Strumfi de iul-aug 2007 (138)
Raspunsuri - Pagina 15
arhdy spune:
Buna fetelor.
Alina imi imi dai si mie adresa sau unde pleci in turcia, ca eu nu vad. Ma bata si pe mine gandul sa ma duc , dar prin august.
violetan spune:
Neatza, fetele!!!
Fetele care plecati-fericitelor!- sa aveti o super minivacanta!!!
Mai mychy si alinutza, ce sunt alea rambliuri??? Ca nu-mi suna a nimic cunoscut
Alina.a, da, feelingu' meu a ramas la fel (si mai am o chestie-n cap hehe, da aia ti-o zic dupa ce nasti ). Abia astept sa ne zici ce-a zis nenea dr la eco Oricum, tu-ti dai seama ce mutreetza va avea si cum ai sa fii topita dupa el/ea???
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash
mychydutza spune:
neatzaaaaaaaaa.....
alinutza, nu, n-am glumit cu lambriurile alea......mie chiar imi place ideea. mi se pare o alternativa buna la lavabila dupe perete sau tapet!
vio, lambriu' este o scandura cu model sau fara, care se pune pe perete sau pe tavan, dupe caz! asta ca sa nu varuiesti sau sa pui tapet!
sunflower, sanatate multa lui denis!!!!!!!!!o sa treaca si perioada asta de raceli.........cam asa suntem si noi.
* za rabbit rules *
violetan spune:
Mychy, lambriu stiam ce e , da daca v-am auzit pe amandoua cu rambliu am crezut ca e altceva.
Sunflower, multa sanatate lui denis!
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash
mychydutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui violetan Mychy, lambriu stiam ce e , da daca v-am auzit pe amandoua cu rambliu am crezut ca e altceva. |
* la naiba, in puii mei!!!!*
cafera spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mychydutza
* la naiba, in puii mei!!!!* |
Vrobeste fromos ca iesti duamna. Ce i semnatura asta?
mychydutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cafera * la naiba, in puii mei!!!!* Vrobeste fromos ca iesti duamna. Ce i semnatura asta? |
iete cine vorbeste..........hai nu ma ispiti, ca acu' dau din casa si le zic cum vrei sa pleci la mare .
cafera spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mychydutza
iete cine vorbeste..........hai nu ma ispiti, ca acu' dau din casa si le zic cum vrei sa pleci la mare . * la naiba, in puii mei!!!!* |
Ia sa vaz?
ioanaiub spune:
Sunflower cand a avut David laringita era iarna si aer mai uscat in casa asa ca dr mi-a spus sa-i fac un "cort" peste patut cu un cearsaf umed. Important este sa nu fie aerul uscat in camera.
Sanatate lui Denis.
Arhdy, din intamplare vom merge si noi la acelasi hotel la care merge Alina, doar ca in perioade diferite, din pacate . E vorba de www.royaldragonhotel.com.tr/" target="_blank"> Royal Dragon in Side.
Cafera, mergeti la mare ... ce frumoooos
v-am pupat , fug la bagaje
Mamica de David Iulian (07.01.2005) si Mara Teodora (12.07.2007)
_
"Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate
mychydutza spune:
ioanaiub, petrecere mandra la munte! noi nu mergem nicaieri in vikendu asta. speram sa iesim prim parculetzi, dar se pare ca e vremea naspa si se-asteapta ploi!
cafera, daca nu esti cuminte ...te parasc....zau!