***Prietenie la plesneala*** - brainstorming
Raspunsuri - Pagina 7
mihaela77O spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Delphinas mihaela la anu daca ma mai tin astia pe DC promit sa dau o mialawww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici poze, Just Me Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita ambitioasa |
se accepta!

beyy,eu ma retrag nitel,ca iese mihaitza din terapie si tre'sa ma ocup nitel si de kupil...ne auzim mai tarziu....
misha,vb la telefon....
oana,cum a ramas vii sau nu vii?
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
Delphinas spune:
| citat din mesajul lui kay la 7 e in ca noapte |
dumneavoastra stimata conita, nu indemnati la povestit de ce va enerveaza consortul? sau si ne`voastra sunteti urmarite de un Big Eye de undeva?
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa
Delphinas spune:
bun, am inteles mihaela a plecat sa aiba grija de kupil iesit de la terapie, dar voi restu unde sunteti?
misha care e faza cu birbatu tau si al soranei? aveti barbati comuni??
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
poze, Just Me
ambitioasa
kokiy spune:
| citat din mesajul lui misha71 Ca sa fiu ontopic, tre' sa dau cu banu' care povesteste despre organu' din dotare: io sau sorana, nu de alta, da' sa nu ne repetam [ |
Voi impartiti acelasi organ

Si Mihaita are nevoie de voi!Bazar

Bazar pentru Sonia si Andrei

Si ingerii au nevoie de ajutor !

Iulia, mami de
Claudia (12.12.01) si
Razvan (08.06.07)
kokiy spune:
| citat din mesajul lui andata Ziua buna. Primiti si nou venite fara omleta si cafea? |
Bine ai venit printre noi
...asteptam mai multe detalii despre tine,si ca sa fiu on topic, si despre organul din dotare vrem mai multe stiri**************************************
Si Mihaita are nevoie de voi!Bazar

Bazar pentru Sonia si Andrei

Si ingerii au nevoie de ajutor !

Iulia, mami de
Claudia (12.12.01) si
Razvan (08.06.07)
Delphinas spune:
si eu la fel am inteles. de asta sunt asa bezmetica
poze, Just Me
ambitioasa
MadameBovary spune:
Ia ca am venit si eu honline dupa lupte, trante si wrestling facut cu animala din dotare, ca nu-i de joaca atunci cand vine domn doctor. Lupta-te cu tonajul ei, cu trupu-i cel mladios, tranteste-o, plesneste-o cand vrea sa-l inhate pe vet, opinteste-te in ea, tine-i contra ca sa nu sara pe fereastra... e show de show aici cand e sa o tratam
. Slava Domnului ca a fost mai mult sanatoasa decat cu probleme de cand am adus-o.
ce tot barfulitzi domnule aici despre organe? iar va plangeti? iar nu va ajunge? ![]()
Delphinas spune:
eu cred ca vet a facut o diversiune si starnea animala sa ajunga la tine...dar tu nu ai beut suficent lapce si nu te-ai prins
poze, Just Me
ambitioasa
MadameBovary spune:
| citat din mesajul lui Delphinas eu cred ca vet a facut o diversiune si starnea animala sa ajunga la tine...dar tu nu ai beut suficent lapce si nu te-ai prins |
da' ce, trebuia sa starneasca ditamai cainele ca sa ma cucereasca? eu-s deja cucerita cand vine vorba de el
. el povestea si eu calaream cainele ca sa poata sa o curete-n urechi... basm, ce sa mai??
Delphinas spune:
bey vreau si eu ceva frimos de la max...oare imi da?
poze, Just Me
ambitioasa