Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (109)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Neata

Multam de ca sunt chiauna de nesomn, nu de alcool

La multe lunite Ana de teomaria , Eva de rainlover !!!!!

Am intrat sa va pooooop si sa va urez o zi buna , azi nu am timp sa nominalizez pe nimeni, acum o duc pe Valentina la o petrecere si apoi plecam la botezul fratiorului ei mic, Alessandro.

V-am citit aseara , am vazut bobocei bolnaviori si imi pare tare rau , sper sa le treaca repede, repede

Am vazut fete care vor sa plece si ma doare ca s-a ajuns aici....este a nspea oara cand vor sa plece din fete si mereu aceeasi problema....acelasi motiv..nu mi se pare normal. Din cauza unei singure persoane sa plece multe altele. E tare urat ce se intampla. Nu mai poate omul sa glumeasca , nu mai poate omul sa vorbeasca liber ...ca se simte doamna atacata si sare cu vorbe urate si posturi de kilometrii.... Ce ar trebui sa facem ????Sa vorbim numai de copii ???? La asta vreti sa ajungem ? Nu e greu deloc sa vorbim strict de copii si de nr pampersilor consumati intr-o zi si de meniul din ziua aia , dar oare asta vrem ????? Nu mai putem sa scriem un mesaj de mama sau de sora sau purcelul , ca trebuie sa mentionam in fata "off topic.." Eu stiu ca nu avem mereu aceleasi pareri si ca suntem diferite dar de ce oare mereu discutiile aprinse au avut la mijloc aceesi persoana ????? Se poate discuta si fara jigniri , dar ea nu...Declara sus si tare ca ii plac discutiile in contradictoriu si nu ezita sa o faca ori de cate ori are ocazia. Bun , inteleg , ca si mie imi plac dar a discuta in contradictoriu nu inseamna a arunca cu noroi.
In fine , ma lungesc si eu si nu am timp la ora asta . Si nici voi chef sa cititi iar km de pareri .
Problema este ca in ritmul asta se duce naibii subiectul nostru. NU ar fi greu sa ne impartim , ca deja vad ca s-au facut tabere diferite si ne sarim in gat una alteia. Dar intrebarea mea este : oare chiar se merita pentru o singura persoana sa ne rupem noi in doua ????? Sau putem sa ne straduim si sa ramanem impreuna aici toate ???? Spuneti si voi , ce e de facut ???
Mai revin diseara...

O zi buna fetelor

Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Neatza,

Iar m-am intristat pana sa ajung la final... Feli, imi pare rau rau de tot! Iti doresc tot binele din lume si tie si lui Vladut, sper sa mai aud de tine, te pup mult si poate mai ajung si eu in Tineretului si ne vedem!

Nocom, uff, imi pare rau ca trebue sa treaca micuta prin atatea! Sper sa treaca repede cele 2 tratamente, si sa nu reluati, sa fie totul bine!
E bine ca papa, chiar ma bucur! Felicitari ptr progrese si mai intr din cand in cand, sa ne spui cum sunteti. Daria! Si pe tine!

CD, comanda a sosit de pe o zi pe alta! Sunt f incantata de ei, nu e prima oara cand comand de la ei si sunt f profi. Au si alte culori, pe galben si roz...

Poze, mai jos.
Reactia nu a fost cea pe care o asteptam, au fost mai degraba uimiti de nou si curiosi, decat f zglobii. Desi n-a durat mult pana li s-au incrucisat piciorusele.... in fine, erau si destul de obositi, nu dormisera de pe la 17.00... azi sper sa ne jucam mai mult.

Huni la baita

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
poveste despre comori
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi

Mergi la inceput

LA MULTE LUNITE sarbatoritilor de azi!

_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
poveste despre comori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Buna dimineata,

Eu sunt in urma ca de obicei, am vazut ca iar s-a ajuns la chestii neplacute dar chiar nu vreau sa stiu despre ele, iata mai jos cateva raspunsuri la intrebari scrise in jur de pagina 8:

Vigantol: exista deja o alternativa, costa 3.5 ron si se numeste vitamina D3. Mie mi-au dat la tara la farmacie ca nu aveau vigantol si pe-al meu il uitasem. A, are ambalaj mai frumos

Am citit aseara despre bebei bolnavi. Mis erupe sufletul. Dya, Laura, insanatosire grabnica! Baby_boy … la cat mai putina durere si plansete din cauza aftelor
Lala sunt pur si simplu unii copii carora le place rece. Sora mea cea mica este asa. Apa o bea atat de rece ca mie mi-ar paraliza gura, laptele nu l-a suportat mai cald decat putin peste temperatura camerei, iar ciorba nu de putine ori o cere din frigider – si e de-aia de vita, iti poti imagina…

Citat:
citat din mesajul lui nikolici
barbati-miu ii e rusine si prefera sa luam marsupiu-ul sa nu se mai uite atata lume la noi.

Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)

Roaga-l s-o duca el, macar sa nu ai numai tu spatele in pioneze, nu?

Paula-Laura poti lua: medicamente pe baza de paracetamol, ibuprofen (ex. Nurofen), echinacea pastile pentru gat (ex. Neoangin am luat eu) , vitamina C chiar si unele antibiotice sunt safe. Cantitatea care trece in lapte e infima raportata la kg/corp ale bebelusului si oricum se face comparatie intre riscuri si avantaje – in general avantajele sunt mai mari decat riscurile potenziale. Multa sanatate si trateaza-te, oricum copilul ia ceva anticorpi de la tine, iar pacetamol si nurofen le dam si lor deci rau nu ii va face, din contra ii menajezi stomacul tratandu-l in mod eficient hehe!

CD spor la mutat!

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corrina spune:

Lumi, buna. Frumosi huniiDe pe ce site ai comandat?Vreau si eu.

fericita de Mihnea-Cristian - 17.08.2008
Ma fac mare

www.tamagochi.ro/pet-tzukitzu" target="_blank">VOTATI VIRTUALA multumim frumos

Mergi la inceput

Babytza petreceree frumoasa. te asteptam pe seara cu impresiile. Si pe Nikole la fel, dc se poate dezlipi de costica, am auzit ca a facut o pasiune pt el, mai nou

Ma fac mare

Mergi la inceput

Corrina, uite de aici:
http: //www. bebelusultau.ro /detalii.php?cod=OK10

_
GHIDUL MAMEI
poveste despre comori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

neatza, , mult umor, si sa va schimb de pampersi?

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008), poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Lumi multumesc frumos
Ce mai vroiam sa scriu?

Ma fac mare

Mergi la inceput

da, Ada, te rog, miroase cam urat pe aici....

_
GHIDUL MAMEI
poveste despre comori

Mergi la inceput