Strumfi de iul-aug 2007 (138)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

Buna fetele cochetele....sper ca va distrati oriunde ati fi!
Timiimi pare tare rau sa aud ca ati avut necazuri...cand vin...vin gramada...sper din suflet ca acum sunteit bine...

Carla, Alina..Vio, Georgi, Cafera, Mychy...hei...toate ca nu pot sa fac ditamai lista...va pup mult si distractie placuta.

Noi bifat azi una bucata distractie si evident una bucata (de fapt vreo doua) gratar- un pui si un porc! Gratar executat de maestrul sef unchiul meu la mama in curte! Dupa care facut una bucata vizita la niste prieteni....bifat a doua runda de gratar (mai pe la "umbra" ca ploua)...eu papat putin, beut nimic (ca am fost sofer), Catinca si tati papat multtt si foarte frumos...mai ales tati!
Tot azi bifat una poveste a nasterii mele...pe care o scrisesem in varianta mai scurta si aici pe forum...dar am facut-o ca la carte, cu pozici si de toate pe blog...gasiti pov la semnatura.

Oana siCati mica (1 an si 8 luni)

CATI POZE NOI

Povestea iepurasului Bocanila

"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Buna seara

Loredana si noi tot maine (sambata) de la 17 mergem. Poate ne intalnim pe acolo, ce zici?
alina odihna placuta acolo in pat si sa scapi de dureri si spotting repede repede. Ai grija de tine si samburel
Timi vai de capul meu cum au navalit toate pe voi. Sanatate multa la toti si sa treceti repede peste boli.

Noi astazi am fost la socri, la Fetesti, ca a fost si ziua soacrei mele. Si a fost foarte frumos, cu gratarel, cu tort, cu plimbat, cu vreme frumoasa. Piciul meu a umblat toata ziua (s-a trezit la 8 jumate dimineata si a dormit doar o jumatate de ora toata ziua). L-am adus acasa rupt de oboseala dar foarte incantat de tot ce a vazut si a facut pe acolo (a cules si melci printre altele), cu bujori in obraji si cu stelute in ochi.

Alina, mamica de Tudor (05.08.2007)

Un pici pe nume Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

buna seara fetelor! eu sunt toata un plans de cand mi-am bagat nasul si-am citit si despre cazul mamicii cu accidentul mortal, si despre Emma din nou.... asa incat mi se pare inutil sa mai povestesc altceva despre noi; mi se pare atat de nedrept ca un astfel de copil, un copil atat de frumos http://good-times.webshots.com/photo/2945742540052330857BXdZfI sa o piarda pe mama, incat imi vine sa strig atat de tare incat sa auda cineva si sa i-o dea inapoi imediat! dar stiu ca nu se poate si-atunci plang mai tare!

si-apoi mai plang si pentru ca o mama Aida sufera dupa puiul ei, Emma, cu astfel de cuvinte si ganduri:

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

[...] in acelasi timp revad clipele petrecute cu ea. O caut si nu o gasesc niciunde. Oare de ce facem asta? Ea nu mai este aici unde esti dragoste?
Imi este asa dor ... si cum spunea cineva dorul creste de la zi la zi ...
Te iubesc dragoste! Traiesc cu speranta ca ne vom revedea

Aida ... 17+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"

simt ca tragedia e prea mare si intr-un caz si in celalalt.... prea multa durere in sufletul lor....

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

neatza
timi,sanatate multa..acum cand povestesti pare ca a fost usor,dar sunt convinsa ca ti-a fost greu.

fetele,eu va spun ca am devenit mai atenta la ce citesc caci in nenumarate randuri mi-am facut rau si n-am putut dormi nopti la rand..ba mai mult,ultima data din cauza periplurilor mele prin dc mi-am dus copilul la neuropsihiatru ca mi s-a parut ca-si misca anapoda capul,dar el dansa cand auzea muzica..si uite asa era s-o iau pe campii daca nu cumva eram acolo...sper sa nu fi fost prea pragmatica.

noi ieri am fost pe malul marii,undea in dreptul eforiei,foarte frumos..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Georgi, mi-e dor de mare . Poate venim saptamana viitoare, ce zici, mai ai examene sau alte planuri?
Timi, imi pare foarte rau pentru ce ati patit, cred ca esti terminata si fizic si psihic. Stiu ca si eu faceam orice sa bea sau sa manance Saby ceva cand a fost bolnavioara.
Alina, imi pare rau de spotting, eu asa am tinut-o pana la 30 saptamani, dar am probleme cu placenta. Stai cuminte si o sa fie bine.
Oanamada, ma bucur ca ati petrecut bine .

