Recomandare cazare in Munchen

Recomandare cazare in Munchen | Autor: Milkbaby

Link direct la acest mesaj

Voi ajunge la Munchen in scurt timp si as dori ceva recomandari de cazare - hoteluri de 2-3 stele.

multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kay spune:

paaai, depinde unde vrei sa stai. si care e scopul deplasarii. si daca mergi cu un copil sau nu.

eu recomand hotel Mercur. am stat acolo odata, si este super ! camera foarte OK, mancarea super, ai mic dejun, si nu mai zic ca jos e un restaurant un gratar bestial !!! acu fiecare cu ce-l doare :P

hotel mercur !

************************************************************************************
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :

858 - 2 euro/sms - Cosmote, Orange, Vodafone

www.inimacopiilor.ro

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Milkbaby spune:

ideal ar fi in centru -nu am copil cu mine si voi avea la indemana si o masina
din pacate scopul nu e turistic dar voi avea o zi la dispozitie si pentru a vedea cate ceva
pana acum nu am cercetat cam ce ar fi de vazut si bineinteles mi-ar placea si ceva shopping -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trischa spune:

Salutare,incearca aici www.holidayinn.de
E relativ in centru-doar 3 statii de metou-
Adesa-Hochstrasse 3 münchen tel 0049 08948030-asta daca suni din Ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Milkbaby spune:

dragut hotelul - am mai facut niste cercetari si am dat de mult hoteluri de 3 stele cu preturi convenabile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eva@maria spune:

Buna!
Milkbaby ai fost la Munchen? La ce hotel ai stat, daca ne poti spune...si pe noi ne-ar interesa pt la vara si as fi vrut detalii daca se poate.
multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Eu pot sa va recomand (daca va mai intereseaza) hotelul Tannenbaum - Wilhelm Herzog (sau cam asa ceva).

Este central, destul de ieftin si micul dejun e super !

Boghi

www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai lucreaza cineva goblen?
www.avonromania.webs.com" target="_blank">Hai sa discutam despre frumusete si ... bani

Mergi la inceput