LMA - Albinute & bondari de mar-apr '07 (117)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

buna dimi, hai ca ma chinuie talentul sa selectez cateva poze.
uitati puiul mamei aici, suntem in parcul ROMANESTI si la tara la socri unde are 2 prietene, fetitele unei vecine care sunt mai sarace dar le-am ajutat cu ce am putut si el s-a imprietenit tare bine cu ele.

pozici
http://community.webshots.com/album/571572701JescIw

cata mami de STEFAN(9.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_oana spune:

am reusit in sfarsit sa pun si poze.

aici sunt 3 poze la 2 ani:
http://entertainment.webshots.com/photo/2734395430096653195sMlmqM

si aici cateva poze cu edy:
http://good-times.webshots.com/photo/2339211770096653195iIJOgc

Ioana....eu sper din suflet ca atunci cand isi va alege ce vrea sa fie sa ii si placa ceea ce va face.daca va fi sau nu zoolog..nu stiu! acum are o pasiune pt animale si ar fi in stare sa doarma cu cartile sub perna.cele cu animale sunt singurele in care mai are rabdare sa se uite, de colorat, cu povesti nu il atrag deloc!

va pup fug la treaba.
paa

Laura si comoara mea Eduard Darius 22.03.2007

Nu trebuie sa fii mama perfecta! Trebuie doar sa fii cea mai buna mama pentru copilul tau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdutah spune:

Uite ca si aprilie a trecut si eu asa si nu am reusit sa ajut la suflatul tuturor lumanarelelor ... Sper sa ne iertati si sa primiti urarile noastre chiar daca vin prea tarziu ! Va dorim toata sanatatea din lume, numai bucurii si vise cat mai frumoase :)

Matei e bine, merge la cresa ... il las pana la somnul de pranz, apoi il aduc sa doarma cu mami acasa. Saptamana viitoare cred insa ca o sa doarma cu colegele lui (caci in grupa sunt 3 baieti si 12 fete) ... mai ales ca eu de cate ori il iau acasa el tot plange dupa o fetita Emily. Si din cate am vazut si ea plange dupa el cand ma vede ca il iau acasa Sper sa fie vremea buna insa ... ca sa il las cu inima impacata la somn acolo... caci dorm cu geamul deschis si numai in bluzite ... si cum el nu e inca invatat cu asa ceva, mereu imi e frica ca de acolo raceste! Dar o sa ne calim noi ... ori eu or el

Va pup ... si pe curand

Magda Matei 9.04.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

am vizionat incantata filmuletele cu EDY si pozicile de la iarba verde, despre filmulete ce se mai poate spune, voi deja cred ca vorbiti alta limba decat noi, stim si noi diverse chestii dar cu voi chiar nu ma mai joc.
de ce nu vrei sa-l inscrii la IANTU la emisiune, zau ar fi mortal?

acum v-am lasat, incercam sa iesim afara.
maine plecam la mama ca avem pomana pentru bunica sambata, asa ca sper sa mai pot intra dupa-amiaza daca nu va pup de pe acum si sa aveti un 1 mai frumos, cu mult soare si multe plimbari.

cata mami de STEFAN(9.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisikuta spune:

cu maaare intarziere si cu parere de rau ca am ratat cativa copii dragi mie, urez la multi anicelor care si au sarbatorit aniversarea in ultimele saptamani:
incep cu scumpa si finuta mayaa crinei, sa cresti mare si cu noroc si sper sa ne revedem in vara asta, mai active si vorbarete decat ati fost voi doua anul trecut(crina, nu bloca banii in pensiune ca la voi asa frumos e, ca noi dormim si n fan )
apoi ptr istetul alex si dragalasa veveurarile noastre de bine.
sint cam prinsa si o sa mai absentez o vreme...am roit un pic in jurul a ce ati scris voi, ma bucur draga martaca ti ai bagat mintile n cap si ai anuntat si la noi ca esti bine(oarecum...)si n ai boalele grele la care ne ai dus si pe noi cu mintea.

va pupez pe toate, sa aveti un w.e. fericit!

mama de papusha si cateodata balaur, Nana
Asa creste o fetita

Varsta mea

Everyday is the right day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

Sara buna si de la noi!

Urez cu intarziere LA MULTI ANI CU SANATATE, FERICIRE SI NOROC tuturor sarbatoritilor din ultima vreme de cand nu am mai bagat nasul pe aici sa scriu.

