Strumfi de iul-aug 2007 (138)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Buna fetele!

Ne-am intors si noi aseara, dar nu am putut scoate nici un cuvant, afland ce s-a intamplat. Mi se rupe sufletul de copilasul ramas fara mamica. Nu stiu ce sa zic...pentru ca parca nimic nu are rost.
Si ea era atat de tanara...o familie care pana mai ieri era frumoasa si fericita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

neatza! mai ce liniste p-aci.........
si pe mine m-a marcat si ma marcheaza inca tragedia asta, dar incerc sa merg inainte..........altfel ma duc cu capu...............

cafera, cum a fost la mare? nu ti-a inghetat oareshce?
eu sunt varza de obosita dupa 3 zile de stat acasa....m-a alergat andrei ca pe hotzii de cai.....abia asteptam sa ajung la servici ...sa ma relaxez.

* decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Neatza fetelor!
Gata cu distractia si cu weekendul prelungit?

Alina cum te mai simti?
Deci asa mai mychy tu te duci la servici sa te relaxezi? Sa stii ca te inteleg ca asa am patit si eu ieri cu Deny, mi-a fost de ajuns o zi singura cu ea ca am inceput sa ii sun pe toti din casa sa intreb cand ajung acasa inapoi.

Am citit si eu despre tragedia mamicii lui Bradut. Deja eram data peste cap de plecarea Emmei, dar acum parca mi-a pus capac. Am plans pentru biata mamica ce nu va putea sa fie langa puiul ei sa il vada crescand, si copilasul nevinovat care nu o va mai vedea pe mami.
Este ingrozitor sa ti se intample asa ceva. Cand ma gandesc la asa tragedii parca mi-e si rusine de cata importanta dau eu la nimicurile din care ma supar si sufar. Astea sunt adevaratele probleme si suferinte.

mamik de Denisa Maria (20.07.2007)

A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit

www.tickerclub.com/cache/42ee662a1f.png" target="_blank"> AMR putin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

neatza
carla,scuze,n-am fost atenta,suntem acasa in timpul saptamani asta daca nu intervine ceva imprevizibil.
vio,ce mai faci?mi-e dor sa te citesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredana_76 spune:

Buna dimineata.
Noi ieri am fost la circ,a fost foarte frumos ,fimiu a plans ca vrea rinocerul acasa.Si azi dimineata vroia la circ.

Mergi la inceput

loredana, sa va fie de bine distractia de ieri!
brazuca, da, am ajuns sa ma relaxez la servici. ieri sotzul a avut toata ziua de lucru, andrei a vrut, normal, la lap-topul la care lucra tat'su.........asa k va imaginati ce zi agitata am avut........mai nou fiimiu e fan "lumea lui elmo". ne-a zapacit cu :"emo, emo!!!". cand e la TV, se uita ca hipnotizat!!!!!!!!

Mergi la inceput

andicu, ce mai face tatal tau? cum v-ati revenit dupa patzania cu furatu?

edit: am citit la FIV si m-am informat despre andicu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

aloooo unde ati disparut?
eu tot in varful patului,imediat de la lucru ,iar ma doare burta...ieri am fost mai bine...maine ma duc la eco dimineta sa vad care e problema
la toata lumea!

alina mamica bulinei Elisa(20 iunie 2007) .....si hapy 8+

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Mychy, zi-ne si noua de Andicu sau baga un link.
Cafera, era frig rau la mare? Trebuie sa ajungem si noi in curand.
Alina, sanatate multa, stai cuminte in pat si adu-ne vesti bune maine .

Carla, s.33 Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Buna tuturor.

Tata e bine dupa operatie, s-a refacut f repede, dar se pare ca n-a fost nevoie sa-i scoata prostata, tumoarea era prea mica. Acum, dr de la Fundeni au zis si ca diagnosticul de metastaze osoase e posibil sa nu fie real, asa ca maine ii repeta tomografia si nu stiu ce alte analize. Poate il ajuta Dumnezeu si e altceva mai putin serios...

Altfel, am petrecut 01 Mai la tara, la socrii, ca ai mei erau toti la Bucuresti, cu tata, asa ca noi am ramas la tara, ca a fost frumos vineri, iar sambata seara am revenit acasa, unde al nostru Strumf ne-a mancat urechile pana azi! exact cum povestea si Mychy, asteptam ziua de azi sa ma relaxez un pic la servici!
N-am dat deloc pe la malul marii, nici n-am fost curiosi, ca era prea aglomerat si apoi, sambata si duminica a fost asa urat afara, ca n-avea rost sa mergem .

Am avut parte de o premiera cu Filip, care deocamdata atat a ramas, de marti incoace, si anume, a facut kaki la olita!!
Numai ca dupa entuziasmul si aplauzele primei incercari reusite, n-a mai vrut neam sa stea pe ea ( desi nu il fortase nimeni marti)!

Loredana, f tare faza cu rinocerul..

Alina.a, sper ca esti bine! iti doresc muulta sanatate si sa nu fie nimic alarmant cu burtica!

Trist si dureros ce s-a intamplat cu mamica lui Bradut.. Nici nu pot sa ma gandesc la asa soarta...nu e drept ce se intampla pe lumea asta!!!

edit: Mychy, nici-o veste de la furt. Ma indoiesc ca politia va veni cu vreun obiect recuperat..cred ca sunt demult vandute .. Intre timp mi-am luat alt laptop la birou, am avut noroc de un sef intelegator si s-a inteles cu compania de asigurari ( aveam asigurare pt bunurile firmei in caz de furt). Aaa, si am schimbat incuietorile peste tot, si dormim cu usa de la bucatarie inchisa ( in caz de le vine altora sa intre pe geam, macar auzim usa deschizandu-se, ca scartaie ) si cu portita de la scari inchisa , care si aia daca nu stii cum s-o deschizi face oarese zgomot. Ca de catel, nu ne induram sa-l aducem inapoi, ca prea e fericita la tara!
Cred ca ne-a trecut oarecum ..tot ne gandim cu regret la ce am pierdut din filmarile din Germania cu Filip..asta regretam cel mai mult.

Mami de Filip Gabriel (27/06/2007)

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/135721.birthday.png" target="_blank">Asa cresc

Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput