Gravidute si mamici de Timisoara (28)
Raspunsuri - Pagina 5
Roxyn spune:
Am sunat si eu la un numar dat de voi aici de la Directia Muncii si mi-au dat alte numere la care sa sun. Acolo nu mi-a raspuns nimeni.
Imi dai inca o data nr. la care ai sunat?
Multumesc
mamica de
Vladut
toshador spune:
Salutari fetelor.
Am facut un subiect pt burtici(" Gravidute si Mamici din Timisoara generatia 2009 "), care nu exclude si mamicile existente deja
, unde sa mai povestim de sarcina. Sa nu fie cu suparere mamicilor existente dar pana apar bebeii la noi mai dureaza si ma gandeam ca un subiect cu burtici ne-ar fi de folos.
Eu in paralel va citesc zilnic ca sunt atre multe informatii utile aici mai ales ca noi mai avem un pic si intram in grupul vostru de mamici.
Multa sanatate si pupici
31+ Suntem parinti de
Angelica.
Asa crestem noi: http://picasaweb.google.ro/toshador/
ade24 spune:
Roxyn - eu am sunat la numarul 0256 432779, dar sa nu crezi ca a fost usor. Ba era ocupat, ba nu raspundea nimeni...mi-a trebuit vreo jumatate de ora buna pana a raspuns cineva. Bafta!
http://community.webshots.com/album/570294138AyvcKp
Mamica fericita de Ania-Olivia, 23.12.2008
Roxyn spune:
Am sunat si tot cele 2 nr de telefon le-am primit. De data asta mi-au raspuns. Oricum, suma pe care mi-au spus-o nu coincide cu realitatea mea... O sa vad cand vine decizia...
Multumesc mult Ade.
P.S. Numerele de telefon sunt 0256 433370 si 0256 433371, pentru cine vrea sa sune.
mamica de
Vladut
mihaser spune:
Salut!
toshador nu-i nicio suparare...oricum puteti discuta si aici cand doriti...noi raspundem mai greu la post-uri ptr ca un pitic te tine ocupat...o sa constatati asta si voi in cateva luni. Ptr lista trebuie sa dai replay with quote si poti copia ce doresti din ea...trebuie sa o faci in momentul in care deschizi al doilea capitol.
meli noi am avut vreo 4 luni de luat clacarea carbonica D10 si D15 impreuna cu Formula 9A si 9B ptr imunizare. Eu i-am dat si ascovit, minimartieni ![]()
legat de decizie eu nu am primit-o deloc...s-o fi emis dar din 2006 pana acum la mine nu a ajuns...acum poate chiar le trimit.
Noi facem bagajul ca plecam la bunici maine.
Va pupam!
_irina_ spune:
si noi citim de zor, acum ma gandesc ca daca toata lumea citeste si nu mai scrie o sa fie cam aiurea 
Dar chiar nu am mai descoperit nimic, suntem tot pici si fara dinti, nu mergem de-a busilea (oare o sa apucam sa mergem si asa?) in schimb parca vrem sa stam mai bine in picioare.
Tot incerc sa o pun pe burtica si tot nu are nici o placere sa stea asa, urla ca din gura de sarpe dupa cateva secunde.
Genny eu sunt printre putinele care au nascut la Bega, dar nu prea am apucat sa ma dumiresc ce si cum, am iesit in 3 zile cu bebele din spital. Daca nasti cu cezariana ai noroc de saloane ceva mai bune, daca nasti natural e un pic mai nasol, saloanele sunt undeva mai in spate. De dat am dat la doctor, la anestezist (i-am dat si trusa inapoi ca nu aveam cand m-am internat) si la neonatoloaga i-am dat numai buna ziua ca nu i-am vazut ochisorii pana la plecare.
In rest nu mai stiu, parca am nascut acum 2000 de ani.
Important e ca bebe sa fie sanatos si papacios si mamica si ea sanatoasa si voioasa.
fericita de
Andreea-Maria
toshador spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihaser Salut! toshador nu-i nicio suparare...oricum puteti discuta si aici cand doriti...noi raspundem mai greu la post-uri ptr ca un pitic te tine ocupat...o sa constatati asta si voi in cateva luni. Ptr lista trebuie sa dai replay with quote si poti copia ce doresti din ea...trebuie sa o faci in momentul in care deschizi al doilea capitol. meli noi am avut vreo 4 luni de luat clacarea carbonica D10 si D15 impreuna cu Formula 9A si 9B ptr imunizare. Eu i-am dat si ascovit, minimartieni legat de decizie eu nu am primit-o deloc...s-o fi emis dar din 2006 pana acum la mine nu a ajuns...acum poate chiar le trimit. Noi facem bagajul ca plecam la bunici maine. Va pupam! ![]() Mihaela&Cristian 25.03.2006&Maria Eliana 19.05.2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea! |
Te cred miha. Ideea ar fi sa fie subiecte mai orientate pe gravidute dar am vazut ca nu prea vrea lumea
Noi azi mergem la medic si tare curioasa sunt ce ne mai zice, cat a crescut ce mai face pe acolo. Nu am mai fost din saptamana 27 si acum suntem in saptamana 33 asa ca....a evoluat un pic
V-am pupat
31+ Suntem parinti de
Angelica. Asa crestem noi: http://picasaweb.google.ro/toshador/
ade24 spune:
Roxyn - cu placere! Imi pare rau ca nu iti coincide suma. Sper sa se rezolve.
Toshador - nu este nicio suparare, daca asa va este voua, burticilor, mai usor. Pe de alta parte daca aveti intrebari noi v-am ajutat cu placere si o facem si mai departe.
Mihaser - calatorie placuta spre bunici. Cand va intoarceti?
Am primit scrisoarea de la Cord Blood Center. Mi-au iesit celule pentru 57,5 kg.
http://community.webshots.com/album/570294138AyvcKp
Mamica fericita de Ania-Olivia, 23.12.2008
toshador spune:
Eu multumesc mult pt sustinere si raspunsuri mamicilor. Ati fost niste dragute de fiecare data cand am avut nevoie de ceva. Eu am incercat sa fac acel subiect separat, acum vom vedea daca o sa functioneze sau nu.
31+ Suntem parinti de
Angelica.
Asa crestem noi: http://picasaweb.google.ro/toshador/
bebeMaitra spune:
Toshador, chiar nu vreau sa ma iau de nimeni, dar ma deranjeaza ca aici spui ca multumesti pentru raspunsuri, si pe subiectul tau te plangi ca n-ai primit raspuns la intrebarile tale. Mi se pare aiurea. Si repet, daca nu ai primit un raspuns, ceea ce rar se intampla, inseamna ca chiar nu stia nimeni sa-ti dea un raspuns.. Si se intampla, doar suntem oameni.
Miha, ce fain ca mergeti la bunici! Si eu astept sa mai crestem putin sa putem colinda mai mult...!
Cristina, cum mai sunteti? ce mai faceti?
O zi frumoasa sa aveti, fetelor, va pup!