Gravidute si mamici de Timisoara (28)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

heelloo

am si eu o nevoie de un sfat la mamicile cu bebei mai mari. am observat azi dimi la fetita mea ca nu isi deschide degetul mare, adica il deschide doar pana la jumatate, nu il intinde de tot. asta se intampla doar dupa ce se trezeste, pe parcursul zilei isi revine, desi nu intotalitate. unde sa merg cu ea?? la dr boia?? el e ortoped, nu?? aveti alta recomandare???
va multumesc

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Eu ..desi ti-am raspuns si dincolo...iti spun si aici ca ti-l recomand pe dr Tepeneu... Cu ajutorul lui am acum un copilas care merge foarte bine

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

ank, multumesc frumos.

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxyn spune:

Im explicati si mie, va rog, unde e parcul din Balcescu? Eu stau in Cal. Aradului si nu stiu unde e.

Multumesc.

mamica de Vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ade24 spune:

Roxyn - este langa firma OGLINDA - aia de fac geamuri, oglinzi, etc. sau langa hotelurile Perla 2 si 3. Daca nu te dumiresti lasa-mi un id de mess si iti explic acolo.

http://community.webshots.com/album/570294138AyvcKp

Mamica fericita de Ania-Olivia, 23.12.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Eu cred ca stiu care e parcul, mergi pe straduta de langa sc 22 si dai exact in parc nu?
Pe la ce ora v-ati gandit?Ca s-ar putea sa venim si noi daca ne intoarcem pana atunci de la bunici in functie de tati s-ar putea sa ne intoarcem miercuri.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeMaitra spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyanira

Eu cred ca stiu care e parcul, mergi pe straduta de langa sc 22 si dai exact in parc nu?
Pe la ce ora v-ati gandit?Ca s-ar putea sa venim si noi daca ne intoarcem pana atunci de la bunici in functie de tati s-ar putea sa ne intoarcem miercuri.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Da, exact, mergi pe straduta de langa scoala gen. 22, si o sa vezi pe stanga parcul. E foarte nou si foarte frumos amenajat, asa ca sare in ochi :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxyn spune:

Stiu acum.

Multumesc mult.

Ne vedem.

mamica de Vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Intalneala? Oriunde, oricand, numai si vremea sa tina cu noi daca e intalneala afara.

fericita de Andreea-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_nagy spune:

Ciaoooooooooo!!!!

Ne=am intors si noi de la Praid si suntem total dezamagiti!!!!!!!!!!
Alex a facut bronsita acolo si din 10 zile am facut doar 4 de tratament. Dar nu mai merg in viata mea!
Copii bolnavi peste tot... praf... gaze de la autobuz... preturi destul de mari...in fine...
Am mai fost cu niste prieteni si prietena mea s=a simtit ft rau si a facut sinuzita si nu putea respira si am fost cu ea la Tg Mures la spital unde ne=a intrebat o doctorita specializata pe pneumologie ce cautam cu copii asa mici la Praid ca ea nu recomanda decat copiilor peste 10-12 ani.
Noroc ca a fost o doctorita draguta in Praid care a venit la noi la pensiune sa consulte copii ca initial fusesem la cabinet dar era acolo un copil cu varicela care venise din salina (va imaginati!!!) si am plecat ...
Tratament i=am dat lui Alex homeopat dar vroiam sa fie un medic care sa=l consulte la plamani sa nu fie ceva (asta e fixul meu)...
de plecat nu puteam pleca mai repede ca Alex avea febra si oricum aveam platit la pensiune... deci am stat cateva zile numai in pensiune.
Dezamagire totala!!!

Concluzia finala: NU MERGETI LA SALINA LA PRAID!!!!

Cristina

Alex 20.02.2006

Beatrice 02.06.2008 http://community.webshots.com/user/cristinalex

Mergi la inceput