Noi suntem bine in mare parte, Vlad face pe zi ce trece mai multe prostii dar ma bucur ca e vesel si sanatos. Se intelege de minune cu "mo-mo", mai il las si peste noapte la ea si dimineata cand il duc si il las acolo ramane fericit iar eu ma duc cu inima impacata la scarbiciu. Nu vorbeste mai deloc, dar e in fan clubul cateilor, impreuna cu Edy. Latra si ne linge toata ziua si prima data cand se trezeste dimineata intreaba de ham-ham. E teribila pasiunea lui pentru catei, m-a innebunit. Oricum, cred ca orice animal ar avea l-ar iubi, nu se teme de niciun animal.

Despre programul de masa (ce-i aia?), arata cam in halul urmator: 8.30-9 dimi - ceva iaurt, sau ou, sau paine unsa cu cutitul, chestii d-astia..., toate in cantitati infime si cu paine cat mai putina, spre zero. Urmeaza ca gustare un fruct si pe la 13.00 o supa chioara de legume cu urme de carne tocata marunt. Pe la 17.00 papa ceva felul doi apoi mai rontzaie ceva porcarii si la 20.30 baga o sticla de 330 ml lapte si somn (zbuciumat) de voie. Cam in asta consta orarul meselor lui Vlad.
Si, ca nu cumva sa se depuna cateva grame amarate pe fizicul lui, aleargaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa toata ziulica, e mare sportiv.

Laura si Mady, tinem pumnii sa iasa analizele bune si sa fie puii sanatosi.

Va doresc un vichend prelungit linistit si distractie cum va place!

Pupici...

Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 7 Aprilie 2007
Vlad de la 0 luni la 1 anisor
Vlad 1-2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Daca tot ati inceput voi, sa va spun si eu... credeam ca suntem unicat: ei bine si copilul meu se crede catel!
Intr-o zi a venit matusica Emi pe la noi, o iubeste mult. Ce face musiu? de bucurie se culca pe jos, pe gresie la intrare si incepe sa se rostogoleasca si sa se tarasca la fel ca o rama calcata. Eu: hai mami, ridica-te, el se ridica intr-un tarziu dupa ce am dat cu ignore.
A doua faza: alaptam pe micu si el era in spatele meu. Ma simt uda pe spate. ce faci Petrisor? ham ham, cu imba. Da-te jos te rog, nu mai face asa. Ei bine se apuca sa puna limbuta pe cate o mobila, pe parchet, pe mine m-au apucat toti nervii, nu aveam pur si simplu ce face, iar dau ignore, ii trece.
Cand i-am povestit apoi mamei mi-a zis ca a fost influentat probabil de catelul vecinului, un mielut (posibil caniche) vesel si iubaret care se urca pe el si ii dadea limbute pana s-au prins ai mei si nu l-au mai lasat...
sper sa-i treaca si sa nu se transforme in altceva.

Asa... de duminica v-am zis ca e la soacra mea. A reusit performanta sa il faca sa ceara la olita cand vrea sa faca pipi!!! Probabil ca in scurt timp urmeaza kk. Toata familia e fericita, abia asteptam sa le intalnim sa sarbatorim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

buna dimi...fetelor va multumec ptr urarile de bine....ieri ne-au operat de polipi la ora 11 si la 14 plecam acasa,a papat un iaurtel si atat...il doar gatul kci a fost intubat,si azi vad ca poate sa bea,doar ca e moale asa....va

Poze Razvanelu vechi

poze razvanelu noi

varsta nazdravanlui Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Mady multa sanatate Razvanelului!

Rein ce m-am amuzat cu piticu',lasa e doar o faza si Maria a facut asa, acum s-a mai calmat

Despre noi,azi ne pregatim de parastasul de 40 zile al mamei asa ca sunt inglodata in treburi pana peste cap insa nu am putut rezista sa nu intru ca in fiecare dimineatza sa citesc ce si cum fac albinutzele.

Sper intr-un weekend insorit sa pot iesi cu piticii la iarba verde,insa asta dupa ce fac pregatire pt teza cu cel mare,Robert are teza la romana luni.
Va pup pe toti si toate

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

ce mai faci Karra?

mai stie cineva de ea, ca pe la noi n-a mai dat vesti...

Va pup pe toate. Mady, refacere usoara lui Razvanel!

Sa va mai zic ce mai face Teo.

Vine si se arunca peste mine, sau ma loveste accidental, si imi zice, "de ce ai lovit mami, nu e frumos, nu e frumos"...
sau plange cu lacrimi si plange, si plange, si printre hohote zice "de ce plangi, nu mai plange"
A inceput sa-l spuna pe R. Suntem in extaz, noi avem beleaua asta cu R amandoi.

Ada, mama de baieti:
Teo (10a4a2007) si Radu (22a10a2008), poveste despre inceputuri

Mergi la inceput