Carla, s.33 Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

neatza.........la toata strumfaraia petrecareatza.........
alina.a, cum esti? te poop.
karli, te inteleg perfect......si eu bocesc de fiecare data cand imi aduc aminte...e nedrept, dar cu cine sa te rezboiesti? cui sa-i ceri socoteala???????eu cred ca nu ma mai urc in masina.....cu toate accidentele astea......cred ca de acu' in vacanta ma duc cu trenu.....si cu masina la cumparaturi. nush de ce dar am dezvoltat o fobie pe tema asta. daca e sa mor ai bine sa mor altfel......nu ca un caine calcat pe strada. ma scuzati dar......simteam nevoie sa ma ..refulez si n-a unde il alta parte

noi suntem mai bine. andrei mai tuseste dar rar........asa ca il las in pace. de petrecut, as petrece, dar n-am unde si cu cine. cred ca dupamiaz cand se trezeste fiimiu cumpar doo saorme si o bere si facem "picnic" pe banca in parculetzu de cartier plin de nisip si kktzi de caine.va poop si va doresc o dupaamiaz placuta

* la naiba, in puii mei!!!!*

Mergi la inceput

citeam la "parintii intreaba...." despre spalatul pe dinti...eu pana acu n-am folosit pasta la andrei......nu ca l-as fi spalat prea des. de fapt nici nu ma prea lasa sa-i fac operatiunea asta. mai mult vrea el.......nu ma prea lasa pe mine....oare e ok sa il spal cu pasta si sa o inghita?????am si eu o "problema". oricum tre sa ma mobilizez si sa iau mai in serios chestiunea cu spalatul, mai ales ca niste amici de-ai nostri au o fetitza cu 5 luni mai mica , care are deja o......carie!cum e posibil asa ceva?????

* decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

mychy da, este ok sa inghita pasta de dinti, atata timp cat este pasta e dinti fara fluor. Noi folosim Nenedent, ca alta fara fluor nu am vazut. Si piciului i se pare miam miam.
Cum spuneam si la parintii intreaba la subiectul cu spalatul pe dinti, eu pe pici il spal obligatoriu in fiecare dimineata si seara. Oricat de obosit ar fi. Si mai cere si el periuta in timpul zilei cand mai intra in baie. Deja am schimbat vreo doua periute din astea cu peri normali, ca el o baga in gura, se spala chipurile pe dinti, dar mai si roade la ea ca un catel asa ca le termina repede.

Despre carii...ma apuca groaza. Si noi avem niste prieteni cu un baietel cu doua luni mai mare decat Tudor si in ianuarie avea deja dintisorii din fata cariati....varza. Erau mancati de carii deja pe jumatate.

Alina, mamica de Tudor (05.08.2007)

Un pici pe nume Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

si eu tot nenedent folosesc pentru mihnea..iar treaba cu cariile e genetica,credeti-ma,eu sunt dintr-aia care se spala si seara si dimineata de cand ma stiu si tot fac carii ..am prieteni care nu fumeaza si nu beau cafea si trebuie sa faca detartraj lunar..sigur,nu ma intelegeti ca sustin nespalatul,ba din contra dar cred ca sanatatea dintilor depinde in mare masura de inzestrarea genetica.

carla,am terminat cu ex..in princpiu suntem in oras in week-endul viitor...va asteptam

a tb sa editez ca nici eu nu intelegeam

Mergi la inceput

genetic, negenetic, mie oricum i se pare aberant sa aiba carii la nici 2 ani. dar , din pacate asta e lumea in care traim, fie ca ne place sa nu.ok, atunci sa-i iau si eu nenedent d'ala...........

* decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!*

Mergi la inceput