Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(70)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Carla,Ioana..m-am grabit,ca aveam si mancarea pe foc,si nu am dus ideea pana la capat!!Mamica respectiva era inca in spital cand a primit sfaturile despre completarea cu lapte praf,urma sa plece acasa si inca nu curgea laptic din sani..

35+ Darius Nicholas
AMR 4 saptamani

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

ooof, Carla, dar nu numai rudele sunt "competente", din pacate. exista si neonatologi care spun acelasi lucru. spre exemplu, mie... luni, inainte de externare. laptele sosise, sanii plini si grei si durerosi. Si neonatologul m-a sfatuit sa-i dau completare pana se regleaza secretia. de ce? habat nu am, nici macar nu m-am chinuit sa intreb. dar sunt mamici care nu stiu si fac asa cum sunt sfatuite. Intr-adevar, i-am dat completare, insa tot cu lapte de-al meu, din seringa. Pentru ca nu tragea din san deloc si atunci a trebuit sa-i dau sa manance. Si dupa ce a tipat si a supt aproape 1 ora, m-am muls si i-am dat din seringa domnisoarei mofturoase.

Este greu la inceput.. insa cu rabdare se ajunge la rezultate minunate. Si cu ciocul mic, mentionat de Nemora. Pentru ca doareeee.

Ioana, Rebeca si Sara (17.04.2009)

http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebebeca



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Nemora, am nascut atat de repede pentru ca micuta a intrat in suferinta, datorita decolarii premature a placentei. Iar celalalt motiv a fost iminenta de ruptura uterina, eu acuzand vineri dimineata dureri la nivelul vechii cicatrici. Si atunci m-au bagat la eco din nou si la cardiotocograf si pana la urma m-au bagat de urgenta in sala, bataile inimii fetei devenind haotice. Da, Niculescu a fost medicul. Si toata experienta de la Regina Maria a fost super. Am mai aflat de un medic bun, dr. Luis Mendez, este recomandat ca fiind de calibrul doctorului Niculescu. La fel ca si dr. Radoi. Asa ca, daca dr. Niculescu nu este in tara la momentul nasterii tale, poate te atrage ideea celorlalti doi medici.

Ioana, Rebeca si Sara (17.04.2009)

http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebebeca



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare!

Azi am luat drumul altui cabinet medical- medicina de familie! In total 2 ore de stat! Ceva mai bine ca ieri ca am stat in cabinetul dr. si am asteptata-o, ca era putin ocupata! M-a linistit si mi-a zis ca daca David a avut 3550g la nastere, al doilea poate avea 3800g la nastere si va fi fara probleme, ca organismul face fata! Deja am venit linistita! Tensiunea mi-i buna! Mi-am luat si trimitere pentru maternitate! Si mi-a mai zis ca dupa pozitia capului mai am 2 saptamani pana nasc! Mi-a dat si un Vigantol pentru cel mic! Nu stia asistenta nimic despre lipsa medicamentului!

Subiectul zilei:
Pe David l-am nacut in cea mai torida vara de ceva timp incoace! Drept urmare il spalam si de 2 ori pe zi! Il cremuiam si spalam cu produse Sanosan! Acum la fel! Primele au fost de la Jonson- bune si ele! Nu au fost probleme de alergii! La fundulet servetele umede pampers si happy si spalat la chiuveta! Lui David i-am facut baie din prima zi acasa! Buricul il dadeam cu spirt si baneocin!
Nepotul meu de la cumnat a facut bube cu lichid in ele ca maicasa nu l-a spalat ca nu era cazut buricul! A venit med de fam si i-a spart bubietele cu acul de seringa steril! Dupa ce l-au spalat au trecut!
Concluzia:
Apa cu sapun nu face rau, nici macar bebelusilor! Trebuie sa va faceti curaj sa-i spalati voi (ma refer la mamele proaspete- adica cu primul bebe) ca nu-i faceti decat bine! Nu aveti cum sa-l "loviti" facandu-i baie! Important e sa tineti urechiusile departe de apa si spatele drept! Ajutorul tatilor e foarte bun la turnat gel pe buretel, la intors bebe de pe fata pe spate, pregatit lucrurile de sters s.a!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 36+] cuMatei
Burtica 2

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue77 spune:

Nemorasi docul meu a zis la fel daca e sa vada ca sufera bb baga cezariana daca nu nici vb de cezariana, aici procentul de cezariana in general e de 10%-8% in plus in clinica mea e si mai scazut....e sub tutela maicutelor franciscane si se pune mare pret pe natural...chiar si la alaptat, mi au explicat super pe bb l au pus imediat la san si chiar daca laptele mi a venit dupa vreo 3 zile cu greu imi dadeau un biberon de lapte cand ceream...acum inteleg de ce.
Sunt curioasa acuma cum va fi...

NOI
Cristina 34 + Yoan Christian si Marc Adrian (28.08.2004)

AMR 6


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Care sunt pasii pentru a lua indemnizatia aia? Stie careva? banuiesc ca trebuie sa intru in concediu, eu neluand inainte de nastere prenatal. Am cele 126 (parca) de zile de luat, ce tre sa fac prima oara? Daca stie cineva... ar fi super, sa nu mai bajbai...

Ioana, Rebeca si Sara (17.04.2009)

http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebebeca



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Ioana..ma bucur tare sa aud ca Sara incepe sa doarma si noaptea!!Incet,incet scapi tu si de kg..La cat mai multe saptamani si luni inainte printesei "mofturoase"(cum ii zici tu)...deja a trecut o sapt,doamne ce repede trece timpul!!Si multumesc pt sfatul in combaterea cosurilor!!
Carla,Laurrraa..tinem pumnii sa fie totul bine la eco si va asteptam cu vesti bune!!

35+ Darius Nicholas
AMR 4 saptamani

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemora spune:

Beca, Mendez e specialist, dar in cezariene; nu este doctorul pe care il vreau io;
doctora de la Filantropia e meseriasa rau, e si tzacanita pe gustul meu, asa ca cred ca ma duc la Nic daca porneste treaba inainte de 13 si la Filantropia daca vine dupa

Perlutele mele: Karolina (10.06.2007) si Eszter (DPN: 14.05.09)

Niciodata nu mai poti fi atat de aproape de un copil ca atunci cand l-ai alaptat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

alynta, imi pare rau ca a trebuit sa astepti atat;de multe ori cand ma mai duc la spital vad holul plin cu burtici asteptand la dr ta de la 7 dim saracele. Am noroc ca dr meu nu cheama in spital si cand ma duc il sun, coboara imediat la ecograf si intru in 2 min. Ma duc la spital doar daca mi se pare mie ceva in neregula si vreau intr-o zo cand nu e la cabinet.Astazi de exemplu nu am programare, dar ma duc sa intru de la inceput. Felicitari pentru bebe grasun ok si sanatos.Eu am o dr de familie super zuzi si f buna; daca vrei ti-o recomand cu mare placere

fug sa ma pregatesc pt dr

34 + minune de Maya Teodora
AMR 5 saptamani Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!

binecuvantarea si minunea noastra ***www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" *** burticutza ***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Ioana, stiu si eu astfel de neonatologi si de pediatri, off, cum naiba sa se regleze lactatia prin completare cu lapte praf???

(Lactatia se stabileste in functie de cerere si oferta, adica productia va fi determinata de nevoile copilului, daca se da completare, sanul crede ca bebe are nevoie de mai putin laptic si produce mai putin. Si inca un mit: nu e bun laptele. Nu exista asa ceva, laptele fiecarei mame este perfect adaptat nevoilor copilului ei si isi schimba compozitia in functie de necesitatile copilului.)

Alynta, da, tati este de foarte mare ajutor la baie, la noi el a tinut-o pe Saby si eu faceam restul de operatiuni. Iar la maternitate asa este, ii spalau in chiuveta si curgea apa si sapunul peste tot.
Lauraa, iti tin pumnii la ora 3!
Eu voi merge aproape, la un dr. care mi-a facut ecografiile la Saby inainte sa o gasesc pe dr. mea, este un cabinet prin zona si am avut surpriza sa gasesc liber chiar azi.
Nemora, mi se pare foarte normal cum face Niculescu in legatura cu cordonul, din ce povestiti voi, imi place tot mai mult, imi vine sa-l iau acasa . Daca as avea bani pentru el nu mi-as face griji. Chiar, ai idee cum se monitorizeaza mama si fatul in timpul travaliului? Cumva cu sonda in uter? Oare se face asta si la CF2?

Carla, s.32 Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput