Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(70)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bebe Beca

http://family.webshots.com/photo/2271596620102095467PjvNlx POZELE NOI

Ioana, Rebeca si Sara (17.04.2009)

http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebebeca

E scumpa foc ,somnoroasa mica..Iar Rebecca se vede ca isi iubeste tare surioara..m-am emotionat cand am vazut cum o priveste si cum o pazeste cand doarme printesa..

35+ Darius Nicholas
AMR 4 saptamani

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosminica spune:

Baby first, felicitari! Sa fie fetita sanatoasa, norocoasa si sa va aduca numai bucurii. Refacere rapida!

38+ Eliza

http://bd.lilypie.com/zoHP0.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicuratze spune:

Citat:
citat din mesajul lui philip

oarecum off topic, elena, ce tratament homeopat folosesti tu pentru eczema. si philip are de pe la 7-8 luni si n-am scapat de ea nici acum. a, si noi ii facem baie zilnic si acum. poate de-asta :)?

philip
34weeksbabyboy
mommyandreea

Andreea,nu cred ca are legatura cu baia zilnica,cred ca difera si de la persoana la persoana.
Din pacate tratamentul e personalizat,dra mi-a facut la 4-5 luni o schema pe zile cu 4-5 feluri de pastilute care se dau de 3-4 ori pe zi ( ex:drenor biliar,nux vomica,calcarea compus,graphites,p.histamin,etc).Aaa,si m-a pus sa insist pe alimentatie..cat mai putine e-uri.

elena, s.33 cu Andra Ioana +Radu (21.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

BABY_FIRST........... refacere rapidasi o fetita papacioasa si necolicoasa

34+MIRUNA-ALEXANDRA

multi la burtici si mai multila bebici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicuratze spune:

CRISTINA, felicitari!! Multa sanatate fetitei,sa fie cuminte si mancacioasa!

IOANA,e superba Sara, imi place asa mult cum doarme ea cu mana la falcuta.

elena, s.33 cu Andra Ioana +Radu (21.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

Bebe Beca...........ne faci o pofta de tinut cocute in brate.Mi-e o frica de nu mai pot de nastere,dar mai mult vreau sa o tin pe pitica mea in brate

34+MIRUNA-ALEXANDRA

multi la burtici si mai multila bebici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraOana spune:

Felicitari baby-first

sa fie micuta sanatoasa, ne-colicoasa, mincacioasa si mami sa isi revina cit mai repede

36+
GUGU
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">burtica mea minuscula

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

CRISTINA FELICITARI sa fie sanatoasa si refacere rapida

Carla, felicitari pentru vestile bune; impropriu spus "inalta", asta e lungimea ei din masuratori, bineinteles aproximativa

BebeBeca superbe pozele; nu ma satur uitandu-ma la ele si ma faci atat de nerabdatoare sa o am pe Maya in brate; chiar vroiam sa intreb si pe fete, am inteles ca icterul se face de la incompatibilitatea grupelor de sange si se recomanda un dozaj de anticorpi dupa nastere; nu stiu exact, asa am citit. De exemplu eu am 01 si Radu A2 si cica suntem predispusi ca bebe sa faca icter prelungit; na, zic si io

34 + minune de Maya Teodora
AMR 5 saptamani Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!

binecuvantarea si minunea noastra ***www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" *** burticutza ***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

BebeBeca de unde ai cumparat bureteii dn patut? Sunt pt a nu se intoarce bebe, nu? Cum se numesc?

34 + minune de Maya Teodora
AMR 5 saptamani Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!

binecuvantarea si minunea noastra ***www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" *** burticutza ***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraOana spune:

bebebeca superbe pozele!

abia astept sa imi tin comoara in brate...chiar daca si morcovul meu creste pe zi ce trece totusi parca numai am rabdare..vreau sa imi vad bebele!!! chiar ma intrebat cumnata.mea astazi ca daca nasc in urmoatoarele zile ce nume ii punem la bebe..si eu: "aaaaa...pai dupa lege am timp 2 saptamini sa-i pun nume! " dar cum sa las bebele fara nume atita timp??? cred ca daca chiar ajung sa nasc si nu am nume, cred ca nu am sa mai stau la discutii cu sotul ...am sa-i pun numele pe care lam vrut eu de la inceput si gata

36+
GUGU
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">burtica mea minuscula

Mergi la inceput