***Prietenie la plesneala*** - brainstorming
Raspunsuri - Pagina 5
misha71 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kokiy Oana, uite-o pe Soniuta peste un an ![]() ************************************** Si Mihaita are nevoie de voi!Bazar ![]() Bazar pentru Sonia si Andrei ![]() Si ingerii au nevoie de ajutor ! ![]() ************************************** Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07) |
Ba io cred ca-i Oana pozata azi noapte. De ce minti Oano, ha? Ziceai ca ai adormit cu capu' pe laptop nu pe bucata de piine!
Si
ca io nu pot duminica. N-am transpoarte (ca io mi's doamna, deci am sofer, adica n-am carnet!
) Pleaca organu' la Bucuresti 
Las' ca vin io macar o saptamina in Bucuresti sa ne revedem, de data asta vin in set complet!
Drum bun, licurici iubit! 
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!!
excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii
(LadyJ)
mihaela77O spune:
mishule,ai aparut!..adica vrei sa zici ca maine veniti si maine seara plecati?hmmm,va
....pana la urma este liber si paul,deci va avea si adi cu cine sa barfeasca...![]()
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
Delphinas spune:
hop si eu
baii mi-e somn de nu mai pot.
nu-s gravida, va jur. tocmai m-am scobilit cu chestiuta aia ce seamana a organ si nu e nimic. doamne cat mi-a placut, nu as fi vrut sa se mai termine ever.
sa-mi dau 2 peste cap...da ce s-o innourat aici...segur vine vreo vijgalie.
am o lene de ma doare, dar inca il astept pe max.
deci vorbim de barbatii enervanti: subectu meu prifirat.
max ma enerveaza. DE CE? simplu: in loc de o mana dreapta si una stanga, el are doar doua stangi. sa nu cumva sa il scoti din ritmul lui cand iti face ceva in casa. daca ar fi trebi de-ale lui, in 5 minute e gata. eu in 5 minute am un morcov/patrunjel curatat.
max e lenes si nu vrea sa isi gateasca ca stie ca are cine. da daca ma fac eu odata bolnava si nu gatesc....oare nu o sa gateasca??? o ma lase sa mor de foame?
ma scoate din sarite cand adoarme la tv, nu raspunde cand il strig iar in momentul ala am cea mai mare nevoie de ajutorul lui, aude ce vrea si cum vrea.
acum ma enerveaza ca nu e acasa sa-mi mimeze un masaj la talpi. ca eu am vrut sa fiu cocoana si m-am dus la doftoreasa cu toace.
avem oaspeti, voi vedeti? andata te primim fara omleta si cafea, dar musai testele...te rigam. si cu dovezi daca se poate, sa ai credibilitate ca esti de-a noastra 
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa
Delphinas spune:
| citat din mesajul lui mihaela77O mishule,ai aparut!..adica vrei sa zici ca maine veniti si maine seara plecati?hmmm,va ....pana la urma este liber si paul,deci va avea si adi cu cine sa barfeasca... |
da barbatii stie a barfi???

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
poze, Just Me
ambitioasa
kay spune:
Ohohoooo, so inca cum !!!
************************************************************************************
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :
858 - 2 euro/sms - Cosmote, Orange, Vodafone
www.inimacopiilor.ro
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
mihaela77O spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Delphinas
da barbatii stie a barfi??? ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici poze, Just Me Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita ambitioasa |
cateodata mai mult decat femeile...sa-i vezi cand sunt isterici mai ceva ca femeile...
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
Delphinas spune:
deci e adevarat ce am auzit eu asa fugitiv intr-o zi cand ma aflam in trafic: barbatii sunt cei mai mari barfitori
misha, oana si mihalea
ca ati pomenit de go shoping.
ieri primisem o invitatie verbala la o nunta care are sa aiba loc duminica.
si s-a facut consiliu de familie si s-a hotarat sa nu mearga nimeni asa ca banii de nunta i-am fituit azi...stiti cum...una-doua.
inca un motiv de ce ma enerveaza max: imi ia masina mereu si cand am si eu nevoie, dute pe jos. de felul meu, asa am fost crescuta, nu m-a facut mama in masina si cu mainile pe volan, am stiu sa merg pe jos, nu se vede, si nu am fost niciodata de principiu pana la supermarketul de peste 2 strazi sa merg cu masina, pe jos frate. dar azi, voiam sa merg pe toace la doftor si cu masina, ca e oleaca departe si eram si in criza de timp. ia masina, masina la max
da vreau masina mea, sa-si ia masina lui nu ma intereseaza.
poze, Just Me
ambitioasa
mihaela77O spune:
| citat din mesajul lui andata Ziua buna. Primiti si nou venite fara omleta si cafea? |
bine ai venit,andata!hai ca-ti pun o pila la fete,sa te lase mai usor cu testele,ca esti femeie insarcinata...dar nu strica sa arunci un ochi pe prima pagina,sa vezi testele,ca nu se stie cu plesnitele astea....da,o cunosc pe andata si am invitat-o aici la nebunake...
mai multe o las pe ea sa va spuns despre ea...
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
mihaela77O spune:
| citat din mesajul lui Delphinas deci e adevarat ce am auzit eu asa fugitiv intr-o zi cand ma aflam in trafic: barbatii sunt cei mai mari barfitori misha, oana si mihalea ca ati pomenit de go shoping.ieri primisem o invitatie verbala la o nunta care are sa aiba loc duminica. si s-a facut consiliu de familie si s-a hotarat sa nu mearga nimeni asa ca banii de nunta i-am fituit azi...stiti cum...una-doua.inca un motiv de ce ma enerveaza max: imi ia masina mereu si cand am si eu nevoie, dute pe jos. de felul meu, asa am fost crescuta, nu m-a facut mama in masina si cu mainile pe volan, am stiu sa merg pe jos, nu se vede, si nu am fost niciodata de principiu pana la supermarketul de peste 2 strazi sa merg cu masina, pe jos frate. dar azi, voiam sa merg pe toace la doftor si cu masina, ca e oleaca departe si eram si in criza de timp. ia masina, masina la max da vreau masina mea, sa-si ia masina lui nu ma intereseaza.www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici poze, Just Me Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita ambitioasa |
bai eu ma numesc mihaela,nu mihalea,da?ai noroc ca atrecut pastele,ca pretindeam un miel..
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
misha71 spune:
| citat din mesajul lui andata Ziua buna. Primiti si nou venite fara omleta si cafea? |
Pierduram una bucata prospatura pe drum
Andata bine ai venit! Inca o constanteanca printre noi. Ne-am scos la vara!
Drum bun, licurici iubit! 
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!!
excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii
(LadyJ)

Claudia (12.12.01) si
Razvan (08.06.07)