleaca maine seara si sunt cam sifonata pe tema asta. mi-a fost tare bine cu ea...asta e! nush ce pana mea am asa o stare in ton cu vremea.adica vant si ploaie. ma influentzeaza si problemele celor din jur.....trag de mine ca sa-mi pastrez optimismul. da' n-o veni ea vara aia odata pe andrei l-a dus soacra azi la biserica, cred ca l-a tinut cam mult si in seara asta iar avea lumanari la nas.sper sa fie doar lumanari de tranzitie. noapte buna.............. * za rabbit rules * |
Vreau POZEEEEEEEEE cu bobu-ul tau
Te cred si eu ca esti necajita ca pleaca mama,duminica o sa ma apuce pe mine depresia ca incepe sotul lucrul si cursurile sapt viitoare.
Lasa ca ne revenim noi ca dar n-avem de ales...
cred ca o sa ma consolez cu un supliment de cioco
Timi si fetele ei Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)
cafera spune:
Buna dimi, fetelor!
Mihaito, si eu m-am pus pe bocit cand a plecat mama. Nu am suprtat despartirea si sarbatorile le-am facut la ea. Nu dai o fuga de 1 Mai? Daca nu vrea sotul plimbare, il impachetezi si tzup la drum.
Oanamada, bafta pe noul drum.
Musso, sanatate!
Alina, tin pumnii pentru proiect de vacanta de vis.
CarlaV spune:
'Neatza, eu nu dorm si asta dureaza de fix o saptamana, nu stiu ce sa mai fac. Saby doarme 12-13 ore pe noapte in felul urmator: prima parte a somnului la ea in patut, apoi de la 2-3-4 dimineata la noi. Atunci s-a terminat cu somnul meu, mai adorm greu cand se lumineaza si mi-e rau toata ziua. Ea a dormit mereu singura, de cand avea 5 zile, nu stiu ce a apucat-o acum. Si asta ma intereseaza mai putin, dar ideea e ca nu stiu ce sa-i fac sa o dezvat. Cand vine la noi incepe si se foieste si vorbeste si cere apa si se urca pe noi si adoarme in minim o ora, n-a facut niciodata asa pana acum. Cand incearca sotul sa o duca la ea in pat urla ca din gura de sarpe chiar daca este adormita. Apreciez orice sugestie...
In alta ordine de idei, Saby mi-a spus azi dimineata cand avea sora-sa show in burta: "bebe misca; surioara Saby o cheama Larisa"
Carla, s.32 Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
Timi07 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui oanamada
- te pupam Seara buna dragele mele.... Georgi maica...si voi va luptati cu nemernicii aia de canini...Cati a facut putina diaree acum doua zile...dar la noi problemele sunt cu febra..stam numai pe la un 37.8-37.9...de vreo 4 zilisoare! Eu ii dau biotics, i-am dat si smecta...merge...noi bagam la greu banane, morcov fiert..ca daca tot ii plac...profit! Acum, desi i-am dat leurda..vad ca am trecut in partea cealalta- facem bile, bile! Bag seama ca v-ati aranjat concediile...si vacantele...ce frumos!!!! Eu una nu-mi pot face absolut niciun plan...in viata noastra e posibil sa intervina niste schimbari majore...este posibil sa ne mutam intr-o alta tara pentru vreo 2-3 ani...pentru ca sotul meu s-ar putea sa primeasca un job foarte misto si foarte bine platit acolo...asa ca...inca vreo saptamana stam si asteptam sa primim un raspuns. Eu sunt cu sufletul strans rau de tot...si mi-e frica sa ma gandesc la aceasta plecare, dar pe de alta parte realizez si sunt cat se poate de constienta ca este drumul cel mai scurt posibil catre Touaregul meu, catre o vila cu gradina pentru Catinca...catre un trai mai bun pentru toti trei...sincer, mi-e cam greu sa vorbesc despre chestia asta pentru ca mi-e frica..nu-mi place ideea sa plec departe de ai mei (mai ales de bunica mea), nu-mi place ideea sa pun un mare Stop la cariera mea de aici pe care ar trebui s-o reiau din august..nu-mi place ideea sa ma duc acolo singura si sa ma sui pe pereti de plcitiseala intr-o tara straina, fara prieteni, doar eu si fata mea...toata ziulica..singurele (ma rog, n-am fi chiar singure ca sunt si nasii nostri acolo, dar pentru mine tot singura se numeste!). Na, ca v-am zis...am tot amanat..de vreo doua luni de cand sotul meu tot da interviuri, examene si alte nebunii...tot rumeg chestia asta...dar pana acum n-am avut curajul...sa vedem cum o sa fie! Na, ca m-am pus pe bocit...bine ca doarme al meu... Va pup, o seara buna! Oana siCati mica (1 an si 8 luni) CATI POZE NOI "Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume." |
Va doresc sa se aranjeze lucrurile cum v-o fi voua mai bine. Nici eu nu mi-am dorit sa plec dar tot asa l-am urmat pe sot si acum nu m-as intoarce in Ro... sau nu degraba in schimb visez sa ne mutam candva pe continent.
Timi si fetele ei Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)
mychydutza spune:
citat din mesajul lui Timi07 in schimb visez sa ne mutam candva pe continent. |
hihihi.suna misto "pe continent". imi imaginez ca acu sunteti pe o insula pustie, cu coliba acoperita de stuff, cu bananieru in spatele curtzii.....si cu canibalii patruland pe plaja.
poze cu "bob-ul" n-am inca. oricum numai bob nu e...ieri dupa tuns si aranjat din perie era, da' azi dupa spalat, zici ca-s un copil razgaiat
oanamada, ce sa zic despre plecatul tau.....depinde ce-ti doresti....si de cat de dornica de schimbari esti, si de cat esti dispusa sa sacrifici. eu una n-as pleca din tara, dar mai bine as vrea sa o duc.........sanatosi sa fim ca restu se rezolva
cafera, deci ma intelegi cu plecatu lui mamy. nu cerd ca ajung de 1 mai ca e drum lung....600 km. dar prin iunie sigur ajung ca vreau sa-l las pe andrei vreo 2 luni la munte la aer curat. va pupez
* za rabbit rules *