Gravidute si mamici de Timisoara (28)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns otim spune:

multe

ne face tot felul de "figuri" si fiind in garantie necesita mult timp pentru reparatii , partea nasoala e ca nici acum nu merge asa cum trebuie il tot resuscitez din cand in cand asta e motivul pentru care scriu un rand si dispar pentru o vreme .

in rest suntem bine , ne pregatim de cresa si am mari emotii . Din pacate la cresele de stat nu mai sunt locuri din ianuarie au fost ocupate asa ca vom merge la particular ca alte variante nu avem . Ne-am "oprit" din cautari la gradinita Chip si Dale momentan dar sa vedem care vor fi si rezultatele si va vom tine la curent

Laurentiu Ovidiu Otiliei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nicoles23

fetele chiar nu stiti nimic de Aljobory Florica?

nu a-ti auzit de ea? poate a-ti avut colege de salon la Odobescu ce au nascut cu ea

va pup

din pacate nu am auzit de ea , dar asta nu inseamna neaparat un lucru rau ( vorbele rele circula mult mai repede decat cele bune ). Sarcina usoara in continuare si bine ai venit in nostru .

Laurentiu Ovidiu Otiliei

Mergi la inceput

Cristina daca a putea sa mai scrii inca o data aceea adresa cu http referitor la Praid ca din pacate ne duce la reclama ,iar pe noi chiar ne intereseaza .

Laurentiu Ovidiu Otiliei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Citat:
citat din mesajul lui otim

multe

ne face tot felul de "figuri" si fiind in garantie necesita mult timp pentru reparatii , partea nasoala e ca nici acum nu merge asa cum trebuie il tot resuscitez din cand in cand asta e motivul pentru care scriu un rand si dispar pentru o vreme .

in rest suntem bine , ne pregatim de cresa si am mari emotii . Din pacate la cresele de stat nu mai sunt locuri din ianuarie au fost ocupate asa ca vom merge la particular ca alte variante nu avem . Ne-am "oprit" din cautari la gradinita Chip si Dale momentan dar sa vedem care vor fi si rezultatele si va vom tine la curent

Laurentiu Ovidiu Otiliei

La cea de pe Haga 4 o sa fiti colegi cu noi!
Din septembrie o sa mergem.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nicoles23

fetele chiar nu stiti nimic de Aljobory Florica?

nu a-ti auzit de ea? poate a-ti avut colege de salon la Odobescu ce au nascut cu ea

va pup

m-a operat pe mine impreuna cu Chiriac anul trecut...eu nu prea dau recomandari...am mai facut-o si nu a iesit bine!
Personal imi place de ea..am fost si la ea la cabinet cand era sa fac o mastita si a fost ok. Eu am locuit chiar langa cabinetul ei o vreme.
A mai nascut o prietena natural cu ea ptr ca era de garda si totul a fost ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toshador spune:

Citat:
citat din mesajul lui buluna

toshador, ma intreb ce cauta bebelul tau cu picioarele acolo?
Este cu capul in sus? Si al meu este tot cu capul in sus si mai exact in coasta dreapta. Nu ma lasa deloc sa stau cocosata pe scaun . Eu am dureri uneori jos de tot, in zona pubiana, cand isi misca piciorusele. Dar mai rar. Eu am si burta mai mica si cred ca nu are loc sa se invarta. Poate ca nici nu se va intoarce.

Apropo, fetelor, cam care sunt costurile nasterii? Adica ce suma se obisnuieste sa se dea la doctor? Mi-a zis dr. Crisan de Clinica aceea particulara. Voi ce stiti?

Va transmit pupici.
Sacini usoare, nasteri usoare si bebei cuminti, mancaciosi si sanatosi.

Nu exista lucruri marete, doar lucruri mici cu o dragoste mare.
31+

Ceau,

mai noi am fost la 27 de saptamani la ultimul control si bebe era cu capul in jos. Ce cauta cu piciorusele acolo....hm...buna intrebare. Cred ca Angelica mea e acrobata si de aceea ajunge pana acolo. Dar ii simt piciorusele in sus si nu ma mai deranjeaza de multa vreme la coaste.

Sper sa ti se intoarca bebelul si sa fie totul bine.

31+ Suntem parinti de Angelica.

Asa crestem noi: http://picasaweb.google.ro/toshador/

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihaser

La cea de pe Haga 4 o sa fiti colegi cu noi!
Din septembrie o sa mergem.

Mihaela&Cristian 25.03.2006&Maria Eliana 19.05.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

ma bucur , da pe Haga . Noi am vrea sa incepem acum din mai ca sa avem timp si de acomodare , sa ma mai obisnuiesc si eu cu "ruptura" ca noi si la ginecolog am mers impreuna . Sper ca totul sa fie bine .

Laurentiu Ovidiu Otiliei

Mergi la inceput

Noi acum in mai intrerupem ca plecam la bunici! O sa fie bine...eu nu am de ce sa ma plang...Cei de la grupa mica sunt niste dulci.
Eu as vrea sa-l dau si la tenis de anul viitor. Organizeaza gradinita contra 150 de ron.

Acum luni au teatru de papusi.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihaser

Noi acum in mai intrerupem ca plecam la bunici! O sa fie bine...eu nu am de ce sa ma plang...Cei de la grupa mica sunt niste dulci.
Eu as vrea sa-l dau si la tenis de anul viitor. Organizeaza gradinita contra 150 de ron.

Acum luni au teatru de papusi.

Mihaela&Cristian 25.03.2006&Maria Eliana 19.05.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

ma bucur sa mai aflu pareri care sunt si bune din fericire mai ales ca am ales aceasta gradi fara sa am acces la net (sa mai citesc ici - colo ) ci doar bazandu-ne pe instinct si de cum am fost "primiti" .
Vacanta placuta la bunici

Laurentiu Ovidiu Otiliei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxyn spune:

Fetele, care aveti mai multe inf. despre Chip and Dale, imi dati si mie? Mai ales despre cresa: de la ce varsta iau copiii, meniu (daca se poate) si tarife.

Multumesc mult.

Deja incep sa-mi fac planuri, cand am vazut ce aglomeratie este. Initial m-am gandit la cea de pe Brandusei si la cea de pe Paciurea. Mi-am propus sa fac cate o vizita, chiar daca Vladut e mic. Eu anul viitor in septembrie trebuie sa incep lucrul...Stiu ca e cam devreme sa ma gandesc la cresa, dar ma apuca groaza....

mamica de Vladut

Mergi la inceput